Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neki nacin da se ukaci neka pogodnost za novi ugovor, a pre isteka?

Vredi li uzeti ovo da poboljsam njihovu brzinu na WiFi?

Treba ti ovaj, mozda?

Tenda WiFi 6 Gaming Router, AX3000 Dual Band Gigabit Wireless Router for Home, Long Range Coverage with 5 * 6dBi High-Gain Antennas, High Speed Router with 4 Gigabit Ports, Support WPA3, VPN(RX12Pro)​

Kako ne vidim da postoji posebna tema za MOVE Smart App, postaviću pitanje ovde... Od nedavno koristim MOVE Smart koji je instaliran na Mi Stick-u 4K verziji i evo primjetim da kanali znaju zaštekati (zabodu) i kao učitavaju se... Dakle, gledam kanal i sve je normalno i onda od jednom zastane i kao učitava i za par sekundi nastavi reprodukciju. Nisam primjetio da postoji neko pravilo nakon koliko vremena će da se ovo desi...
Imam optički internet 30/15Mbps i sa drugim servisima nemam problem. Nije mi ni VPN uključen, pa šta bi moglo biti?

9nam da je neko na forumu kačio neku kao modovanu (stabilniju) verziju pa ako neko ima može li okačiti ovde ili mi poslati na pp? Hvala

Kako ne vidim da postoji posebna tema za MOVE Smart App, postaviću pitanje ovde... Od nedavno koristim MOVE Smart koji je instaliran na Mi Stick-u 4K verziji i evo primjetim da kanali znaju zaštekati (zabodu) i kao učitavaju se... Dakle, gledam kanal i sve je normalno i onda od jednom zastane i kao učitava i za par sekundi nastavi reprodukciju. Nisam primjetio da postoji neko pravilo nakon koliko vremena će da se ovo desi...
Imam optički internet 30/15Mbps i sa drugim servisima nemam problem. Nije mi ni VPN uključen, pa šta bi moglo biti?

9nam da je neko na forumu kačio neku kao modovanu (stabilniju) verziju pa ako neko ima može li okačiti ovde ili mi poslati na pp? Hvala
Ja imam Mi Stick i isto sam primetio kao i ti ali ne na svim kanalima već samo na onima koji su FHD onda se povremeno koči. Moje lično mišljenje je da je sam stick previše slab i da ima malo memorijskog prostora.

Ne: taj ruter podržava samo 100Mbps tako da ako ti trenutno radi 10Mbps, možda će pomoći. Ako ti trenutno radi 70+Mbps neće ništa pomoći.
Ovo je 2.4/5ghz ruter, max brzina 867mbit/s. Mene intetesuje kakav je domet wifi signala obzirom da ima cetiri 5db antene u odnosu na supernovin ruter. Uz vaucer od 2500 izadje oko 2000 dinara.

Ja imam Mi Stick i isto sam primetio kao i ti ali ne na svim kanalima već samo na onima koji su FHD onda se povremeno koči. Moje lično mišljenje je da je sam stick previše slab i da ima malo memorijskog prostora.
Nije do sticka,ja imam tesla smart tv,i sve app mi rade savršeno,Hbo,disney+,netflix,samo move snart zabada. Isti slučaj je i kod hisense smart televizora.

Ovo je 2.4/5ghz ruter, max brzina 867mbit/s. Mene intetesuje kakav je domet wifi signala obzirom da ima cetiri 5db antene u odnosu na supernovin ruter. Uz vaucer od 2500 izadje oko 2000 dinara.
u principu je bolje sigurno od supernova modema haha mada ja iskreno ne bih uzimao Tendin ruter ja sam zakacio TP Link Deco M4 3 komada wifi ubija svugde po kuci.

Izgleda da ukidaju stare pakete usluga, samo što je nemoguće otvoriti pdf fajlove sa listom paketa koji se ukidaju i lista migracije, barem kod mene, ako neko uspe da otvori molim neka slika i postavi na forum :D

Pa piše da se ukidaju svi stari paketi, ko god nije na nekom od ovih Super paketa, oni će ga prebaciti sami, ali nisu postavili PDF sa šemom koji paket će kome dodeliti. I ti koji ne potpišu novi ugovor će plaćati onu višu cenu koja ide bez ugovorne obaveze.

Ja imam i dalje EXE NET paket pa me zanimalo da li bi i njih ukinuli, mada mislim da ne smeju, no videćemo kada poprave ovo na sajtu...

Piše da ostaju samo Super paketi, tako da ne vidim kako će onda Exe paketi da ostanu.

Ja imam i dalje EXE NET paket pa me zanimalo da li bi i njih ukinuli, mada mislim da ne smeju, no videćemo kada poprave ovo na sajtu...
Koliko znam, EXE paketi imaju prefiks SUPER tako da ne očekujem da će ih dirati, ali nikad se ne zna 🤣

Korisnici koji su na starim paketima, npr Super Par Start, Super Par Move, Super Sve Move, Super Exe, a istekla im je UO, biće prebačeni na novi Super Plan Paket, približno ekvivalentan starom koji je do tad koristio.

• Like
Reagovanja: uji
E pa odlično, ja još nisam pred istekom, imam još 14 meseci do isteka, od toga 2 meseci gratisa, skoro su pokušali da me namame da potpišem Super Plan pakete ali sam se odupreo :D, tako da sumnjam da će me dirati barem ne dok ovaj gratis ne istekne ne isplati im se valjda dirati korisnike od kojih su do sad ukupno dobili 10 dinara...

Korisnici koji su na starim paketima, npr Super Par Start, Super Par Move, Super Sve Move, Super Exe, a istekla im je UO, biće prebačeni na novi Super Plan Paket, približno ekvivalentan starom koji je do tad koristio.
Znači lepo će da mi naplate 10 dana po tom novom Super Plan Paketu.

Častiće oni nekoliko meseci po 50%, samo podnesi zahtev za raskid ugovora. Idu izbori, možda dobiješ i više. 🙂

Nego kako 😃😃😃 zar misliš da će te častiti?
Častiću ja njih, ove iz Telekoma, za lep odnos na kraju jednom sikter kafom uz plaćen račun.
Častiće oni nekoliko meseci po 50%, samo podnesi zahtev za raskid ugovora. Idu izbori, možda dobiješ i više. 🙂
Nude silne popuste za fiksni za penzionere.
Daću priliku Yettelu da me oni malo maltretiraju. Verujem da mi neće izneveriti očekivanja.

Čekaj ja sam u novembru 2022. godine sklopio novi ugovor na 24 meseca, pa da li ove nove "mere" važe i za nas kojima još nije istekla ugovorna obaveza od 24 meseca?
Jer ja sada plaćam (GPON SUPER PLAN 3 XL) 4.850 dinara i ugovorna obaveza mi ističe tek u novembru 2024. godine, a paket u koji bi kako "kažu" moj dosadašnji paket trebalo da migrira bi koštao 5.900 dinara... ništa mi nije jasno!

Poslednja izmena:
Ne važe, jer smo pod UO. A te "naduvane cene" su regularne cene bez ugovorne obaveze.

Stalno menjaju nazive paketa, tako da kada istekne UO mogu da kazu da vas paket vise ne postoji vec "novi bolji i jaci" koji ima neku nebitnu promenu i kosta "samo 300-400din" vise, ali ako potpisete sada ugovor dace vam dva meseca 50% popusta

• Like
Reagovanja: uji
Tako je. U trenutku potpisivanja za Super Plan 2S je upload bio 75mb/s, dok nešto kasnije u međuvremenu je podignut na 80 i to ne važi za nas koji smo već pod UO, jer tehnički, to nije isti paket.

To je ta prica...
tebi kao korisniku apsolutno nebitan benefit od 5mbit ali je cena koju treba da platis uvek veca za koju stotinu dinara....i tako iz godine u godinu placamo sve vise i vise.

Čekaj, ja sa Super Par paketa (80/8, TV osnovni) koji me sada košta 2850 prelazim na Super Plan 2S koji će biti potpuno isti kao stari paket samo što će koštati 3399 din?

Da li je neko od vas menjao moveBox za CAMmodul?
Koleginica uzela 1 CAM + MOVEbox. Move joj je nepotreban , ima smart tv sa instaliranom MOVE aplikacijom , pa bi zamenila MOVEBOX za modul (za 3. TV).
Da li i to (zamenu) naplacuju , izlazak na teren, aktivacija i te fore?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno