Sad pročitao post, aplikacija na telefonu nije u funkciji, na box-u takođe ne radi ništa, radi samo Live 🍻☕Kako vam trenutno radi premotavanje TV sadržaja? I konkretno na Arena 1 Premium?
Kako da skinem aplikaciju za PC?Jel to preko nekog android emulatora ili?Na PC radi, radi i premotavanje.
Pogledajte prilog 376962
Meni su za SN EXE optiku dali taj MTS-ov sa 4 antene ujedno i ONT uređaj i 2.4/5GHz wifi, HG8245W5-6T model, e sad ne znam kakva je situacija za običnu SN optikukoji se sada router dobija za optiku?ja sam pre skoro 2 godine uzeo njihovu optiku i dobio ZTE F680 iz 2016 godine, nije los, ali mu je wifi slaba tacka, da li sada daju neke novije i bolje routere?morao sam kupiti jos jedan router sa 3 antene da bi mi bio bolji signal, a sada vidim da MTS daje neki router sa 4 antene, pa reko mozda je to slucaj i kod Supernove?
da, taj je drugarica dobila sad na MTS-u kad je presla, vidim da ima dobar wifi signal, kako se kod tebe pokazao?bas cu zvati da ih pitam da li ih imajuMeni su za SN EXE optiku dali taj MTS-ov sa 4 antene ujedno i ONT uređaj i 2.4/5GHz wifi, HG8245W5-6T model, e sad ne znam kakva je situacija za običnu SN optiku
Super je, ima dobru pokrivenost, na Wi-Fi izvlači punu brzinu na 5Ghz i na udaljenosti od 6-7m...da, taj je drugarica dobila sad na MTS-u kad je presla, vidim da ima dobar wifi signal, kako se kod tebe pokazao?bas cu zvati da ih pitam da li ih imaju
Nije novi kanal.....taj kanal je već bio u ponudi u HD-u......ukinili su ga pa ga opet vraćaju....Uskoro novi tv kanal - TRACE URBAN
Meni danas u MTS nisu dali da predam zahtev za raskid...kazu primaju samo ono sto oni napisu, prckao lik nesto po kompu i rekao dobices odgovor za 8 dana bez da mi je dao neki papir ili neko objasnjenje - odgovor na sta? Kako sam zurio u vrtic, nisam imao vremena da se ubedjujemo..sutra cu izricito da trazim da mi daju zahtev za raskid...Vredi, pokušavaju da zamajavaju APP, ali ko traži decidirano zahtev za raskid i navede razlog - daju bez reči.
![]()
Telekom protivzakonito odbija raskide ugovora korisnicima i obmanjuje ih | Društvo i ekonomija | Direktno
Nakon što je Telekom Srbija izbacio iz svoje ponude kanale 'Kitchen TV', 'Dečija TV' i 'Duck TV', korisnici ove kablovske televizije koji nisu zadovoljni novonastalom promenom 1. februara, odlučili su da raskinu ugovor. Jedna od njih je i Beograđanka Ana I. koja je juče otišla u jednu od...direktno.rs
Ja podneo zahtev za raskid pretplatnickog ugovora pre nedelju dana, nista jos ne javljaju. Koliko vremenski imaju fore to da razvlace ako neko zna ?Evo me u poslovnici predajem zahtev onaj od sbba za kitchen tv. Non stop mi ponavljaju: da znate moracete da platite do kraja ugovorne obaveze penale...
Zavisi koliko si letargican 😁Ja podneo zahtev za raskid pretplatnickog ugovora pre nedelju dana, nista jos ne javljaju. Koliko vremenski imaju fore to da razvlace ako neko zna ?
Sedam dana bi trebalo.Meni su tako rekli.Ja podneo zahtev za raskid pretplatnickog ugovora pre nedelju dana, nista jos ne javljaju. Koliko vremenski imaju fore to da razvlace ako neko zna ?
zvao sam ih i kao nemaju nijedan drugi, ne mogu da verujem da nemaju router noviji od 2016 godine, evo sedma godina od kad je proizveden, poslacu im email, uvek sam tu brze i bolje resavao probleme nego preko telefonaSuper je, ima dobru pokrivenost, na Wi-Fi izvlači punu brzinu na 5Ghz i na udaljenosti od 6-7m...
30 dana im je otkazni rok, danas dobio odgovor.Sedam dana bi trebalo.Meni su tako rekli.
Cek, su ti odgovorili da su prihvatili raskid zbog ukidanja kanala bez penala?30 dana im je otkazni rok, danas dobio odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari