DAS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.10.2006
- Poena
- 450
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i7-13700F / Arctic Liquid Freezer II 280
- Matična ploča
- ASRock Z790 PG Riptide
- RAM
- Kingston Fury Renegade RGB DDR5 32GB 6400MHz CL32
- GPU
- Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC
- Storage
- Lexar NM790 2TB
- PSU
- Seasonic Prime Snowsilent 750W Titanium
- Kućište
- Thermaltake Level 20 GT
- Monitor
- Dell Alienware AW3423DW
- Miš & tastatura
- Corsair K63 Wireless / Dark Core RGB Pro SE
Odlicna je igra,evo sad igram petu misiju sa UEF.Necu da startujem skirmish jos uvek da ne spojlerujem jedinice,nego da ih postepeno dobijam po misijama(secam se da sam tako igrao Total Anihilation i bilo mi je super (kakav bolesnik
)).
Nego ne znam sto se digla tolka frka da je igra toliko revolucionarna-za sad sve isto kao TA,jedno sto mogu da se kupuje upgrade-ovi za komandanta.I sistem resursa je isti.Ono cega sam se plasio da ce se dogoditi,a sto je bila mana TA-a,se obistinilo-i dalje postoje slabije i jace varijante jedinica,pa kad uradis tech upgrade na one slabije mozes da zaboravis.To je po meni bio ogroman nedostatak TA-a,mada ovde nije bas toliko drasticno-recimo u tech2 se nalazi jedinica missile launcher i nje nema u tech3(osim ako se ne pojavi u nekoj od narednih misija,nemojte da mi kazete
).
Nego ne znam sto se digla tolka frka da je igra toliko revolucionarna-za sad sve isto kao TA,jedno sto mogu da se kupuje upgrade-ovi za komandanta.I sistem resursa je isti.Ono cega sam se plasio da ce se dogoditi,a sto je bila mana TA-a,se obistinilo-i dalje postoje slabije i jace varijante jedinica,pa kad uradis tech upgrade na one slabije mozes da zaboravis.To je po meni bio ogroman nedostatak TA-a,mada ovde nije bas toliko drasticno-recimo u tech2 se nalazi jedinica missile launcher i nje nema u tech3(osim ako se ne pojavi u nekoj od narednih misija,nemojte da mi kazete
Poslednja izmena: