Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Imam jedno pitanje da li se nekom od vas desava da mu nestaje net na nekoliko sekunde i vraca i tako nekoliko puta uvece...? Exe optika.
Da, preko noći obavezno. Iza ponoći, posle 1 ili 2 neizostavno ide kratkotrajan prekid otkad je Supernova preuzela link.

U kuci vec imam Exe net optiku (ugovor istice za 5 meseci). Zbog seobe jos jednog ugovora koji se vodi na menm, moracu da dodam i taj drugi ugovor na istoj adresi (optika Supernove).
Ruter bih instalirao u svojoj sobi, posto radim od kuce pa mi je bitno da budem sto blize ruteru. Zanima me sto se tice prikljucka za televiziju, da li je komplikacija da se iz te sobe u kojoj radim kasnije sprovedu kablovi nekih desetak metera kako bi se povezao televizor u drugoj sobi?
Ja u svojoj sobi ni nemam tv, ali u drugoj postoji pa bi od tog rutera trebalo sprovesti vezu.

Poslednja izmena:
Za to seckanje posle ponoci, proverite modeme/rutere da im nije podeseno da se svakog dana u to vreme restartuju. Imao sam takve slučajeve.

Da li ima jos neko koga nervira sto su kanal PREMIER LEAGUE opet prebacili da kad je LIVE utakmica, ide srpski komentator ?
I sad na dva kanala isto, na Arena Premium 1 i na Premier League, umesto da su ovamo ostavili Engleski AUDIO...

Da. Ne mogu da shvatim sto to rade kad vec imas opciju sa nasim. Jako iritantno i glupo.

Potreban promoter Supernove za Novi Beograd ili Beograd, pa ako neko zna telefon...

Pitanje, znate li da li je ili da li ce u buducnosti nekoj doglednoj Supernova moci koristiti MTS optiku za pruzenje usluge tv i neta sa kompletnom supernova uslugom, sto ukljucuje i CAM za gledanje tv?

Da li znate, da li ce MTS poceti preko optike da omoguci gledanje tv preko CAM umesto preko svojih boxova?

Niko ne zna konkretan odgovor na ta pitanja, niti šta će u praksi nametnuti liberalizacija korišćenja tuđe infrastrukture počevši od 2025. a kamoli da li će se TV platforma ujediniti ili omogućiti DVB-C i za mts optiku. Telekomu odgovara da uslovljava priključak za fiksnu liniju kao preduslov za mts usluge dokle god mogu dodatno da profitiraju i Yettel, a ni Supernova ih nisu dodatno ugrozili. Štaviše, mts je dominantan. Ono čemu se ja kao krajnji korisnik nadam je da do tada A1 proširi optiku tamo gde Orion ili lokalni provajderi kao NetNet, Jotel, NiNet, ST cable (ex Sat trakt), Astra telekom, itd. nisu prošli, niti to nameravaju.

Ne mogu da nađem spisak kanala sa frekvencijama što je bio u ovoj temi,pa ako bi neko postavio bio bih zahvalan.

Rodjaku istice ugovorna obaveza za optiku u oktobru. Posto je jedina alternativa adsl, radi li i dalje ona opcija da raskine ugovor, pa da za mesec dana neko od ukucana potpise na svoje ime i dobije beneficije za nove korisnike?

Za mesec dana moze i on ponovo da potpise, tretira se kao nov korisnik. Sada gledaju adresu, a ne ko potpisuje.

kako uredno poslali sms sa navodima da ce u novembru da istekne ugovorna obaveza i da ce se tarifirati posle toga po novom cenovniku, ne gine im najava prekida saradnje... pa cemo videti sta nude ,kakva je situacija za nove korisnike

@pelemasca najava za prekid saradnje je podnesak zahteva za raskid ugovora, pošto otkazni rok traje 30 dana. Za to vreme mogu i ne moraju da zovu radi nuđenja nekomercijalnih ponuda. U praksi, prva i druga nisu povoljnije u odnosu na ponudu za nove korisnike, koja može kod agenata da bude nešto bolja.

Oce li biti neka akcija za stare korisnike?

Ako moze neki agent Supernove da mi se javi preko PP, imam par pitanja za internet paket

kako uredno poslali sms sa navodima da ce u novembru da istekne ugovorna obaveza i da ce se tarifirati posle toga po novom cenovniku, ne gine im najava prekida saradnje... pa cemo videti sta nude ,kakva je situacija za nove korisnike
Da, azurni su prilicno, suprugu su zvali jos u junu, a isto kao i tebi u novembru istice ankes ... moze neki agent prodaje i meni na privatne poruke da se obrati, pa da vidimo sta moze da se uradi.

Nadam se da ce forum spojiti, istekao edit
Treba mi neki agent za obnovu ugovora !!!

Poslednja izmena:
Jel ima nekog iz subotice da koristi internet preko koaksijalnog kabela, interesuju me iskustva, da li vredi preci sa mts vdsl-a treba mi makar 100/20 brzina

Moras to da vidis sa komsijama
Ja imam 200/15 i radi bez problema, poznanici i prijatelji ulicu dve dalje od mene, ne radi nikako na brzini 100/10

Nazad
Vrh Dno