Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Nmb2018 Da bi move box ,,pustao,,kanale potrebno je da bude koax kablom povezan. Samo vracanje sadrzaja na nekom kanalu se vrsi preko interneta. Move box ima wifi pa ne mora da bude povezan mreznim kablom na ruter. E sad,ako ti ne zellis ili ne mozes da dovuces koax kabal do move boxa mozes da ga koristis i bez njega ali neces imati programe ,,uzivo,,. Moraces da vracas kanal par sekundi nazad da bi mogao da gledas neki tv program. To smara ako cesto menjas kanale je za svaki moras da vratis malo unazad program da bi dobio sliku. Druga opcija ti je da kupis android box ako nemas smart tv i da na njega instaliras Move n go aplikaciju i gledas program normalno. Imas temu Android tv boxevi i prelistaj je. Trenutno je najpopularniji Vontar android tv box koji kosta oko 20-25e i narucuje se preko AE iz Kine. Stize za 2-4 nedelje.
Hvala na odgovoru puno. Nemam mogucnost da povezujem ruter sa drugim Move uredjajem u drugoj sobi. Zato je moje glavno pitanje, da li i na koji nacin funkcioniše vracanje kanala i uopšte praćenje Supernova kablovske na drugom move uređaju ako je isti povezan preko wifi mreze sa ruterom. Kvalitet itd.. Seckanje... To me najvise zanima ako neko ima iskustva... Jos jednom hvala... 😁

Hvala na odgovoru puno. Nemam mogucnost da povezujem ruter sa drugim Move uredjajem u drugoj sobi. Zato je moje glavno pitanje, da li i na koji nacin funkcioniše vracanje kanala i uopšte praćenje Supernova kablovske na drugom move uređaju ako je isti povezan preko wifi mreze sa ruterom. Kvalitet itd.. Seckanje... To me najvise zanima ako neko ima iskustva... Jos jednom hvala... 😁
Lepo uzmeš move uređaj odneseš u drugu sobu povežeš na tv i konektuješ na wifi i videćeš kako radi.

Onda ili da kupis smart tv ili neki android box.

Koristio sam Supernovu 3 godine ...potpisao novi ugovor i uzeo move uredjaje...Da li nekome secka slika kada gleda fudbal ...preko kartice u tv nisam imao taj problem,sve je islo glatko ...inace jacina signala 50 ,kvalitet signala 87

Podesi osvežavanje ekrana na 50hz umesto 60

Може и на Ми стик и на бокс.

Pozdrav drugari
Zanima me jel teško otvaranje portova kad se zakupi statička adresa kod supernove?

Jel čačkao neko to.. nema upustva nikakvog, čuo sam da kad im javiš da želiš oni ti to odobre ali ti ne jave da su odobrili i nema nikakvog upustva, to je bilo pre godinu dana kad sam čuo..

kako je sad? Jel bolje?
Hvala na odgovoru unapred

Pozdrav drugari
Zanima me jel teško otvaranje portova kad se zakupi statička adresa kod supernove?

Jel čačkao neko to.. nema upustva nikakvog, čuo sam da kad im javiš da želiš oni ti to odobre ali ti ne jave da su odobrili i nema nikakvog upustva, to je bilo pre godinu dana kad sam čuo..

kako je sad? Jel bolje?
Hvala na odgovoru unapred
Nije tesko... sve je to laganica posle.
Mozes da mi se javis i na PM.

Kolege, pitanje pomoc.
Uzeo bih dodatni Move uredjaj. Ali sam cuo da je povezivanje moguce iskljucivo uz pomoc kabla izmedju dva rutera. Poato nemam mogucnosti da to adektvano urqdim. Kakva je mogucbost povezivanja uz pomoc Wifi... Cuo sam da i to postoji, ima li nrko iskustva. Hvala
moze i na wifi :)

Koristio sam Supernovu 3 godine ...potpisao novi ugovor i uzeo move uredjaje...Da li nekome secka slika kada gleda fudbal ...preko kartice u tv nisam imao taj problem,sve je islo glatko ...inace jacina signala 50 ,kvalitet signala 87
Na move secka i pojavljuju se 3 tačkice vrlo cesto.. Dok na druga dva stb uređaja bez problema sve radi
Ali lose radi?
Hvala druže...upravo podesio i radi super
Jos jedno pitanje....koji android box da kupim da povezem u drugoj sobi a da moze da sw instalira supernova ? Da li moze Mi tv stick ?
Posalji mi. Poruku koji si kupio.... 🙏🙏🙏🙏

Na move secka i pojavljuju se 3 tačkice vrlo cesto.. Dok na druga dva stb uređaja bez problema sve radi

Ali lose radi?

Posalji mi. Poruku koji si kupio.... 🙏🙏🙏🙏
ok radi ja imam jedan move na wifi drugi na coax nesto nece pa sam njega ostavio na utp kabl

@Nmb2018 ja sam to rešio tako što sam uzeo jedan TP-Link ruter stavio ga u client mode da se poveže na WiFi mrežu i njega povezao LAN kablom za move box. Radi bez problema za razliku od njegovog integrisanog WiFi-ja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno