Od kada sam omogućio IPv6, tako imam probleme sa YT, kako na računarima (iskoči greška sa junik ID), tako i na Fire Stick 4K MAX, preko SmartTubeNext 14.16 ("Video Source Isn't Working or Incorrect Time"). Čak i Vanced na telefonu hoće da štucne, mada ne mogu da se požalim, on radi ubedljivo najbolje.
Ne znam da li je do Pi-Hole. Kažu da treba vajtlistovati manifest.googlevideo.com, što je uradjeno, ali je greška i dalje tu i potpuno se nasumično i često javlja, najviše na Fire Stick.
nema šta, gigabitni UTP je ok, čim ovoliko izvlači download.
Zovi ih na besplatni broj 0800 311 312 da proslede reklamaciju.
Ako plaćaš gigabitni paket, mora prelaziti minimum 800 Mb/s
Koji ONT ili Router si dobio od Supernove i da li su oni uradili update firmware na njemu, ili si ti...?Problem je izgleda resen upgejdom firmware-a na poslednju verziju:
![]()
Na sony televizoru je ovako - mozda je slicno i na LG:Kako isključiti hdr i da li uopše može, jer nikako da pronađem tu opciju, pošto su neki pisali da on smeta slici, tj. slika je blještava? Tvje LG 4k, a uređaj je move box.
Mercusys AC12G - ja sam radioKoji ONT ili Router si dobio od Supernove i da li su oni uradili update firmware na njemu, ili si ti...?
Rado bih probao ali kod mene ni ovo prvo nije moguće.Pozz da li je moguće na move boxu da se vrati neka emisija i da se snimi na flešku?
Ovde nije problem u tome... Problem je sto WiFi dobijam vecu brzinu nego sa kablom mereno sa inostranstvom.... Kablom ni sa jednom lokacijom u svetu (blizom ili daljeom) ne prelazi 100 dok sa istog rutera putem WiFi dobijam znatno vece brzine.... Zamolio bih vas da prvo procitate post o cemu pisem, pre nego ostavljate komentare koji nemaju veze sa mojim pitanjem...Ja ne znam internet provajdera u svetu koji će garantovati punu zakupljenu brzinu ka bilo kojoj lokaciji u svetu... Ako neko zna takvog neka mi javi jer sam za 20 godina korišćenja internet usluga promenio sve provajdere i uvek sam imao oscilacija pogotovu van Srbije.
Ne znam ni ja, ali znam kada se žališ da plaćaš do 20/4 a imaš 12/3 kaže pa lepo piše DO 20/4Ja ne znam internet provajdera u svetu koji će garantovati punu zakupljenu brzinu ka bilo kojoj lokaciji u svetu... Ako neko zna takvog neka mi javi jer sam za 20 godina korišćenja internet usluga promenio sve provajdere i uvek sam imao oscilacija pogotovu van Srbije.
Ne znam ni ja, ali znam kada se žališ da plaćaš do 20/4 a imaš 12/3 kaže pa lepo piše DO 20/4
Treba da zna koja je minimalna brzina u paketu koji plaćaš. Ako je definisano ugovorom da je 80% ok, prihvatio sam i znam šta treba da dobijem, u paketu iz primera je 16 a ne 12. Samo što ja nisam našao nigde da je to napisano.
@Satazabuki
Wifi testiraš preko aplikacije, kabl preko browsera.
Promeni browser, uradi test sa nekoliko različitih, imaćeš i različite brzine i različite rezultate ping-a.
Izvini ali mi nesto ovde nije bas... 23 ms ka Sydney-u... ja ne znam koji si ti to server tesitrao, jer ni jedan ispod 200ms nije...Zavisi i od servera dosta koji izaberes... Evo kod mene paket 150/15.
PS: https://www.speedtest.net/result/12948606045.png Zna nekad i da ubaguje speedtest dobro
@Satazabuki , a da ne tesitras ti slucajno razlicite servere na telefonu i kompu? Probaj bas iste, recimo za Amsterdam RETN i na kompu i na telefonu. Ajde okaci test ka NetNet-u (Nis) singl i multi.
Single:A okaci speed test za NetNet (Nis) sa kompa/LAN i single i multi, nesto me zanima kako ce ka njemu da se ponasa. Takodje probaj sa kompa ka tom u Amsterdamu singl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari