bmaxa
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2021
- Poena
- 95
Kanale treba da nadje bez obzira na karticu. Samo ce pisati da je scrambledPozdrav ljudi, skoro su matorci uveli supernovu . Dobili su ovu karticu cryptoguard ali nikako ne mogu da provalim kako funkcioniše ovo? Jel moram njih da zovem da aktiviraju ili?
Ja kad ubacim karticu u tv ništa se ne dešava,ni na pretrazi kanala ništa ne pronalazi, a svi ti televizori u kojima sam probao karticu po specifikacijama imaju DVB-c tuner…
1. koliko vidim ne povecavaju brzinu, ako ne platis novi ugovor, za vise para, sto nije lepo od njih, jer sa AVcom nisam imao tih problema.Pozdrav svima, imam par pitanja al ne zamerite da li je odgovoreno unazad prelistao sam ovlas al nisam nasao:
1. Ovo povecanje koje je bilo nedavno za optiku konkretno za Dual Paket XL 1000mbps/100mbps povecano uplink na 500mbps... to kaci samo nove korisnike? Ako da, da li ima neki "trik" da se osim obnove ugovora dobije i za stare?
2. Ko je na optici (gpon) ne moze da dobije IPv6? (trazio sam da mi se omoguci sestica i zvali me iz tehnicke podrske i rekli da opticki gpon useri ne mogu da dobiju IPv6, jel to tacno?
3. Da li gpon opticki korisnici dobijaju samo ovaj ZTE modem/ruter ili ima neki drugi bolji?
2. koliko sam pratio kazu da na optici ne podrzavaju ipv6. Zato i necu da prelazim na optiku, da izgubim blagodeti ipv6
3. to ne znam