Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To oko zamene može biti problem, jer:

Sad, može biti da je prava navala na najvećeg provajdera u Srbiji i najčuveniji box.
A opet, može lako da ispadne da im te sprave lako krepavaju. Ovaj moj k'o Rade Marković u Sabirnom centru, taman pomislim da je gotov a on oživi. Prošlo leto je nekako pregurao, da vidim hoće li i ovo.
Oće preživeće ne brini... 🍻

Ako bude bilo kao letos ili gore, neće. Ili ja neću zbog njega.:cautious:
Neko mi na forumu predložio da kupim rashladno postolje kao za laptop.:LOL:

Ne naplaćuju zamenu pokvarenih uređaja pogotovo ne posle vremenskih nepogoda. Ne znam za daljinski upravljač ako se pokvari....

Naplacuju ako mi pozovemo. Ako je do njih, onda ne bi smeli da naplate.

Jesu i oni bezobrazni, gledaju da uzmu tih 500, 600, 800 ili koliko je već za prostu zamenu te spravice (posao za manje od 30s).
Što ne daju da sami donesemo uređaj do njih (ako treba nek ga provere u poslovnici), uzmemo drugi, potpišemo papire i doviđenja. I dalje, koliko mi je poznato, imaju na sajtu tutorijale kako da sami povežemo opremu.
Kod Pošte su mi makar fer bili po tom pitanju. 500 din za dolazak i opravke na instalaciji po mom zahtevu. Za zamenu opreme sam išao u poslovnicu, zar tehničari da budu kuriri?

A naplate i ako ne rese problem? :) to je sjajna fora

Iz situacije koju sam opisao, ukoliko je do reklamacije došlo greškom korisnika (slučaj prijatelja koji je hteo biti pošten) onda naplate. A ukoliko je reklamacija sa greškom na njihovoj strani, onda ne naplaćuju ništa.

Za tu situaciju ok, ali sam citirao @Zeljezara koji se nastavio na post gde se kaze da ne naplacuju zamenu nakon nevremena, ali naplacuju izlazak na teren.

Danas su mi obnovili ugovor , imam televiziju besplatno 2 godine i internet 150/75 za 2100 din . Samo su mi ugradili za jedan televizor . Kazu za drugi mora da pitam . Imam pravo na 2 televizora u ovom paketu , bar tako kazu . Zanima me da li neko zna da li se nesto naplacuje kada ugradjuju za drugi televizor .

Boze ludaka . Ako su ti rekli da imas pravo na 2 sto nisi trazio da ti oba povezu ili ni jedan i ne potpises ugovor . Sada mogu da te zavlače bas bas

I trazio sam a ovi 'majstori' kazu da zovem za drugi . Da budem iskren za drugi mi i nije toliko bitno , zato i nisam navaljivao .

Danas su mi obnovili ugovor , imam televiziju besplatno 2 godine i internet 150/75 za 2100 din . Samo su mi ugradili za jedan televizor . Kazu za drugi mora da pitam . Imam pravo na 2 televizora u ovom paketu , bar tako kazu . Zanima me da li neko zna da li se nesto naplacuje kada ugradjuju za drugi televizor .
Obnovio si ugovor za internet a oni te castili televiziju po ceni interneta?

Imao sam samo internet 50/5 . Ugovor mi je isticao za 2-3 meseca . Zvali su me i ponudili mi besplatnu televuziju 2 godine i internet 150/75 za 2100 din . Posto su digli cenu za samo internet sa 1500 na 2000 din plus je sporiji ako uzimam samo internet prihvatio sam .

Da dodam kod nas u selu ima samo ova optika . Supernova .Ostalo je wireless.

Svakako je ovo onda dobro za tebe, jer ipak, optika je optika.

Ono sto ja pisem vec duze vreme a niko ne cita. Uzmes samo net i oni ti ponude tv besplatno na dve godine. 2000din placam 100/10 coax i tv free sa jednim Move i jednim STB-om.
Nemam alternativu ovde ali ipak daju, kasnije sam ukapirao zasto, da ne bi uzimali Total TV iz vec poznatih razloga.

Ono sto ja pisem vec duze vreme a niko ne cita. Uzmes samo net i oni ti ponude tv besplatno na dve godine. 2000din placam 100/10 coax i tv free sa jednim Move i jednim STB-om.
Nemam alternativu ovde ali ipak daju, kasnije sam ukapirao zasto, da ne bi uzimali Total TV iz vec poznatih razloga.
Sve jasno, ali Total TV je svetlosnu godinu ispred ovih i po kvalitetu slike i po kvalitetu ponuđenih kanala.

Imam jedno pitanje ako moze da mi neko odgovori da li ovaj move stb se povezuje samo sa internet kablom ili mora i antenski do njega?

Imam jedno pitanje ako moze da mi neko odgovori da li ovaj move stb se povezuje samo sa internet kablom ili mora i antenski do njega?
Zavisi šta su ti dali, imaju i model u koji ide i koaksijalac i lan kabal

Kakva su vam iskustva sa Super plan 2L, što se tiče neta i kablovske, koliko tv mogu da se povežu, i pošto vidim da ide i Hbo na koliko tv mogu da se gledaju?

Kakva su vam iskustva sa Super plan 2L, što se tiče neta i kablovske, koliko tv mogu da se povežu, i pošto vidim da ide i Hbo na koliko tv mogu da se gledaju?
kod mene rade odlično i net (coax 200/15) i kablovska L-(max tv paket)
mozeš najviše 4 uređaja da priključiš-povežeš.
dva uređaja ti sleduju uz paket besplatno, a preostala dva uređaja dodatno se naplaćuju za svaki po 300 din.

A oni ne podizu internet brzine kada menjaju paket?
Recimo ja sam potpisao ugovor na SUPER PLAN 2 M 100/10 net..A vidim sada na sajtu isti taj paket po istoj ceni net je 150/10.
Sta sada moram da ih zovem i trazim ponovo nov ugovor da bih dobio 150Mb/s net?

A oni ne podizu internet brzine kada menjaju paket?
Recimo ja sam potpisao ugovor na SUPER PLAN 2 M 100/10 net..A vidim sada na sajtu isti taj paket po istoj ceni net je 150/10.
Sta sada moram da ih zovem i trazim ponovo nov ugovor da bih dobio 150Mb/s net?
Da li imas optiku ili neki drugi pristup za internet . Ako imas optiku onda ti je 200/100 . Moj komsija je uzeo internet paket ali on je novi korisnik isto Plan 2 m. Ima 200/100 uzeo je i za 2 televizora . privu godinu 1 dinar sledecu godunu 3250 ja mislim . Uzeo je ima 2 nedelje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno