Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja im pisem skoro mesec dana i slaba vajda. Pretio sam i Ratelom. Sutra kad dodjem kuci jos jednom cu im napisati mail. Kod njih dok dodjes do napredne poludis. Imam i u Kragujevcu i internet i tv ali SBB. Proverim juce brzina 70 od mogucih 200. Skratim ostecen kabal,stavim nov konektor ista prica. Zovem podrsku osveze signal ono opet ista brzina. Prebace me odmah na naprednu i oni promene setovanja i kazu ako je i dalje brzina losa da im se javim da posalju ekipu. Sad je brzina 170 tako da necu da ih zovem iako je ranije bila oko 190. Znaci SN tehnicka podrska je jedno veeeeliko nulaaaa.
Meni je bitna brzina ka sbb-u jer kristim Eon van mreze.Morao sam da spustim kvalitet na 4Mb na oba boxa da bi mogao da gledam

Vrh ! Ocekujemo nove friske vece cene usluga :D

Ja im pisem skoro mesec dana i slaba vajda. Pretio sam i Ratelom. Sutra kad dodjem kuci jos jednom cu im napisati mail. Kod njih dok dodjes do napredne poludis. Imam i u Kragujevcu i internet i tv ali SBB. Proverim juce brzina 70 od mogucih 200. Skratim ostecen kabal,stavim nov konektor ista prica. Zovem podrsku osveze signal ono opet ista brzina. Prebace me odmah na naprednu i oni promene setovanja i kazu ako je i dalje brzina losa da im se javim da posalju ekipu. Sad je brzina 170 tako da necu da ih zovem iako je ranije bila oko 190. Znaci SN tehnicka podrska je jedno veeeeliko nulaaaa.
Meni je bitna brzina ka sbb-u jer kristim Eon van mreze.Morao sam da spustim kvalitet na 4Mb na oba boxa da bi mogao da gledam
Imam eon van mreze i supernova optiku 1gigabit. Brzina ka sbb serverima testirano na eon boxu je 70+ mbps.

Ma to je ok,on svakako preko 100Mb ne moze ni da pokaze. Ja sam imao konstantne padove posle 18h uvece. Danas za divno cudo radi kako treba,max brzina.

Počinju ozbiljno da se ujedaju, gore nego večiti...🙃 Bež'mo u Yettel, Orion...

• Like
Reagovanja: uji
Počinju ozbiljno da se ujedaju, gore nego večiti...🙃 Bež'mo u Yettel, Orion...
A ko je gledao te kanale??? Ajmo sad svi su kao gledali 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ja sam ih gledao, odlični su bili kao pozadinska muzika bez previše izlizanih i previše mainstream pesama. Sva sreća pa su svi do jednog (i po neki više) idalje dostupni na http://muzzik.spectar.tv/

Super, ja skinuo Android aplikaciju, ali dobro je znati da ima i web stream.

Toliko sam se namucio da ih uvedem, zazalio sam jako. Za ovih par meseci sam imao vise problema nego na sbbu za 20 i kusur godina. Move box konstantno puca, menja kanale 10 sekundi, wifi na 2 metra kao da sam na kraj sveta, ucitava stranice boga pitaj i na 5ghz i 2.4ghz. Nedeljama na kompu jedva ucitava stranice, nekad i nece uopste. resetuj modem, ista stvar + wifi se izgubi i onda moram da ga resetujem jos 10 puta kako bi proradio. Sve u svemu ne bi ih preporucio ni najgorem neprijatelju

Toliko sam se namucio da ih uvedem, zazalio sam jako. Za ovih par meseci sam imao vise problema nego na sbbu za 20 i kusur godina. Move box konstantno puca, menja kanale 10 sekundi, wifi na 2 metra kao da sam na kraj sveta, ucitava stranice boga pitaj i na 5ghz i 2.4ghz. Nedeljama na kompu jedva ucitava stranice, nekad i nece uopste. resetuj modem, ista stvar + wifi se izgubi i onda moram da ga resetujem jos 10 puta kako bi proradio. Sve u svemu ne bi ih preporucio ni najgorem neprijatelju
Jesi li na optici ili coaxu?

Isto ti je uvek nevolje sa njima !😃
Ma to znam nego bio sam do skoro u super novi na neki starim coax instalacijama i više od tri meseca mi je upload bio nula. Naprave radi lepo jedan dan pa crkne opet i tako.Pa pitam zanjima me jel optika šta bolja.

Isto ti je uvek nevolje sa njima !😃
Nije isto... Ja nemam nikakvih problema sve perfektno radi. Zato sam jednom prilikom i napisao da se navede ex operater i mesto. Baš da bi ljudi to otprilike i znali. Ko ne veruje pozivam ga na kaficu kod mene kući i sam će se uveriti da sve perfektno radi.

Nije isto... Ja nemam nikakvih problema sve perfektno radi. Zato sam jednom prilikom i napisao da se navede ex operater i mesto. Baš da bi ljudi to otprilike i znali. Ko ne veruje pozivam ga na kaficu kod mene kući i sam će se uveriti da sve perfektno radi.
Pa zavisi šta je za vas perfektno !?!
Svaki korisnik je slučaj za sebe i svi imaju drugačija iskustva !

Ja sam mesec dana korisnik na EXE Supernovi, sem dva prekida, jedan kraći (zbog nestanka struje na sekund na teritoriji celog grada), i drugi zbog toga što su prenosili opremu na neku drugu lokaciju, nisam imao problema... E sad ako nas integrišu u običnu Supernovu onu brzinu uploada smešnu prihvatiti neću, hvala Bogu mi u Nišu imamo alternativu NetNet... No za sada je sve super

Internet radi perfektno, tv kanali rade perfektno, slika perfektna. Move box takođe radi bez greške.
Nije svuda kao u Beogradu !
Mi bivši korisnici nekada jako uspešne i mogu slobodno reći NAJBOLJEG provajdera u oblasti telekomunikacionih usluga kompanije EXE NET ,sada nemamo ni mnogobrojne kanale , ni Move uređaj , ni Ping na 0 , ni pristup web email- u -hosting ,niti podršku koju smo imali na direktnom broju 😃
Pozdrav

Nije svuda kao u Beogradu !
Mi bivši korisnici nekada jako uspešne i mogu slobodno reći NAJBOLJEG provajdera u oblasti telekomunikacionih usluga kompanije EXE NET ,sada nemamo ni mnogobrojne kanale , ni Move uređaj , ni Ping na 0 , ni pristup web email- u -hosting ,niti podršku koju smo imali na direktnom broju 😃
Pozdrav
Nekada smo bili i mlađi 🍻😃😃😃☕☕☕, nekada...
Pozdrav

Ni javne statičke IP adrese ne mogu da reše (korisnici u okviru istog opsega javnih statičkih adresa ne mogu da komuniciraju međusobno). Reći će mnogi da nije važno, ali direktna komunikacija je izuzetno bitna (valjda zato i uzimaju korisnici statičke adrese).

Koristim i exe supernova optiku i mts optiku aktivno. Internet je 10x bolji na mts optici.

Znam da ne mogu preko coax-a sa low split da izguraju veliki upload, ali dajte bar na optici pridtojnu uslugu.

Supernova sav saobraćaj tunelira na Novi Beograd iz cele Srbije, što ni kod mts-a ni kod SBB-a nije slučaj.

Preko mts optike resursima na mts optici bilo gpon ili fiber pro u Nišu pristupam sa 1-3ms, sa supernova optike to dođe na 9-12ms... Itd itd itd

Izgleda gde je bila EXE infrastruktura da net i sve radi kako treba, da nema problema. Čim se krene sa škart opremom onda naravno da neće da ima propisan download/upload.

Evo mogu da kažem, već celu nedelju sam bez ijednog problema, bile vremenske neprilike, nije se ništa desilo. Ali zbog čega? Zato što je exe oprema.

U zgradi gde postoji Supernova GPON infrastruktura,komsiju zavlace dve nedelje oko prikljucenja.Nisam verovao da su toliko neozbiljni.
Javi se monter da ce doci,covek uzme slobodan dan u firmi,njih nema,niti se udostoje da se jave,zaista vrhunac neozbiljnosti.Jos ih nema da se jave.

I kad su rekli da je migracija starih paketa na nove i nista. Nema batoo samo znaju da povecaju cenu 💩

@Nes* važi za one koji nisu pod ugovornom obavezom ili im ugovorna obaveza ističe. Kolega je na primer dobio sms obaveštenje da po isteku ugovora u aprilu sa Morava 100 automatski prelazi na Morava 150.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno