Ljudi, da li ste primetili da na KP ima njih par likova koji prodaju Supernova TV naloge za 1500 dinara godinu dana. U čemu je fora i kako su došli do tih naloga pa ih prodaju po tako jeftinoj ceni? I da li se isplati kupiti?
Uzeo sam za kuma. Uplatio oko 13 sati a oko 17 dobio podatke za logovanje. To je bilo pre oko dve nedelje i za sad radi. Jos mi je u medjuvremenu isti lik nudio hbo max, ali sam mu se zahvalio jer to vec imam.I mene ovo interesuje, kapiram da je neka prevara u pitanju...
tacno 2,5 kmProveri koliko si daleko od Telekom centrale koja se nalazi na adresi Jovana Cvijića 23 u Loznici.
Ako si blizu te lokacije, možeš da razviješ bez problema 20/4 ili 50/8 pod uslovom da je bakarna parica u OK stanju i kolika ti je vrednost za Downstream atenuaciju.
i to nije pravilo, kod mene nije uopste bilo problema !Sve zavisi ko ti je bio ex operater.
Danas je na NBG skoro ceo dan haos, ex. RV
A kako da dodjem do bridge moda - pozovem ih i zamolim da mi ruter (ZTE f680) prebace u bridge ili postoji neka caka?oni koji imaju ruter iza bridge modema/ont-a koji nije pod kontrolom SN, moraju sami da ukljuce IPv6, ako taj ruter podrzava...
Radijus Vektor (uključujući i partnere: masko + citadela), Kopernikus, AVcom, GroNet, Čarli, ExeNet, TeleMark, PoštaNet, invest inženjering, Limes.PoštaNET ex provajder, nikad većih problema osim nekih havarija na dnevnom nivou jednom mesečno a pruzrokovanih, kako navode, nepažnjom trećih lica (Telekoma uglavnom). SN vidim ne objavljuje takva obaveštenja, u martu mi je već bio jedan prekid skoro 5 dana. Poštin modem je radio kao sat i jači signal je imao, najradije bih ove sadašnje izbacio i sam nabavio bolji da tako može.
Znam da im je mreža velika i tu jeste i problem. Čini se da su zagrizli više nego što mogu da progutaju. Koliko manjih provajdera se nalazi u tom SN kupusištu?
Izvor: Nova ekonomijaU protekle dve i po godine Telekom je pored Kopernikusa kupio i Radijus vektor i još 17 manjih kablovskih operatora; u to je uloženo oko 400 miliona evra.
nemoj tako. ako je telekomunikacioni operater zoo vrt, šta smo onda svi mi-(korisnici)?Zaboga, pa to nije telekomunikacioni operater već zoo vrt.
Zar taj paket nije 3000 i kako nema move?Ako ti ex Kopernikus radi kako treba, moj savet ti je da uzmeš najmanji PLAN 2 ( TV + NET ) koji košta 2700 din.
Tu nemaš MOVE vraćanje, već dobijaš 3 obična STB ili CAM uređaja i NET brzinu 80/8.
Hvala na ovome![]()
Korisnička podrška: Dokumenti i uputstva za privatne korisnike | Moja Supernova
Dostupno na našem sajtu za sve postojeće i buduće korisnike! Preuzmi u PDF formatu sva važna Supernova dokumenta - uputstva, pravilnike, cenovnike, ugovore!mojasupernova.mts.rs
stavljeni novi cenovnici u dokumenta
Lepo, prešišali SSSR, sledeći cilj - SAD.U protekle dve i po godine Telekom je pored Kopernikusa kupio i Radijus vektor i još 17 manjih kablovskih operatora; u to je uloženo oko 400 miliona evra.
Nisam ni mislio tako.nemoj tako. ako je telekomunikacioni operater zoo vrt, šta smo onda svi mi-(korisnici)?
sve zavisi od naselja, mesta i ko je bio ex-provajderKakva iskustva generalno imate sa supernovom?
Ko? Je l' ja?Ako imaš MTS optiku u zgradi, zovi MTS i pitaj ih kakva je procedura da se raskine PoštaNET/Supernova ugovor bez penala i da pređeš na MTS optiku na nove dve godine.
To je sve sad jedna firma. Slična je praksa bila i sa lokacijama 2020. i 2021. gde postoje zajedno Supernova i MTS mreža.
Zovi ih na 0800 100 100 i raspitaj se. Već su postojali korisnici koji su mogli bez penala raskinuti aktivan ugovor u Supernovi i preći na MTS optiku na nove dve godine bez promo benefita. Ovaj upload problem ti se očigledno neće rešiti.
Lele, šta ti dragi Bog da. Da nije u penziji, mogao bi da pitaš Morfeusovu proročicu za savet.Kakva iskustva generalno imate sa supernovom?
Raspitaj se kod komšija ako koristi neko.Tako ti je najbolje.Da nemaju neke probleme, uopšteno kako im radi.Kod mene bio R-Vektor ,ja nemam problemaPa trenutno imam VDSL2 od mtsa 20/4mb i iris tv, dal se isplati prelazak na supernova(nije optika) onaj paket Super par start move tj super plan 2 m+tv po tvom dodatak?
Kopernikus je ex provider
Takodje jel imao neko iskustva sa online narucivanjem prikljucka i kako ide, jel kazu vreme kad ce da dodju?
Probao, ista priča, radi nekih 1min ipo- dva i onda opet zabode, baci not_resolved i ništa dok ne uradim Release WAN lease -> Renew WAN lease, onda radi 2 min i opet ne, i tako u krug.Probaj na nekom uređaju konkretnom da staviš cloudflare ili google dns.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari