Ne: taj ruter podržava samo 100Mbps tako da ako ti trenutno radi 10Mbps, možda će pomoći. Ako ti trenutno radi 70+Mbps neće ništa pomoći.Vredi li uzeti ovo da poboljsam njihovu brzinu na WiFi?
Ne: taj ruter podržava samo 100Mbps tako da ako ti trenutno radi 10Mbps, možda će pomoći. Ako ti trenutno radi 70+Mbps neće ništa pomoći.Vredi li uzeti ovo da poboljsam njihovu brzinu na WiFi?
Treba ti ovaj, mozda?Vredi li uzeti ovo da poboljsam njihovu brzinu na WiFi?
![]()
Mrežna oprema - Cene i prodaja mrežne opreme | Ananas
Kvalitetna mrežna oprema je neophodna svakom domu ili poslovnom prostoru za stabilnu i brzu internet konekciju. Poruči brzo, lako i sigurno iz Ananasa!ananas.rs
Ja imam Mi Stick i isto sam primetio kao i ti ali ne na svim kanalima već samo na onima koji su FHD onda se povremeno koči. Moje lično mišljenje je da je sam stick previše slab i da ima malo memorijskog prostora.Kako ne vidim da postoji posebna tema za MOVE Smart App, postaviću pitanje ovde... Od nedavno koristim MOVE Smart koji je instaliran na Mi Stick-u 4K verziji i evo primjetim da kanali znaju zaštekati (zabodu) i kao učitavaju se... Dakle, gledam kanal i sve je normalno i onda od jednom zastane i kao učitava i za par sekundi nastavi reprodukciju. Nisam primjetio da postoji neko pravilo nakon koliko vremena će da se ovo desi...
Imam optički internet 30/15Mbps i sa drugim servisima nemam problem. Nije mi ni VPN uključen, pa šta bi moglo biti?
9nam da je neko na forumu kačio neku kao modovanu (stabilniju) verziju pa ako neko ima može li okačiti ovde ili mi poslati na pp? Hvala
Ovo je 2.4/5ghz ruter, max brzina 867mbit/s. Mene intetesuje kakav je domet wifi signala obzirom da ima cetiri 5db antene u odnosu na supernovin ruter. Uz vaucer od 2500 izadje oko 2000 dinara.Ne: taj ruter podržava samo 100Mbps tako da ako ti trenutno radi 10Mbps, možda će pomoći. Ako ti trenutno radi 70+Mbps neće ništa pomoći.
Nije do sticka,ja imam tesla smart tv,i sve app mi rade savršeno,Hbo,disney+,netflix,samo move snart zabada. Isti slučaj je i kod hisense smart televizora.Ja imam Mi Stick i isto sam primetio kao i ti ali ne na svim kanalima već samo na onima koji su FHD onda se povremeno koči. Moje lično mišljenje je da je sam stick previše slab i da ima malo memorijskog prostora.
u principu je bolje sigurno od supernova modema haha mada ja iskreno ne bih uzimao Tendin ruter ja sam zakacio TP Link Deco M4 3 komada wifi ubija svugde po kuci.Ovo je 2.4/5ghz ruter, max brzina 867mbit/s. Mene intetesuje kakav je domet wifi signala obzirom da ima cetiri 5db antene u odnosu na supernovin ruter. Uz vaucer od 2500 izadje oko 2000 dinara.
Nema ne piše šta se ukida![]()
Obaveštenje o ukidanju starih paketa usluga
mojasupernova.mts.rs
Izgleda da ukidaju stare pakete usluga, samo što je nemoguće otvoriti pdf fajlove sa listom paketa koji se ukidaju i lista migracije, barem kod mene, ako neko uspe da otvori molim neka slika i postavi na forum![]()
Koliko znam, EXE paketi imaju prefiks SUPER tako da ne očekujem da će ih dirati, ali nikad se ne zna 🤣Ja imam i dalje EXE NET paket pa me zanimalo da li bi i njih ukinuli, mada mislim da ne smeju, no videćemo kada poprave ovo na sajtu...
Znači lepo će da mi naplate 10 dana po tom novom Super Plan Paketu.Korisnici koji su na starim paketima, npr Super Par Start, Super Par Move, Super Sve Move, Super Exe, a istekla im je UO, biće prebačeni na novi Super Plan Paket, približno ekvivalentan starom koji je do tad koristio.
Nego kako 😃😃😃 zar misliš da će te častiti?Znači lepo će da mi naplate 10 dana po tom novom Super Plan Paketu.
Častiću ja njih, ove iz Telekoma, za lep odnos na kraju jednom sikter kafom uz plaćen račun.Nego kako 😃😃😃 zar misliš da će te častiti?
Nude silne popuste za fiksni za penzionere.Častiće oni nekoliko meseci po 50%, samo podnesi zahtev za raskid ugovora. Idu izbori, možda dobiješ i više. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari