Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ugovor istice 19.05.2023. Danas potpisao novi ugovor na 24 meseca. Super Plan 3 L fixna tv L net 200/15 . Dva cam modula i 1 move box. Cena je 4150 din. Pre imao sve isto samo net bio 150/15 a placao 3800. Bio lik sve zivo isproveravao jer sam postavio takav uslov da bih produzio ugovor. Penjao se na banderu, menjao spojke, kablove, penjao se na tavan kuce, isto menjao sve sto moglo se zameni novo stavio, merio signal na banderi, u tavan, dole na svaki dovod kod televizora u svakoj sobi, ugradio filtere, full odradio covek, jako ljubazno, sve pohvale. Zamenio mi move box novi, ruter novi tc7210, isti sam imao ali sam zahtevao drugi. Sve podesio kako treba, potpisali smo ugovor, sve full sljaka, videcemo kako ce biti ubuduce ali sve novo odradio. I plus sva 24 meseca 50%.
Na koju foru si dobio 24m sa 50% ako si stari korisnik? Koliko znam to niko nije uspeo da izboksuje...

Inače juče je istekao neki njihov rok od 48h da pošalju novi ugovor, tj da tamo neko odgovori,
naravno niko se javio nije,
tako da su sada stavili urgenciju na prethodnu urgenciju i zamolili za strpljenje.
Da su toliko nesposobni jedan ugovor običan da pošalju ovoliko dugo, šta reći.

Meni su ponudili 6 meseci 50% neki L paket sa netom 400/200 i uključenim hbo paketom

Da li vama koji koristite njihovu aplikaciju za mobilni, tacnije iOS verziju, radi pretraga u video klubu? Meni nikada nije radila, a od skoro cak i aplikacija crash-uje kada upisem par slova u polje pretrage? Pretraga mi ne radi (samo app ne crash-uje) ni na samsung smart (tizen) tv-u. Pokusavao sam da se obratim podrsci, ali oni samo traze broj ugovora i onda me upucuju na Apollon. Apollon na njih i u sustini izgleda se tu niko ne mesa u svoj posao.

Da li vama koji koristite njihovu aplikaciju za mobilni, tacnije iOS verziju, radi pretraga u video klubu? Meni nikada nije radila, a od skoro cak i aplikacija crash-uje kada upisem par slova u polje pretrage? Pretraga mi ne radi (samo app ne crash-uje) ni na samsung smart (tizen) tv-u. Pokusavao sam da se obratim podrsci, ali oni samo traze broj ugovora i onda me upucuju na Apollon. Apollon na njih i u sustini izgleda se tu niko ne mesa u svoj posao.
Kod mene radi, doduše android, da li na ovo misliš. Pogledaj video na cloudu https://mega.nz/file/S8EGFSrL#EvaHqBLWCYu-u0fqbUSN5-JSisLoHQjKtUr0RYNSgM4

sigurno? da ne mislis na mts optiku?

Ja sam na ExeNet mreži od februara i imam IPv6. 🤷

sigurno? da ne mislis na mts optiku?
Ja imam Supernova optiku u Novom Sadu (Rumenka), i kada sam pitao podršku da mi puste IPv6, dobio sam odgovor:

Korisnici usluga imaju mogućnost da zakupe fiksnu IP adresu po ceni od 699,00 dinara mesečno.
Na Vašoj teritoriji trenutno nemamo mogućnost da izvršimo navedeno.
Ukoliko želite da aktivirate javnu IP adresu, zahtev može podneti potpisnik ugovora za uslugu, ličnim odlaskom u našu poslovnicu.

Na Supernova optici sam (CGNAT), ali primećujem da je mi je IPv4 adresa već skoro mesec dana ista i ne menja se...
Znam da se ranije svake nedelje na ponedeljak ujutru IPv4 adresa redovno menjala i ONT je dobijao novu IPv4 adresu, ali se to više ne dešava i ne znam zašto je to sada tako i da li je još nekome od Vas tako?

Poslednja izmena:
Ma imam i IPv6, ali i IPv6 od pre neki dan je počeo nešto da zeza i da jedva otvara sajtove... Ali ovo za IPv4 i da se ne menja IP adresa sam primetio još pre mesec dana, a kao što sam već rekao od tada konstantno već mesec dana stoji jedna te ista IPv4 adresa!

Ja sam na jednoj lokaciji (ex Exe optika) imao IPv6, i više nemam.

Imaju neki problem sa ip6 oko rutiranja
Kad ide ip6 ping ka Sofiji 45
Kad disable ip6 ping 25,GeForce now

Vecina sitea je ip4 only

Best je javna dinamicka ip4

Ma imam i IPv6, ali i IPv6 od pre neki dan je počeo nešto da zeza i da jedva otvara sajtove... Ali ovo za IPv4 i da se ne menja IP adresa sam primetio još pre mesec dana, a kao što sam već rekao od tada konstantno već mesec dana stoji jedna te ista IPv4 adresa!
a problem je sto se ne menja IPv4? mislim da je tako bolje u sustini i trebalo bi da upozore korisnike na viruse/spam pa bi problem sa bleklistama bio manji.

Jasno je sta su nedostaci CGNATa i zna se prilikom potpisivanja ugovora da ce korisnik biti iza CGNATa tako da tu nema sta.
Problem bi bio da smo imali javnu IP pa da su nas prebacili kasnije na CGNAT.
Mnogo sto sta bi oni trebali pa nista od toga, bas ih briga.
Ko to zna kada potpisuje ugovor, gde to pise?
Znaci po tebi je normalno da u mesec dana nam GTA V ne radi po 10 puta, par puta ni Steam ne radi?
Pa da su torenti ili da nesto hakujem pa i da razumem.

Greškom sam platio dva puta račun za februar .Dao mi ćale da platim račune ja odradim preko QR koda i tek posle nađem račun za mart koji bi trebalo da platim
Kako sad ide postupak da mi vrate pare ili da prebace za sledeći mesec ?

Automatski se prebacuje na sledeći mesec. Pisaće na računu da si u pretplati i da ne moraš ništa da platiš.
Ne pitaj kako znam 😁

Ko to zna kada potpisuje ugovor, gde to pise?
Znaci po tebi je normalno da u mesec dana nam GTA V ne radi po 10 puta, par puta ni Steam ne radi?
Pa da su torenti ili da nesto hakujem pa i da razumem.
Stim ne radi svake nedelje u mesecu dal sreda na četvrtak u periodu od sat do sat ipo vremena da pratiš situaciju znao bi da nije do supernove već do stima jer održavaju servere, stim to javno bio objavio. Tako da se možeš žaliti samo stimu, živeli 🍻🍻🍻
Greškom sam platio dva puta račun za februar .Dao mi ćale da platim račune ja odradim preko QR koda i tek posle nađem račun za mart koji bi trebalo da platim
Kako sad ide postupak da mi vrate pare ili da prebace za sledeći mesec ?
Prebaciće za sledeći mesec, jer si u pretplati sad i nemoj da te zbuni ako piše "- (minus) pa cena tvoje pretplate. Tako sam se ja bio iscimao šta dugujem. Znači bićeš u pretplati i sl. mesec nemoj ništa plaćati.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno