Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Internet dobar, ali ima smetnje na nekim kanalima, one kockice povremeno, no to je verovatno do lokalnih kablova... to mi ne smeta poatoKakva iskustva generalno imate sa supernovom?
I ja mislio i kod mene da su kockice lokalno. Dugo sam imao samo televiziju. Cim sam uzeo njihov net pojavile su se kockice, ponekad i seckanje slike neznatno. Bio je pojacan signal. Cim su stavili neke filtere (prigusivace) vise problema nemam.Internet dobar, ali ima smetnje na nekim kanalima, one kockice povremeno, no to je verovatno do lokalnih kablova... to mi ne smeta poato
ne gledam TV, pa se ne bunim![]()
Gde su stavili te filtere?I ja mislio i kod mene da su kockice lokalno. Dugo sam imao samo televiziju. Cim sam uzeo njihov net pojavile su se kockice, ponekad i seckanje slike neznatno. Bio je pojacan signal. Cim su stavili neke filtere (prigusivace) vise problema nemam.
Ispred svakog prikljucka na tv. Jedan na stari kopernikusov stb drugi na drugi tv. Na poslu sam. Slikacu ti ako zelis kasnije u toku dana.Gde su stavili te filtere?
Kad uradim release, pa Renew, on očita stranicu pa onda popuni kroz nekoliko sekundi i IPv4 itd, mislim da sam samo prebrzo uhvatio screenshot, evo ima ga.Zasto tebi pise samo lokalna ipv6 adresa, vidi kako je kod mene?
Pogledajte prilog 339660
Stavili su ti high pass filtere, ti filteri propuštaju samo tv frekvencije, a blokiraju internet frekvencije. Internet frekvencije su ti ometale televiziju zato su stavili filtere.Ispred svakog prikljucka na tv. Jedan na stari kopernikusov stb drugi na drugi tv. Na poslu sam. Slikacu ti ako zelis kasnije u toku dana.
Edit:
Evo nasao sam moj stari post evo kako izgleda taj filter.
Post in thread '*Supernova - kablovski distributer' https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-kablovski-distributer.446726/post-6513638
Iskreno, mozda lupamKad uradim release, pa Renew, on očita stranicu pa onda popuni kroz nekoliko sekundi i IPv4 itd, mislim da sam samo prebrzo uhvatio screenshot, evo ima ga.
Od jutros mi se čini da radi bolje net, ne znam da li je onaj dns problem bio sam uveče zbog nekog overloada ili šta.
Videćemo veceras kako će biti.
Lupio jesi ali možda ostaneš živ.Iskreno, mozda lupamali, jedina razlika koju vidim na tvojoj slici i kod mene, je ova opcija (na slici), probaj da stavis "0" pa vidi kako se ponasa
Pogledajte prilog 339708
Ovo nisu tačne informacije, koristim tuđi nalog, dok sam bio na ipv4 koristio sam VPN, kada sam dobio ipv6 radi bez VPN-a. Nema razloga da ne radi i drugima na ipv6.Rade ako imaš Eon van mreže... Ako koristiš nalog sa nečijeg sbb ugovora, postoji mogućnost da rade, ali su male šanse.
Zato što se dešavalo da na nekim lokacijama radi Eon sa sbb mreže na Supernova/Telekom internetu, a nedge ne... Do čega je ne znam.Zašto male šanse, valjda ili radi ili neUsput, šta treba da se desi da bih imao ipv6?
koje si naselje i mesto ?A kako se dobija ipv6, zavisi od paketa ili...? Uzeo bih super plan 3L onaj bez mobilne.
Nisam siguran da je IPv6 u pitanju. Jedino ako je i sama EON platforma kod SBB platforma hostovana na IPV6.Ovo nisu tačne informacije, koristim tuđi nalog, dok sam bio na ipv4 koristio sam VPN, kada sam dobio ipv6 radi bez VPN-a. Nema razloga da ne radi i drugima na ipv6.
Nema razloga da mi ne veruješ...Nisam siguran da je IPv6 u pitanju. Jedino ako je i sama EON platforma kod SBB platforma hostovana na IPV6.
IPv6 i IPv4 ne pričaju baš istim jezikom.
Nešto drugo je u pitanju.Da,ali onda mora VPN da bude uključen kao što je i bio dok nije pušten ipv6.Više ga ne uključujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari