mikianciki1971
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.12.2014
- Poena
- 170
Radi super eon van mreze
Mozda moze ali moras da trazis da ti oni prebace u bridge mode, mada nisam citao da je neko prijavio da su mu tako nesto uradili. Tvoj mozes da stavis jedino u DMZ ili da trazis da ti daju stari modem EPC3208 pa onda nemas dupli NAT. Modem moze samo do 300-350mbs download tako da zavisi i koji paket imas. Da bi ti dali modem mislim da uslovljavaju da moras da uzmes javnu IPv4 (700din/mes). Ja koristim trenutno modem EPC3208 + MikroTik i javnu IPv4.Zdravo,
Imam supernovin ruter tc7210 i zanima me da li je moguće uključiti bridge mode na njemu? Koliko vidim, nema opcija, a želeo bih da priključim svoj umesto njihovog.
Sad kad kažeš modem, ispada da na tiku imaš javnu adresu ili te ja nisam nešto dobro razumeo?Mozda moze ali moras da trazis da ti oni prebace u bridge mode, mada nisam citao da je neko prijavio da su mu tako nesto uradili. Tvoj mozes da stavis jedino u DMZ ili da trazis da ti daju stari modem EPC3208 pa onda nemas dupli NAT. Modem moze samo do 300-350mbs download tako da zavisi i koji paket imas. Da bi ti dali modem mislim da uslovljavaju da moras da uzmes javnu IPv4 (700din/mes). Ja koristim trenutno modem EPC3208 + MikroTik i javnu IPv4.
Napisao na prethodnoj strani. On bi trebao da zna bolje od drugih.nema bridge.
DA, imam na MikroTik-u javnu IPv4 a radi mi IPv6.Sad kad kažeš modem, ispada da na tiku imaš javnu adresu ili te ja nisam nešto dobro razumeo?
Javno neće ali... Srbija je ovo. Može svašta za ortake, tazbinu, podmazivanjem... Pitaj ove što dobijaju kao stari korisnici nove 2 godine upola cene.Radi u supernovi pa zna bolje od drugih ili...? I šta tu ima opširnije da se odgovara, neće da dozvole i kraj.
Na koji način si to dobio od njih? Preuzeli starog provajdera, ništa nisu menjali od opreme i niko od njih nema pojma o tome ili na neki drugi način? Naravno da ovo nije bridge mode, pošto je modem u pitanju, ali je to ono što hoćemo da postignemo.DA, imam na MikroTik-u javnu IPv4 a radi mi IPv6.
Svi znamo da je u mts-u sve moguće uz vezu. Aj baš ću da pitam, dobro si me podsetio da imam i ja vezu, visoko..Javno neće ali... Srbija je ovo. Može svašta za ortake, tazbinu, podmazivanjem... Pitaj ove što dobijaju kao stari korisnici nove 2 godine upola cene.
Nisu me preuzeli od starog provajdera jer kod mene oni konkurencije nemaju! Imao sam TC7210 koji bas nije radio kako treba pa sam trazio modem i javnu IPv4 i to je to. Kao sto sam rekao oni imaju samo stare polovne modeme EPC3208 koji mogu samo do 300-350mbs download pa ih bas ne daju ako ne moraju.Na koji način si to dobio od njih? Preuzeli starog provajdera, ništa nisu menjali od opreme i niko od njih nema pojma o tome ili na neki drugi način? Naravno da ovo nije bridge mode, pošto je modem u pitanju, ali je to ono što hoćemo da postignemo.
Radio,ne radi više.Radi u supernovi pa zna bolje od drugih ili...? I šta tu ima opširnije da se odgovara, neće da dozvole i kraj.
Probaj ovde : https://apkpure.com/move-smart/rs.mts.supernova.tvPozdrav, kako da dođem do zadnje verzije Move Smart aplikacije za Android TV, pošto ista nije podržana u BiH na Play Store-u za Android TV? Ako može link? Hvala!
Ne mogu da skontam kako skinuti odavde. 🙄
Izgleda da ApkPure nije dobavio paket. Guglaj rs.mts.supernova.tv apk i na par ostalih sajtova ćeš moći da skineš. Sve to isto u suštini odatle vuče instalacije.Ne mogu da skontam kako skinuti odavde. 🙄
Uspio sam hvala puno, još dva pitanja pošto ne kontam ovo oko MTS-a. Prvo kako će raditi update ove apk verzije što sam skinuo, i drugo da li sa ovim login podatcima mogu koristiti neku drugu MTS aplikaciju, tipa Iris ili Klik TV? Vjerovatno je glupo pitanje, ja sam iz BiH pa ne znam kako to ide kod vas, a podatke sam dobio od druga iz Srbije, međutim on se apsolutno ne razumije šta se može sa ovim njegovim nalogom. Hvala u svakom slučaju. 🫡Izgleda da ApkPure nije dobavio paket. Guglaj rs.mts.supernova.tv apk i na par ostalih sajtova ćeš moći da skineš. Sve to isto u suštini odatle vuče instalacije.
Koristim samo jedan tv, tako je, bio je 80/8, sada bi trebalo 150/10 kako piše na ugovoru. Dobio 6 meseci 50%, posle toga tako nešto oko 3300, onaj osnovni paket.Nemam odgovor nego pitanje
Dobio si box a ostale ti kartice za tri tv-a, do sada si ima 80/8 net, sada bi trebalo 150/nešto, na koaksijalcu si, i plaćaš 3300 taj paket?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari