A što morate aktivirati Vpn !?Jel moze se moze gledati supernova preko aplikacije, ako smo u nemackoj i ukljucimo vpn na srpski ip ?
Nešto ste pomešali ,definitvno 😃pa znam koliko mi poznato nije moglo preko eon-a i telekoma, da se gledaju kanali na taj fazon iz nemacke ili sam ja prebacio?
gledam sad dal da kupim vpn i dam bratu i moj nalog i vpn ili mu ni ne treba...
drug nismo pod ugovorom odavno... trebalo bi da povecaju brzinu@Nes* važi za one koji nisu pod ugovornom obavezom ili im ugovorna obaveza ističe. Kolega je na primer dobio sms obaveštenje da po isteku ugovora u aprilu sa Morava 100 automatski prelazi na Morava 150.
Ja ih više neću zvati a ni plaćati njihove usluge za samo mesec januar ,februar i ova četiri dana u mesecu martu podneo oko 20 tak reklamacija i još puta dva prosledio reklamacija na e-mail .drug nismo pod ugovorom odavno... trebalo bi da povecaju brzinu
na 80 a kolko vidim 100 sada al da radi dobro, da radi (posle 28777 puta zvanja u prvih 15 meseci)
Sad se prijavio preko kompa, radi...Je li dobijao neko gresku prilikom logovanja na supernovaott.rs/. "Username error.Javite se u korisničku podršku"?
Kad se pristupim preko telefona ima aktivnih samo 3/5 uredjaja i ne verujem da je to problem.
Je li dobijao neko gresku prilikom logovanja na supernovaott.rs/. "Username error.Javite se u korisničku podršku"?
Kad se pristupim preko telefona ima aktivnih samo 3/5 uredjaja i ne verujem da je to problem.
Ali u 90% slučajeva rade kanali UM grupe na mts optiki sa ovim vpn . Ja gledam sa njim sve SK kanale i Ns N1 . Retko kada ne moze da otvori kanal . Ja imam mts optiku .Imate besplatno UrbanVPN na hrvatsku radi ali nije idealno, moze da se kupi neki.
Ja takodje imam kao i ti samo supernova tv osnovni paket, posle popusta je sada 1599 din. Odlucio sam se da uzmem koaksijalni net 100\10. Testirao sam ga i ok je. Imas cgnat adresu ali i ipv6 adresu ako ti znaci. Brzina i ping su stabilni.Ljudi pozdrav. Treba mi vaše objektivno mišljenje o SuperNova internetu 100Mbps.
Zovu me već 5 puta da mi nude da dobijam besplatan internet naredne 2 godine ako produžim svoj kablovska tv ugovor sa njima (a nameravam da produžim jer imaju Arene)
I sad poenta je sve je to sjajno dobijam inter džabe 2 godine ali me zanima kakav im je internet generalno?
Imao sam druge internet do sad niksd njihov pa ne znam
U mom kraju kažu: džabe je i sirće slatko. 😁Ljudi pozdrav. Treba mi vaše objektivno mišljenje o SuperNova internetu 100Mbps.
Zovu me već 5 puta da mi nude da dobijam besplatan internet naredne 2 godine ako produžim svoj kablovska tv ugovor sa njima (a nameravam da produžim jer imaju Arene)
I sad poenta je sve je to sjajno dobijam inter džabe 2 godine ali me zanima kakav im je internet generalno?
Imao sam druge internet do sad niksd njihov pa ne znam
Od 17 nema interneta, a samo 1 tv radi i to po neki kanal, dok druga dva ne rade.da li jos neko u opstini grocka ima problema sa tv-om? svetli mi prva crvena lampica na modemu i ne radi televizija
Nisu znali tako da mi kazu, nesto pricaju da posto imam dosada koaksijalni kabl po tom ugovoru mogu da mi puste internet a ako hocu opticki internet onda moraju prvo da puste koaksijalni internet pa da zatrazim migraciju na opticki internet gde cu imati i zadrzavanje cam kartica. Mada mi tehnicar koji je ugradjivao koaks modem kaze da u mojoj zgradi postoji telekom optika i da po toj optici nece moci supernova da postavi opticki ruter koji ima i koaks izlaz jer supernova koristi druge kanale za optiku od mts, a mts nema opticke rutere koji imaju i koaks izlaz. Tako da ako mi odobre prelazak na opticki internet dobicu mts ruter i iptv a ne cam kartice. Mnogo su ga zabrkljali. Videcu sta ce reci tehnicari kada izadju na teren da postave opticki internet umesto koaks interneta.I na optici tv ide preko koaks kabla. Radile bi kartice bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari