Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi cega god da se dohvate, ukanale ga i trose milijarde pri tom. Gde je tu rezon, ekonomija?

Bili mi za net konacno posle vise od nedelju dana. Kod skretanja za aerodrom.

Evo devojka mi salje test, paket je onaj 2 L cini mi se, download 200.

Njihov ruter

Prilozi

• IMG-20230908-WA0005.jpg
    IMG-20230908-WA0005.jpg
    39.3 KB · Pregleda: 123
Bolje neka se fokusiraju na lokalizaciju njihovog striming servisa nego na rebrand kanala, Fox kanale su u poslednjih par godina urnisali, ni original Disney sadržaji ne idu više na njima, ali i dalje dobro prolaze kod naših kablovskih operatera...

Zašto postoje 2 Move aplikacije na Android TV-u? Na Google Playu mi pronalazi Move Smart koju koristim, a pronalazi i Move u kojoj se može birati Srbija, CG i BiH?

Imam jedno ptainje da li je moguce instalirati move 'n' go na kompijuteru? Ako jeste moze objasnjenje kako.

Odlaze nam 2 Diskaveri kanala od 1. januara 2024:
Dva dokumentarna programa iz portfelja Warner Bros. Discovery (WBD) će biti ugašena. Operater će prekinuti distribuciju Discovery Science i DTX (Discovery Turbo Xtra) kanala.

Obje stanice će emitovati do 31.12.2023. Kraj ovih kanala odnosi se na sve distribucijske platforme – satelitsku, kablovsku TV, OTT/IPTV.

Link: https://www.dvbportal.net/satelitska-tv/dtx-i-discovery-science-ce-prestati-sa-emitovanjem

Odlaze nam 2 Diskaveri kanala od 1. januara 2024:
Dva dokumentarna programa iz portfelja Warner Bros. Discovery (WBD) će biti ugašena. Operater će prekinuti distribuciju Discovery Science i DTX (Discovery Turbo Xtra) kanala.

Obje stanice će emitovati do 31.12.2023. Kraj ovih kanala odnosi se na sve distribucijske platforme – satelitsku, kablovsku TV, OTT/IPTV.

Link: https://www.dvbportal.net/satelitska-tv/dtx-i-discovery-science-ce-prestati-sa-emitovanjem
Ne gasi ih supernova, već vlasnik tih televizija, da ne bude zabune.

Realno, DTX vrti na repeat serije reality karaktera, koje ne znam ko gleda - Diesel brothers, neki dragsteri i slicno. Mislim da je i obican Discovery postao glupost.

Move uređaj što daje Supernova na korišćenje jel ima tajmer i da li secka prilikom promene kanala ?

Ja sam dobio pre par dana, koristim ga u spavacoj, radi lepo. Brzo menja kanale instant bez prekida maltene. Nisam video da li ima tajmer. Dobar mi je i net pa i premotavanje radi super.

Inace, testirao sam na kablu preko xbox, i radi bas dobro. Prihvatljivo mi je (pogotovo kad predjete sa brzine od 30) :D

20230912-200018.jpg

Pozdrav svima imam par pitanja.Otkako je potpisan novi ugovor i prebacen televizija na novi box uredjaj i nesto moderniji interfejs,imam problema sa internetom u smislu zagusenja i da dosta sporije radi,da li ovo sada funksionise po principu IPTV-a i da li televizija uzima odredjeni deo protoka i da li neko zna koja je sifra za mercusys ac12g ?
Hvala unapred.

Pozdrav svima imam par pitanja.Otkako je potpisan novi ugovor i prebacen televizija na novi box uredjaj i nesto moderniji interfejs,imam problema sa internetom u smislu zagusenja i da dosta sporije radi,da li ovo sada funksionise po principu IPTV-a i da li televizija uzima odredjeni deo protoka i da li neko zna koja je sifra za mercusys ac12g ?
Hvala unapred.
Kakav ti je speed test za net? Sifru su meni dali kad su donosili modem/ruter, sto ih nisi pitao? Taj mercusys nesto novo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno