Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako vam trenutno radi premotavanje TV sadržaja? I konkretno na Arena 1 Premium?

Na PC radi, radi i premotavanje.
Screenshot_911.png

koji se sada router dobija za optiku?ja sam pre skoro 2 godine uzeo njihovu optiku i dobio ZTE F680 iz 2016 godine, nije los, ali mu je wifi slaba tacka, da li sada daju neke novije i bolje routere?morao sam kupiti jos jedan router sa 3 antene da bi mi bio bolji signal, a sada vidim da MTS daje neki router sa 4 antene, pa reko mozda je to slucaj i kod Supernove?

koji se sada router dobija za optiku?ja sam pre skoro 2 godine uzeo njihovu optiku i dobio ZTE F680 iz 2016 godine, nije los, ali mu je wifi slaba tacka, da li sada daju neke novije i bolje routere?morao sam kupiti jos jedan router sa 3 antene da bi mi bio bolji signal, a sada vidim da MTS daje neki router sa 4 antene, pa reko mozda je to slucaj i kod Supernove?
Meni su za SN EXE optiku dali taj MTS-ov sa 4 antene ujedno i ONT uređaj i 2.4/5GHz wifi, HG8245W5-6T model, e sad ne znam kakva je situacija za običnu SN optiku

Meni su za SN EXE optiku dali taj MTS-ov sa 4 antene ujedno i ONT uređaj i 2.4/5GHz wifi, HG8245W5-6T model, e sad ne znam kakva je situacija za običnu SN optiku
da, taj je drugarica dobila sad na MTS-u kad je presla, vidim da ima dobar wifi signal, kako se kod tebe pokazao?bas cu zvati da ih pitam da li ih imaju

da, taj je drugarica dobila sad na MTS-u kad je presla, vidim da ima dobar wifi signal, kako se kod tebe pokazao?bas cu zvati da ih pitam da li ih imaju
Super je, ima dobru pokrivenost, na Wi-Fi izvlači punu brzinu na 5Ghz i na udaljenosti od 6-7m...

Dodali novi katalog u VOD-u na MOVE/Supernova OTT - "Minimax Plus"

Vredi, pokušavaju da zamajavaju APP, ali ko traži decidirano zahtev za raskid i navede razlog - daju bez reči.
Meni danas u MTS nisu dali da predam zahtev za raskid...kazu primaju samo ono sto oni napisu, prckao lik nesto po kompu i rekao dobices odgovor za 8 dana bez da mi je dao neki papir ili neko objasnjenje - odgovor na sta? Kako sam zurio u vrtic, nisam imao vremena da se ubedjujemo..sutra cu izricito da trazim da mi daju zahtev za raskid...

pozdrav relativno sam nov korisnik supernove usluge kablovske televizije i interneta pa me interesuje otprilike vremenski na koliko oni menjaju paketa za internet mislim samo ponude. Vec neko vreme stoji 50,100 i 200mbps samo od ponuda.

ta ponuda SOLO NET paketa se ne menja već 3 godine, sumnjam da će ih menjati, jer u DUO ili TRIO paketima daju bolje brzine kako bi prodavali i TV uslugu

Evo me u poslovnici predajem zahtev onaj od sbba za kitchen tv. Non stop mi ponavljaju: da znate moracete da platite do kraja ugovorne obaveze penale...
Ja podneo zahtev za raskid pretplatnickog ugovora pre nedelju dana, nista jos ne javljaju. Koliko vremenski imaju fore to da razvlace ako neko zna ?

Izgleda da vraćanje opreme spada u dobru volju korisnika. Ja vratio, službenica upisala skroz drugi tip opreme na papir. Vidim i na KP prodaje se od Move'n'Go boxova pa do Technicolor VoIP rutera.
Inače mislim da su u Knez Mihajlovoj u BG naj korektnije službenice za raskid ugovora.

Super je, ima dobru pokrivenost, na Wi-Fi izvlači punu brzinu na 5Ghz i na udaljenosti od 6-7m...
zvao sam ih i kao nemaju nijedan drugi, ne mogu da verujem da nemaju router noviji od 2016 godine, evo sedma godina od kad je proizveden, poslacu im email, uvek sam tu brze i bolje resavao probleme nego preko telefona

Nisi jedini, Yettel mi nakon par meseci ponovo nudi prelazak na optiku. U prospektu, koji mi u sandučiću ostavila izvesna akviziterka sa svojim imenom i telefonom, nude mi dinar prvu godinu i 2.000 drugu. Ali ja ostajem dosledan i čak ni ne razmatram njihovu ponudu, jak sam karakter.
Zapravo, bilo bi malkice čudno da okrenem broj i kažem da pristajem a posle da sa Vladimirom razmenjujem šešire dok se ne osmisle da napokon uvedu instalaciju u zgradu.

Dzabe im ta optika kad je opet sve natovano, po 10 puta mesecno mi ne radi Rockstar Social Club, ovaj sajt uopste ne otvara jer je IP blacklistovana:
Nemam optiku i to necu ja ovde videti ni do kraja zivota nego dal je moguce da su im sve IP blacklistovane?

Nema penala, potpisao zahtev za raskid pretplatnickog odnosa. Pokusali prvo sa reklamacijom ali kad sam se i ja pozvao na clan 107. onda su mi dali zahtev za raskid. Samo mogu da te zezaju 30 dana izgleda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno