Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema interneta u Surcinu.... 🙈

Nema interneta u Surcinu.... 🙈
Isto Surcin, nema skoro ceo dan. Zvao ih, kazu grupna smetnja i ne znaju kad ce biti otklonjena. Danas oko podneva u ulici na jednoj banderi sevale varnice i spaljeni su neki kablovi, pa sam kontao da je mozda povezano sa tim. Obavestili i EDB i Supernovu, eno i dalje vise kablovi nasred puta. :LOL:

Poslednja izmena:
Isto Surcin, nema skoro ceo dan. Zvao ih, kazu grupna smetnja i ne znaju kad ce biti otklonjena. Danas oko podneva u ulici na jednoj banderi sevale varnice i spaljeni su neki kablovi, pa sam kontao da je mozda povezano sa tim. Obavestili i EDB i Supernovu, eno i dalje vise kablovi nasred puta. :LOL:
Aj izdrzi jos Malo 😂 uskoro krece opticka mreza od jednog operatora jurim ih svaki dan hahaha 😂 od 1 novembra krece Ledine prvo pa posle mi ja mislim 😸😅🙈

Da l' cemo doziveti i tu optiku? :LOL: Koji operater je u pitanju?

Da l' cemo doziveti i tu optiku? :LOL: Koji operater je u pitanju?
Mozda 😅🙈 😝 kazem ti od 1 Nov. pocinje Ledine I preuzimanje korisnika od ove bande Supernove 😂
Btw dosli su do Djaka Sport na samo ulasku u Surcin, optika 😅

Bili ovi iz distribucije, cackali oko kablova spolja, gasili struju na kratko i sad mi je ruter mrtav izgleda. TC7200, ne svetli nijedna lampica... :mad:

Moze li se nekako raskinuti ugovor sa ovom sektom pre isteka roka? Stari radijus vektor mejl su mi samo ugasili, bez ikakvog obavestenja. Nikad nisam dobio sifru za aktivaciju aplikacije za gledanje TV preko telefona. Poskupela im je usluga, pa jos sad nude obnovu ugovora uz popust od 50% u prvih 6 meseci, a narednih 18 meseci 500 dinara skuplje. Kad se to preracuna, usteda je oko 2700 dinara. Zvali su me dvaput da provere da li je stigao mejl, ne mogu da verujem da im je tolika frka da sacuvaju korisnike. U medjuvremenu mi je SBB dosao u zgradu i cini mi se da nude mnogo vise za skoro isti novac, ako ne i jeftinije.
P.S.: Par puta sam imao nekih tehnickih problema, to su muke bile dok se neko resi da dodje da popravi. Ko moze, neka ih zaobidje u sirokom luku.

Moze li se nekako raskinuti ugovor sa ovom sektom pre isteka roka? Stari radijus vektor mejl su mi samo ugasili, bez ikakvog obavestenja. Nikad nisam dobio sifru za aktivaciju aplikacije za gledanje TV preko telefona. Poskupela im je usluga, pa jos sad nude obnovu ugovora uz popust od 50% u prvih 6 meseci, a narednih 18 meseci 500 dinara skuplje. Kad se to preracuna, usteda je oko 2700 dinara. Zvali su me dvaput da provere da li je stigao mejl, ne mogu da verujem da im je tolika frka da sacuvaju korisnike. U medjuvremenu mi je SBB dosao u zgradu i cini mi se da nude mnogo vise za skoro isti novac, ako ne i jeftinije.
P.S.: Par puta sam imao nekih tehnickih problema, to su muke bile dok se neko resi da dodje da popravi. Ko moze, neka ih zaobidje u sirokom luku.
Ja ih zaobilaziti neću jer sve radi kako treba. Razmišljao sam da postanem optičar u yettelu ali vidim da ima žalbi u radu interneta kod yettela iako koriste mts infrastrukturu, na sbb ni mrtav.

Pre neki dan je majka uvela Supernovu ali ima problem sa slikom. Kad se tako pojavi ugasi uređaj i upali i sve je ok neko vreme pa opet, nekada se i samo od sebe sredi posle određenog vrmema. Da li je neko imao ovakav problem?

Prilozi

• IMG_20231024_121755.jpg
    IMG_20231024_121755.jpg
    204.1 KB · Pregleda: 74
Pre neki dan je majka uvela Supernovu ali ima problem sa slikom. Kad se tako pojavi ugasi uređaj i upali i sve je ok neko vreme pa opet, nekada se i samo od sebe sredi posle određenog vrmema. Da li je neko imao ovakav problem?
Probaj na move boxu da podesiš da ti rezolucija bude 1080i 50Hz, na njemu je sada verovatno 60Hz

Пробај други ХДМИ кабл за почетак.

A 720P jel si probao? Ako nece probaj HDMI kabl drugi ili ih zovi.

Sad sam stavio 720, s'obzirom da je star tv. HDMI je menjam. Podrška je već dolazila i ništa nisu rešili. Ako 720p ne reši problem, zvaćrmo ih opet.

Ja ih zaobilaziti neću jer sve radi kako treba. Razmišljao sam da postanem optičar u yettelu ali vidim da ima žalbi u radu interneta kod yettela iako koriste mts infrastrukturu, na sbb ni mrtav.
Zato su i najskuplji, jer imaju najbolju uslugu, samo odnos prema korisnicima je katastrofa. Meni trenutno nije neophodan super brzi net(Imam 50gb u mobilnom paketu koje mogu da koristim gde god imam signala) ili 1000 kanala na TV(koji uglavnom samo otac gleda, i to par kanala samo) pa sam zbog toga hteo da smanjim troskove.
U ugovoru pise da se placaju neki troskovi u slucaju prevremenog raskida, ne znam da li mora da im se plati ceo iznos do isteka ugovorene obaveze ili neka druga suma. I ne mozes da menjas na manji paket u toku trajanja ugovorene obaveze, sto me je i navelo da razmotrim otkaz saradnje sa njima.

Da li ima neko da prodaje akaunt za move n go aplikaciju za gledanje tv preko telefona?

Pa jel postoji opcija da se samo kupi akaunt za tu aplikaciju ili mora da se uzme i neki paket za TV?

Pa jel postoji opcija da se samo kupi akaunt za tu aplikaciju ili mora da se uzme i neki paket za TV?
Pratim.
Ja sam npr sa tri prijatelja, pred Novu godinu uzeo Orion nalog (zbog HBO, Cinemax, Cinestar premier, N1...) (Pred novu godinu je bila akcija 24 meseca 900 dinara, što izadje 300 po osobi)
Napravili familiji, kao za Netflix.Samo su mnogo slabi sa dokumentarnim kanalima.
Nema čak ni Discovery i History.
Ako postoji opcija samo za apk akaunt za Supernovu i ima još ko zainteresovan, ja pratim.

Naravno da nemaju.

Da li sad kad ste prešli na mts (ne Kopernikus / Vektor) net (ono javna IP adresa *.dynamic.isp.mts.rs) radi recimo Iris Go na Supernovi?

Sto se tice Supernova naloga raspitajte se malo kod komsija, prijatelja , rodbine.
Sigurno 90% pretplatnika Supernove ne koristi svoje naloge,

Poslednja izmena:
Sto se tice Supernova naloga raspitajte se malo kod komsija, prijatelja , rodbine.
Sigurno 90% pretplatnika Supernove ne koristi svoje naloge,
Znam za to. I kada ih pitam ne znaju o čemu pričam. Kada spomenem email i lozinku, tu tek nastaju komplikacija. Ne znaju o čemu pričam. Objasnim, ali kao da pričam o svemirakim brodovima ...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno