- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
jel brzina inteneta i vama opada kad padne mrak? lol ja imam 350 mbps paket je super xl 2 a brzine su ovakve..... u 6 ujutru je sve ok lol

Naravno PC mi je povezan preko njihovog modema. 😳🙈😂samo testovi preko mrežnog kabla direkt u PC/laptop su merodavni
zavisi kako kad nekad kazu los signal nekad kazu doabr je signal evo wifi je iskljucenKakvi su ti parametri za coax signal ?
pozovi 0800-311-312 i reklamiraj net
zavisi kako kad nekad kazu los signal nekad kazu doabr je signal evo wifi je iskljucen
zvao sam ovo traje od mozda par meseci kako su promenili super xl 2 paket kad su stavili intenet do 400mbps ovo je pocelo da se desava ponekad na Laki tv uredaju nece jednostavno ide iptv
zavisi kako kad nekad kazu los signal nekad kazu doabr je signal evo wifi je iskljucen
zvao sam ovo traje od mozda par meseci kako su promenili super xl 2 paket kad su stavili intenet do 400mbps ovo je pocelo da se desava ponekad na Laki tv uredaju nece jednostavno ide iptv
U 6 ujutru je ok kad mi ne treba internet 😂😂😂 😂😂😂
Na tom dugmetu se podešava rezolucija, najbolje je 1080i50hz ili 1080p50hz.
Na optici, nesto ne bi bilo dobro, na bakru, svi dele cmts, pa kad svi grunu da skidaju, normalno da pada brzina..jel brzina inteneta i vama opada kad padne mrak? lol ja imam 350 mbps paket je super xl 2 a brzine su ovakve..... u 6 ujutru je sve ok lol
![]()
Secka i pikselizuje i pored tog podesavnja.. Samo na Move... Na obicnom stb je super sveNa tom dugmetu se podešava rezolucija, najbolje je 1080i50hz ili 1080p50hz.
Možda treba postaviti high pass filter ili je možda problem do razdelnika, možda razdelnik treba zameniti.Secka i pikselizuje i pored tog podesavnja.. Samo na Move... Na obicnom stb je super sve
Najčešće se desava kada se gleda premotani (vraćeni) program....Možda treba postaviti high pass filter ili je možda problem do razdelnika, možda razdelnik treba zameniti.
Probati i zameniti mesta risiverima i videti šta se onda dešava.
Onda je nešto do tog vraćanja.Najčešće se desava kada se gleda premotani (vraćeni) program....
Nije problem uzivo.. Secka kad vracas i gledaš vraaceni program....@Nmb2018
Ako imaš problem sa slikom uživo, probaj da udaljiš modem od TV-a što je više moguće ako je u blizini ili ga isključi dok ne ispitaš stvar.
Ako modem nije blizu, nađi LAN kabl i poveži modem i MOVE STB (ako već nisu žično povezani).
Nije zgoreg da pogledaš jačinu signala na modemu (ako je TC 7210 u pitanju):
Ukucaj 192.168.0.1 u address bar-u svog web pretraživača, zatim ukucaj samo šifru (password) admin, onda izaberi Status pa Connection karticu i pogledaj Downstream i Upstream Channels (možda da ih slikaš pa postuješ).
Ma povezan kablom...Ako je povezan preko wifi onda hoce da zeza vracanje programa. Interesantno je da meni move app ne eon i miboxevima boxevima bolje radi nego fabricka na samom move boxu. Zato ga koristim samo za Smarttube i Kodi(ponekad kad sam u toj sobi).
e vidiš, ja sam s tim imao problema pre dve godine, baš počelo u ovo vreme, kad i zahlađenje - pakao dok nisam rešio....jel brzina inteneta i vama opada kad padne mrak? lol ja imam 350 mbps paket je super xl 2 a brzine su ovakve..... u 6 ujutru je sve ok lol
![]()
Probao sam i sa fabrickim, isto bude..samo da kazem da je duoliranje u smislu:Možda vratiti na fabrička podešavanja i onda odraditi pretragu, pretražiće za nekoliko minuta i neće biti dupliranih programa.
Vazi pogledacu sutra i ako ne uspem, da ih pozovem, gvaka^ meni je pomoglo vraćanje na fabrička podešavanja. Zovi ih neka probaju oni što kažu daljinskim putem ako ne pomogne neka menjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari