Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze se moze gledati supernova preko aplikacije, ako smo u nemackoj i ukljucimo vpn na srpski ip ?

pa znam koliko mi poznato nije moglo preko eon-a i telekoma, da se gledaju kanali na taj fazon iz nemacke ili sam ja prebacio?
gledam sad dal da kupim vpn i dam bratu i moj nalog i vpn ili mu ni ne treba...

@Nes* važi za one koji nisu pod ugovornom obavezom ili im ugovorna obaveza ističe. Kolega je na primer dobio sms obaveštenje da po isteku ugovora u aprilu sa Morava 100 automatski prelazi na Morava 150.
drug nismo pod ugovorom odavno... trebalo bi da povecaju brzinu

na 80 a kolko vidim 100 sada al da radi dobro, da radi (posle 28777 puta zvanja u prvih 15 meseci)

• Like
Reagovanja: uji
drug nismo pod ugovorom odavno... trebalo bi da povecaju brzinu

na 80 a kolko vidim 100 sada al da radi dobro, da radi (posle 28777 puta zvanja u prvih 15 meseci)
Ja ih više neću zvati a ni plaćati njihove usluge za samo mesec januar ,februar i ova četiri dana u mesecu martu podneo oko 20 tak reklamacija i još puta dva prosledio reklamacija na e-mail .
Od danas nema više kinte a kako nema ništa na moje ime mogu slobodno da se oproste od svega .😃

Koliko se vole supernova i eon na mreži? Čitam kao lutrija, nekom radi, nekom ne radi.

Ja sam dugogodisnji korisnik supernove u kuci i polovinom godine treba da opremam stan u novogradnji u Indjiji gde nisu razvukli kablove za supernovu, instalirana je optika i jedino sta mogu da uvedem je izgleda mts box - ili iris kako se vec zove usluga.
Iskreno, nisam ljubitelj dva daljinska i iz prethodnog iskustva mnogo mi je bolja slika na supernovoj i mnogo fluidnije prebacivanje kanala i koriscenje same usluge. E sad mozda se slika popravila kad je krenula optika, u vreme od pre 4-5 god nisam mogao da imam kanale u kuci jer sam bio daleko od poste.

Takodje kao korisnik supernove koristim najnizi paket samo net+tv, na boxu moram uzeti i fixni koji mi nije potreban..

Nisam pametan sta da radim, jedno od resenja mi je da uvedem samo internet i da preko move ‘n’ go aplikacije gledam supernovu.
To je ujedno i jako povoljno resenje stim da moram da korstim tudji nalog..

Je li dobijao neko gresku prilikom logovanja na supernovaott.rs/. "Username error.Javite se u korisničku podršku"?
Kad se pristupim preko telefona ima aktivnih samo 3/5 uredjaja i ne verujem da je to problem.

Je li dobijao neko gresku prilikom logovanja na supernovaott.rs/. "Username error.Javite se u korisničku podršku"?
Kad se pristupim preko telefona ima aktivnih samo 3/5 uredjaja i ne verujem da je to problem.

Prijavi se preko portala pa vidi sta je problem.
Isto potvrdjujem da radi na androidu i browseru.

Prijavljeno sinoc korisnickom, a resila mi tehnicka sluzba(svaka cast za brzu reakciju) jutros.
Problem je bio da su bila dva naloga pod istim userom.

Dat mi nalog eon-a preko telefona da probam preko supernove mreže.

Zanimljivo, prebacimo na sport klub 1 i pusti kanal, prebacimo na sport klub 2 i piše da ne može da se gleda, onda se vratim na sport klub 1 pa opet na sport klub 2 i radi.

Probao tako svaki put i radi. Jel ima još neko da proveri?

Tako ti radi na supernovi, premotavanjem mozes da nateras da radi neki kanal. Kad sam presao na mts optiku nema vise, mozes da saltas do besvesti

Evo update. Na televizoru mi rade svi kanali UM grupe preko optike supernove.
Ono što mi preko telefona prikazivalo grešku, sada na televizoru radi bez greške.

Počelo i na TV "GeoBlock" ali prebacimo na neki kanal koji nije sport klub i vratim, radi. Bez vpn.

Imam sreću izgleda.

Ljudi pozdrav. Treba mi vaše objektivno mišljenje o SuperNova internetu 100Mbps.

Zovu me već 5 puta da mi nude da dobijam besplatan internet naredne 2 godine ako produžim svoj kablovska tv ugovor sa njima (a nameravam da produžim jer imaju Arene)

I sad poenta je sve je to sjajno dobijam inter džabe 2 godine ali me zanima kakav im je internet generalno?

Imao sam druge internet do sad niksd njihov pa ne znam

Ljudi pozdrav. Treba mi vaše objektivno mišljenje o SuperNova internetu 100Mbps.

Zovu me već 5 puta da mi nude da dobijam besplatan internet naredne 2 godine ako produžim svoj kablovska tv ugovor sa njima (a nameravam da produžim jer imaju Arene)

I sad poenta je sve je to sjajno dobijam inter džabe 2 godine ali me zanima kakav im je internet generalno?

Ja takodje imam kao i ti samo supernova tv osnovni paket, posle popusta je sada 1599 din. Odlucio sam se da uzmem koaksijalni net 100\10. Testirao sam ga i ok je. Imas cgnat adresu ali i ipv6 adresu ako ti znaci. Brzina i ping su stabilni.

Hteli su da mi uvedu i oticki net ali bi onda umesto koaksijalnog digitalnog tv signala sa cam karticama imao iptv, sto mi nije odgovaralo.

Jos jedna velika pogodnost koju mi nisu spomenuli, odmah po ukljucenju interneta dobio sam mail od supernove sa pristupnim nalogom i lozinkom za move&go tv aplikaciju. 5 licenci od toga 2 za android tv.
Radi sasvim ok, tako da sada imam i tv unazad iako sam na koaksijalnom prijemu i cam karticama.

Cena nije bas identicna. 1750 din je sada. Ali je ponuda korektna.

I na optici tv ide preko koaks kabla. Radile bi kartice bez problema.

Da, imam 2 kartice na optici rade bez problema.
Move box sam izbacio, jer ne radi dobro, i koristim na tv app, koja radi bez greske.

da li jos neko u opstini grocka ima problema sa tv-om? svetli mi prva crvena lampica na modemu i ne radi televizija

Uglavnom koji god da uzmem ili optički ili taj drugi njihov net je ok?

Koaks ako su urađeni remonti kutija i kablova radi deklarisano (na primer u zgradi ex Radijus Vektor u Zemunu i Pošta Net na Banjici gde je takva situacija je to to, ali čini mi se da Vektor nema primetne oscilacije i ispade, dok kad sam bio na NBG kod Pošta Neta ih je bilo i to je za njih pomalo tipično). Optika bi uglavnom trebalo bolje da funkcioniše. Ja sam na optici na infrastrukturi bivšeg ExeNet-a. Međutim, isti nije pravio mestimične namerne desetominutne prekide s vremena na vreme i slične ispade kao što ima Supernova, te naviknut na kvalitetniju uslugu optike kakva bi trebala da bude, predstavljam to kao zamerku.

U mom kraju kažu: džabe je i sirće slatko. 😁

I na optici tv ide preko koaks kabla. Radile bi kartice bez problema.
Nisu znali tako da mi kazu, nesto pricaju da posto imam dosada koaksijalni kabl po tom ugovoru mogu da mi puste internet a ako hocu opticki internet onda moraju prvo da puste koaksijalni internet pa da zatrazim migraciju na opticki internet gde cu imati i zadrzavanje cam kartica. Mada mi tehnicar koji je ugradjivao koaks modem kaze da u mojoj zgradi postoji telekom optika i da po toj optici nece moci supernova da postavi opticki ruter koji ima i koaks izlaz jer supernova koristi druge kanale za optiku od mts, a mts nema opticke rutere koji imaju i koaks izlaz. Tako da ako mi odobre prelazak na opticki internet dobicu mts ruter i iptv a ne cam kartice. Mnogo su ga zabrkljali. Videcu sta ce reci tehnicari kada izadju na teren da postave opticki internet umesto koaks interneta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno