stefans86
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 15.12.2021
- Poena
- 15
Niš, palilula supernovaKoja infrastruktura, koji grad, koji deo grada... mnogo širok pojam...![]()
Niš, palilula supernovaKoja infrastruktura, koji grad, koji deo grada... mnogo širok pojam...![]()
To je verovatno najčešći kvar na coax mrežiImam jedno pitanje da li se nekom od vas desava da mu nestaje net na nekoliko sekunde i vraca i tako nekoliko puta uvece...?
Niš, palilula supernova![]()
Exe optika.koji ti je bivši operater - exe optika ili kopernikus coax ?
Da, preko noći obavezno. Iza ponoći, posle 1 ili 2 neizostavno ide kratkotrajan prekid otkad je Supernova preuzela link.Imam jedno pitanje da li se nekom od vas desava da mu nestaje net na nekoliko sekunde i vraca i tako nekoliko puta uvece...? Exe optika.
Koji je to problem? Na kablu nema toga...Da, preko noći obavezno. Iza ponoći, posle 1 ili 2 neizostavno ide kratkotrajan prekid otkad je Supernova preuzela link.
Moze nesto da se odradi da se popravi to? Da znam da li da ih smaram...Da, preko noći obavezno. Iza ponoći, posle 1 ili 2 neizostavno ide kratkotrajan prekid otkad je Supernova preuzela link.
Da se koristi VPN ili promeni DNS.Moze nesto da se odradi da se popravi to?
https://www.tvchannellists.com/w/List_of_channels_on_Supernova_-_new_lineupNe mogu da nađem spisak kanala sa frekvencijama što je bio u ovoj temi,pa ako bi neko postavio bio bih zahvalan.
Da, azurni su prilicno, suprugu su zvali jos u junu, a isto kao i tebi u novembru istice ankes ... moze neki agent prodaje i meni na privatne poruke da se obrati, pa da vidimo sta moze da se uradi.kako uredno poslali sms sa navodima da ce u novembru da istekne ugovorna obaveza i da ce se tarifirati posle toga po novom cenovniku, ne gine im najava prekida saradnje... pa cemo videti sta nude ,kakva je situacija za nove korisnike
Koja ti je stvarna brzina kad izmeris preko zice? Ja imam 100/10, a stvarna brzina mi je 47/10. Telekom vdslMoras to da vidis sa komsijama
Ja imam 200/15 i radi bez problema, poznanici i prijatelji ulicu dve dalje od mene, ne radi nikako na brzini 100/10