Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Svaki izlazak na teren po zahtevu korisnika, osim ako nije otklon smetnji ili kvara nastalog bez krivice korisnika, naplaćuje se 500 dinara.
Na dobro tehnički potkovane neće naići u poslovnici, bar takve ja nisam primetio. Osim kad treba da pričaju o ponudama, tu su super potkovani.Onda jedino da u poslovnici naleti na neku polupismenu osobu koja bar malo vlada materijom.
Danas su je samo belo gledali, pojma nemaju ni sta je MOVEbox tj MOVE STB
To je cena tokom ugovorne obaveze, a van ugovorne obaveze za paket koji ti se ukida bi bilo 3250 ako se ne varam. Takođe, kroz UO imaš pravo na popust za eRačun od 50 ili 100 dinara, zavisno od toga kad si ugovorio, a kad ti istekne, više ne. Do isteka svima ide ono što su potpisali, a nakon toga ako ne podnesu zahtev za raskid 30 dana ranije, automatski prelaze na taj predviđen šemom migracije.Čekaj, ja sa Super Par paketa (80/8, TV osnovni) koji me sada košta 2850 prelazim na Super Plan 2S koji će biti potpuno isti kao stari paket samo što će koštati 3399 din?
Za Hisense vidaa os,nema supernova app. Odakle ti to da ima?Nije do sticka,ja imam tesla smart tv,i sve app mi rade savršeno,Hbo,disney+,netflix,samo move snart zabada. Isti slučaj je i kod hisense smart televizora.
Ako podneseš zahtev za raskid danas, bićeš isključen 30. zbog otkaznog roka. Do 11. plaćaš cenu prema ugovornoj obavezi, a posle toga punu cenu za 19 dana.Istice mi mts obaveza 11.12.2023.
U temi za struju se disutuje o poskupljenjima struje a u temi za supernovu o njihovim poskupljnenjima.Koji ste vi likovi . Ne tangira vas sto sve poskuplje od struje pa nadalje , prehrana , garderoba , i ostalo i vase plate i penzije isto tako se povecavaju za par stotina din pa do par desetina hiljada din godisnje .
![]()
Mozes da menjas, podneses zahtev (moze telefonom) i donesu ti na kucnu adresu cam karticu uzmu STB i na sledecem racunu ti to naplate 600din.Da li je neko od vas menjao moveBox za CAMmodul?
Koleginica uzela 1 CAM + MOVEbox. Move joj je nepotreban , ima smart tv sa instaliranom MOVE aplikacijom , pa bi zamenila MOVEBOX za modul (za 3. TV).
Da li i to (zamenu) naplacuju , izlazak na teren, aktivacija i te fore?
Poskupelo je i to na 600dinSvaki izlazak na teren po zahtevu korisnika, osim ako nije otklon smetnji ili kvara nastalog bez krivice korisnika, naplaćuje se 500 dinara.
Uvek je moglo na veci (citaj skuplji) paket da se predjePostoji li mogućnost da se u toku ugovorene obaveze pređe sa jednog paketa na drugi? Hteo sam da pređem sa paketa super plan 2S na 2M i kontaktirao podršku putem mail-a gde su mi oni odgovorili da to nije moguće uraditi dok ugovor ne bude tri meseca pred istekom što meni nema nikakve logike.
Promena paketa po novom takođe ide uz annex na naredne dve godine. Takva je politika Telekoma.Hteo sam da pređem sa paketa super plan 2S na 2M i dobio odgovor da to nije moguće uraditi dok ugovor ne bude tri meseca pred istekom što meni nema nikakve logike.
I ja sam u selu raspitaj se. Yettel negde moze preko mts to jest supernove Kod mene moze yetell ako imas mts . supernova optiku u mestu. Ja sam se raspitao zbog sebe. Imam ugovor do 20.06.2025 tako da mi je za sada dobro ali da placam vecu cenu za manje nepada mi napamet . Ali videcemo do tada kakva ce situacija da bude , ako nebude promena prelazim na yettel.^ mi koji smo u malom mestu nemamo puno izbora. Kod mene je mts i super nova, znači šija ili vrat na žalost.
Yettel negde moze preko mts to jest supernove Kod mene moze yetell ako imas mts . supernova optiku u mestu.
Yettel može isključivo i samo preko mts optičke infrastrukture.ako nebude promena prelazim na yettel.
Ovo deluje kao los vic 😐Uživajte uz otključane kanale:
![]()
Uživajte uz otključane TV kanale i sadržaje iz video kluba
Praznična TV čarolija može da počnemojasupernova.mts.rs
Где си тачно нашао ову информацију, пошто се у условима (члан 54) спомиње само подношење захтева писаним путем или одласком у пословницу?Po novim opštim uslovima, može da se pošalje zahtev za raskid i mejlom. U potpisu navesti šifru korisnika, broj ugovora i JMBG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari