Moraju oni da srede opremu, server je slab za te brzine kod tebe.
Презагушен линк… но не делује тако страшно, осим за игре...Ови мајстори су измењали “све” по бандерама али мени и даље проблем није отклоњен што се тиче брзине, лоса, пинга кад падне мрак и попале се уличне лед сијалице.
Послали су ми мејл из супернове и смањили ми рачун за 499,5дин јер се жалим ево сад ће годину дана.
Дакле, како падне мрак, аплоуд иде за 50% доле, аплоуд латенција иде и до 1000+. Сликао, снимао, жалио се милијарду пута али изгледа не вреди. Једноставно је интернет неупотребљив у вечерњим сатима, поготово кад седнем да одиграм нешто, после 20ч кад успавам бебу.
340/20 брзина, преко дана ради солидно али увече катастрофа. Ево слика тренутно на спид тесту, али аплоуд латенција варира, скаче као луда, а тако и пинг у игри. Лос понекад иде и на 35%.
Не знам више шта да радим, с обзиром да живим у Ло, избор је никакав.
Сваки савет је добродошао!
Презагушен линк… но не делује тако страшно, осим за игре...
tako je kod mene isto u Surcinu. uvece dl ide do 3mbps lol od 350.Ови мајстори су измењали “све” по бандерама али мени и даље проблем није отклоњен што се тиче брзине, лоса, пинга кад падне мрак и попале се уличне лед сијалице.
Послали су ми мејл из супернове и смањили ми рачун за 499,5дин јер се жалим ево сад ће годину дана.
Дакле, како падне мрак, аплоуд иде за 50% доле, аплоуд латенција иде и до 1000+. Сликао, снимао, жалио се милијарду пута али изгледа не вреди. Једноставно је интернет неупотребљив у вечерњим сатима, поготово кад седнем да одиграм нешто, после 20ч кад успавам бебу.
340/20 брзина, преко дана ради солидно али увече катастрофа. Ево слика тренутно на спид тесту, али аплоуд латенција варира, скаче као луда, а тако и пинг у игри. Лос понекад иде и на 35%.
Не знам више шта да радим, с обзиром да живим у Ло, избор је никакав.
Сваки савет је добродошао!
Bićeš u preplati.Nesto me zezalo tokom placanja i sad vidim da su mi prosle 2 uplate. Jel treba da se cimam da ih zovem ili ce mi samo sledeci racun stici 0 dinara?
Sta ce biti ako ne odem do njih? Jel dobijam automatski novi ugovor od 24 meseca ili ide na neodređeni period po novim cenama?
Da upotpunim...Posle 24m nisi pod ugovornom obavezom i ista se ne produzava automatski.
Što ne bi moglo? Svakako bi trebalo da ti prilikom postavljanja opreme stave svoje (nove) kablove. Nikada mi nisu (provajderi, množina) premeštali moje kablove ako to nisam od njih tražio.Da li mogu da trazim da mi opticki kabl prebace na drugo mesto, posto su mi ovi prethodni vezali za terasu i sad posto trebam da radim neke radove na kuci taj kabl bas smeta?
I ja bih raskinuo ali nema gde da pređem....
Kada si potpisao ugovor zadnji put, ako nije tajna ?Meni su pre neki dan podigli sa 120/15 na 200/15.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari