Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Ako se prelazak iz Supernove u Telekom obavi, recimo, na pola ugovorne obaveze sa Supernovom kao što je meni nuđeno, moglo je da se računa na "veće pogodnosti".
Sad, pošto je neodređeno-određeni ugovor pri kraju, nude mi 50% za prvi mesec iako nikad nisam bio korisnik Telekoma. Da, postao bih nov korisnik ali me ne bi obasipali silnim pogodnostima.
Opet, sve je moguće, kao i da se dobije godinu dana za dinar ako pređeš u MTS. A to onda može da znači samo da me u poslovnicama zaista mrze.
Sad, pošto je neodređeno-određeni ugovor pri kraju, nude mi 50% za prvi mesec iako nikad nisam bio korisnik Telekoma. Da, postao bih nov korisnik ali me ne bi obasipali silnim pogodnostima.
Opet, sve je moguće, kao i da se dobije godinu dana za dinar ako pređeš u MTS. A to onda može da znači samo da me u poslovnicama zaista mrze.
Negde sam pročitao/ nabasao, na ovom forumu ili drugde, da više nema tih 30 dana (ili planiraju da ukinu) i da je sad 3 meseca?Ako 30 dana od dana raskida ne bude Telekomovih usluga na adresi i kućnom broju, tek onda ćeš ponovo biti novi korisnik.