Da li si pre ovoga imao veću brzinu ili si prešao sa manjeg na veći paket? Ovde ima više mogućnosti: potrebna gigabitna ethernet kartica i/ili gigabitni lan kabl, a pošto je na WiFi veća upload brzina od 100, siguran sam da ruter jeste gigabitni.Jel ima neko problem sa brzinom neta, naime meni bi trebalo da bude 400/200, na komp na merenju se ne pomera od 94/94,na WiFi je malo bolja150/140,mada i tu zavisi od udaljenosti rutera,pa varira.
Poslao im mail .Posle 2 dana skoro mi stigao mail tipa da će poslati ekipu da utvrdi šta je problemOnda preostaje samo kontaktirati korisničku službu i videti sa njima da li je moguće samo puko brisanje i da li dozvoljavaju zadržavanje uređaja u slučaju pozitivnog ishoda.
Ako si voljan, možeš posle podeliti odgovor sa nama, ima sigurno znatiželjnika.![]()
Ne nikada, bivši AVCom, nikada ništa od trenutne supernove što se tiče optike. Kod mene u zgradi trenutno, supernova coax, sbb uveo coax, i mts jedini uveo optiku.Narode, da li je postoji osoba koja je korisnik Supernove i koja je pocela koriscnje na coax-u (nebitan vremenski period i ko je bio aktuelan provajder u tom momentu) a da je u nekom momentu, nakon što su se nadam se stekli uslovi za optiku, dobila obaveštenje tipa "sada je na vašoj lokaciji dostupna optika, da li želite da vas prebacimo" itd itd ?
Ovo pitam jer se ne secam da sam video takav slučaj jer izgleda da se uopšte ne radi na uvođenju optike tamo gde postoji coax (što donekle ima smisla jer već imaju korisnike ali ono, koliko može da bude teško).
Mts gleda da uvede njihovu glavnu optiku... supernova ne planiraju da šire koliko sam načuo.Ne nikada, bivši AVCom, nikada ništa od trenutne supernove što se tiče optike. Kod mene u zgradi trenutno, supernova coax, sbb uveo coax, i mts jedini uveo optiku.
Ne pada mi napamet za mts, kad me uslovljavaju za fiksni. Pa da su jedini.Mts gleda da uvede njihovu glavnu optiku... supernova ne planiraju da šire koliko sam načuo.
Jel znaš možda da li je moguće negde gde je supernova već uvela optiku da mts dođe i uvede svoju optiku, ili tamo gde je jedan od njih pokrio, drugi neće ni da priđe?Mts gleda da uvede njihovu glavnu optiku... supernova ne planiraju da šire koliko sam načuo.
Postoji mogućnost modovanja njihovog obogaljenog boxa tako da možeš preko njega gledati njihovu aplikaciju.😁Meni stvarno bolji posao radi aplikacija na tom TV gde je bio box ,nego sam box .Znam da kasni program nekih 20,30s ,al nema veze .
Na to sam mislio, nego da ne komplikujem pošto čovek pita prosto pitanje.Kako misliš gigabitni lan kabl ?Njemu je dovoljan obični cat 5 kabl.Moze to bez problema preko 100..
Upravo tako. Ako je Supernova već prisutna u zgradi/kući, mts ne prolazi. Ukoliko postoje obe infrastrukture, to je verovatno rađeno tipa 2018. pre akvizicije operatera koji je kasnije postao Supernova.Da li je moguće negde gde je supernova već uvela optiku da mts dođe i uvede svoju optiku, ili tamo gde je jedan od njih pokrio, drugi neće ni da priđe?
Yettel ide preko njih i ne uslovljavaju fiksni kao Telekom.Ne pada mi napamet za mts, kad me uslovljavaju za fiksni. Pa da su jedini.
I ja imam taj problem. Optika dosla do novih policijskih zgrada. Susedna paralelna ulica. Udaljen sam 3 bandere. Toliko im je potrebno da bi prosiliri mrezu do mene. Ali ne verujem da zele siriti optiku jer je ostatak naselja na coax-u. Policiji treba optika...Narode, da li je postoji osoba koja je korisnik Supernove i koja je pocela koriscnje na coax-u (nebitan vremenski period i ko je bio aktuelan provajder u tom momentu) a da je u nekom momentu, nakon što su se nadam se stekli uslovi za optiku, dobila obaveštenje tipa "sada je na vašoj lokaciji dostupna optika, da li želite da vas prebacimo" itd itd ?
Ovo pitam jer se ne secam da sam video takav slučaj jer izgleda da se uopšte ne radi na uvođenju optike tamo gde postoji coax (što donekle ima smisla jer već imaju korisnike ali ono, koliko može da bude teško).
Probao sam njihovu aplikaciju (apk fajl) na modovanom boksu, ne valja to ništa, jer nije Android TV OS, pa je aplikacija kao za tablet, i mora da se koristi miš. Krajnje nepraktično.Postoji mogućnost modovanja njihovog obogaljenog boxa tako da možeš preko njega gledati njihovu aplikaciju.😁
Stambene zgrade izgradjene za policijske sluzbenike i njihove porodice. U te zgrade moze optika a za nas obicne smrtnike?Policija NE KORISTI JAVNE MREŽE ni na koji način.
4, a uz aplikaciju smart tv ili box još 4Koliko najviše Cam modula i Smart Move naloga za Android TV uz "cenkanje" može da se dobije uz paket na optici kod Supernove?
DaJel to znači da "teorijski" mogu da priključim 4 televizora preko Cam modula i na još 4 televizora da gledam preko njihove aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari