Ne rade ni kod mene .Jel su i vama nestali Pink Action i jos nekoliko njihovih kanala?
Ako koristite Move uređaj isto ne funkcionišu .
Obavezno zovi te Call Centar i prijavite smetnju !
Ne rade ni kod mene .Jel su i vama nestali Pink Action i jos nekoliko njihovih kanala?
Supernova MOVE 'N' GO korisnički nalogOkej ali koje podstke unose? To je za one sto vec imaju profil, nalog.
E-mejl: prijavljen u sistemu
Lozinka: šifra korisnika
PIN roditeljske zaštite: 1234
Ako si obnovio ugovor sa starim, a ne sa novim paketom, na njima su niže upload brzine na optici. Problem je rešiv samo ako potpišeš novi ugovor na dve godine i u slučaju da si ugovorio neke benefite, zatraži da ti se to ponovi i pređi na novi ekvivalentni Super Plan (2M pretpostavljam) sa većim upload brzinama. Čak, nije nemoguće da ti je pušten neodgovarajući paket pa pre nego što budeš utvrdio da li će morati aneks, iskomuniciraj to sa tehničkom podrškom, ali pre svega proveri papire kako je tačno taj ugovoreni paket deklarisan.U petak obnovljen ugovor sa Supernovom. Ranija brzina je bila 120mbps download. Na speedtestu preko telefona ne prelazi 30mbps. Nova brzina je 200mbps, po nivom ugovoru, zamenjen stari modem i donet nov, na speedtestu opet ne prelazi 30mb. Preko kabla pomusao speedtest, ali je laptop star i spor i prikazalo brzinu 26mbps. Ljudi iz Supernove su kacali kabl na neki uredjaj i rekli da je signal odlican.
Molim za pomoc, da li je neko imao slicnih problema. Hvala.
Zovi nek otvore reklamacijuMa nije problem za upload, 15 po ugovoru, toliko i imam. Problem je download, po ugovoru je 200, a na speedtestu je 30 do 45 najvise. Drug mi je pre mesec dana uzeo isti paket i on na speedtestu gura od 150 do 180 i to je okej.
Probaj preko drugog kabla, i na drugom računaru/laptopu.Ma nije problem za upload, 15 po ugovoru, toliko i imam. Problem je download, po ugovoru je 200, a na speedtestu je 30 do 45 najvise. Drug mi je pre mesec dana uzeo isti paket i on na speedtestu gura od 150 do 180 i to je okej.
Pozajmi možda ti komp ne podržava te brzine. Ionako kažeš 100 godina. Mada znaju da iz centra ne puste brzine odma.Problem je sto trenutno imam laptop 100 godina star i na njemu je jos gori speedtest. Moracu da pozajmim od nekoga dobar laptop pa da pokusam preko kabla, mada iskreno, ne verujem da ce biti bolje. Danas su mi bila dva coveka iz tehnicke podrske, doneli novi modem i nisu znali sta je problem, okrenuli se i otisli. Toliko o tehnickoj podrsci.
IstoDa, trenutno kod mene u Nišu, nema ni internet ni ktv.
Nestao komplet signalInternet upravo prestao sa radom, na onom malom belom uređaju svetli crveno svetlo non stop, da li još neko ima isti problem?
Mrezni treba da ti da deklarisane brzine. Wifi, ako je njihov ruter, ne znam. No kako si rekao da si imao 120, moguce da su ti dali losiji ruter, nego sto si imao...Ok. Hvala svima na savetima. Probacu sa mreznim kablom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari