Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
Disney !
en.m.wikipedia.org

U pa to je onda veliki uspeh 😃Disney !
![]()
Acquisition of 21st Century Fox by Disney - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Pa odstupanje ti je vece od 20% ako se meri na kablu - nije dobroBili mi za net konacno posle vise od nedelju dana. Kod skretanja za aerodrom.
Evo devojka mi salje test, paket je onaj 2 L cini mi se, download 200.
Njihov ruter
HeheRebrendiranje, u odredjenim regionima, istraživah malo. I nije samo za Movies, već cela Fox grupa. Vlasnik je isti, za sada.
To ti za bosnu ili neko minira ili neki pilot projekat.Zašto postoje 2 Move aplikacije na Android TV-u? Na Google Playu mi pronalazi Move Smart koju koristim, a pronalazi i Move u kojoj se može birati Srbija, CG i BiH?
![]()
Nisam ni znao da tamo mozeNe radi preko sajta supernovaott.rs ?
Nek je sa srećom novi ugovor .👍Nisam ni znao da tamo mozehvala... Sad tek potpisao ugovor pa veze nemam sta ima.
Ma zeznuli me na pocetku odmah posto nemaju stv ip uredjaj... sada moram po celu kucu da razvlacim kabl antenski...Nek je sa srećom novi ugovor .👍
Šta nisu Vam dodeli li STB ? Koji ste paket izabrali ?Ma zeznuli me na pocetku odmah posto nemaju stv ip uredjaj... sada moram po celu kucu da razvlacim kabl antenski...
Uzeo super PLAN 2. Nisam dobio onaj za vracanje kanala uredjaj posto ne moze dok se ne sprovede kabl... Posto na moje staro od exe net je iso samo internet kabl do njega.Šta nisu Vam dodeli li STB ? Koji ste paket izabrali ?
Au da to predstavlja problem nadam se da nije velika muka razvesti koaksijalac ...Uzeo super PLAN 2. Nisam dobio onaj za vracanje kanala uredjaj posto ne moze dok se ne sprovede kabl... Posto na moje staro od exe net je iso samo internet kabl do njega.
Ne gasi ih supernova, već vlasnik tih televizija, da ne bude zabune.Odlaze nam 2 Diskaveri kanala od 1. januara 2024:
Dva dokumentarna programa iz portfelja Warner Bros. Discovery (WBD) će biti ugašena. Operater će prekinuti distribuciju Discovery Science i DTX (Discovery Turbo Xtra) kanala.
Obje stanice će emitovati do 31.12.2023. Kraj ovih kanala odnosi se na sve distribucijske platforme – satelitsku, kablovsku TV, OTT/IPTV.
Link: https://www.dvbportal.net/satelitska-tv/dtx-i-discovery-science-ce-prestati-sa-emitovanjem
Tako je 👍Ne gasi ih supernova, već vlasnik tih televizija, da ne bude zabune.
Čak na tom DTX često prevod nije radio na nekim emisijamaRealno, DTX vrti na repeat serije reality karaktera, koje ne znam ko gleda - Diesel brothers, neki dragsteri i slicno. Mislim da je i obican Discovery postao glupost.
Kakav ti je speed test za net? Sifru su meni dali kad su donosili modem/ruter, sto ih nisi pitao? Taj mercusys nesto novo?Pozdrav svima imam par pitanja.Otkako je potpisan novi ugovor i prebacen televizija na novi box uredjaj i nesto moderniji interfejs,imam problema sa internetom u smislu zagusenja i da dosta sporije radi,da li ovo sada funksionise po principu IPTV-a i da li televizija uzima odredjeni deo protoka i da li neko zna koja je sifra za mercusys ac12g ?
Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari