Ljudi, da li ste primetili da na KP ima njih par likova koji prodaju Supernova TV naloge za 1500 dinara godinu dana. U čemu je fora i kako su došli do tih naloga pa ih prodaju po tako jeftinoj ceni? I da li se isplati kupiti?
Uzeo sam za kuma. Uplatio oko 13 sati a oko 17 dobio podatke za logovanje. To je bilo pre oko dve nedelje i za sad radi. Jos mi je u medjuvremenu isti lik nudio hbo max, ali sam mu se zahvalio jer to vec imam.I mene ovo interesuje, kapiram da je neka prevara u pitanju...
tacno 2,5 kmProveri koliko si daleko od Telekom centrale koja se nalazi na adresi Jovana Cvijića 23 u Loznici.
Ako si blizu te lokacije, možeš da razviješ bez problema 20/4 ili 50/8 pod uslovom da je bakarna parica u OK stanju i kolika ti je vrednost za Downstream atenuaciju.

i to nije pravilo, kod mene nije uopste bilo problema !Sve zavisi ko ti je bio ex operater.
Danas je na NBG skoro ceo dan haos, ex. RV
A kako da dodjem do bridge moda - pozovem ih i zamolim da mi ruter (ZTE f680) prebace u bridge ili postoji neka caka?oni koji imaju ruter iza bridge modema/ont-a koji nije pod kontrolom SN, moraju sami da ukljuce IPv6, ako taj ruter podrzava...
Radijus Vektor (uključujući i partnere: masko + citadela), Kopernikus, AVcom, GroNet, Čarli, ExeNet, TeleMark, PoštaNet, invest inženjering, Limes.PoštaNET ex provajder, nikad većih problema osim nekih havarija na dnevnom nivou jednom mesečno a pruzrokovanih, kako navode, nepažnjom trećih lica (Telekoma uglavnom). SN vidim ne objavljuje takva obaveštenja, u martu mi je već bio jedan prekid skoro 5 dana. Poštin modem je radio kao sat i jači signal je imao, najradije bih ove sadašnje izbacio i sam nabavio bolji da tako može.
Znam da im je mreža velika i tu jeste i problem. Čini se da su zagrizli više nego što mogu da progutaju. Koliko manjih provajdera se nalazi u tom SN kupusištu?
Izvor: Nova ekonomijaU protekle dve i po godine Telekom je pored Kopernikusa kupio i Radijus vektor i još 17 manjih kablovskih operatora; u to je uloženo oko 400 miliona evra.
nemoj tako. ako je telekomunikacioni operater zoo vrt, šta smo onda svi mi-(korisnici)?Zaboga, pa to nije telekomunikacioni operater već zoo vrt.
Zar taj paket nije 3000 i kako nema move?Ako ti ex Kopernikus radi kako treba, moj savet ti je da uzmeš najmanji PLAN 2 ( TV + NET ) koji košta 2700 din.
Tu nemaš MOVE vraćanje, već dobijaš 3 obična STB ili CAM uređaja i NET brzinu 80/8.
Hvala na ovome![]()
Korisnička podrška: Dokumenti i uputstva za privatne korisnike | Moja Supernova
Dostupno na našem sajtu za sve postojeće i buduće korisnike! Preuzmi u PDF formatu sva važna Supernova dokumenta - uputstva, pravilnike, cenovnike, ugovore!mojasupernova.mts.rs
stavljeni novi cenovnici u dokumenta
Lepo, prešišali SSSR, sledeći cilj - SAD.😉U protekle dve i po godine Telekom je pored Kopernikusa kupio i Radijus vektor i još 17 manjih kablovskih operatora; u to je uloženo oko 400 miliona evra.
Nisam ni mislio tako.😊nemoj tako. ako je telekomunikacioni operater zoo vrt, šta smo onda svi mi-(korisnici)?
sve zavisi od naselja, mesta i ko je bio ex-provajderKakva iskustva generalno imate sa supernovom?
Ko? Je l' ja?😕😊 Važi, prvo ću da ih nazovem i detaljno se raspitam o svemu pa ću da ih čekam da uvedu optiku koliko malo morgen.🙂Ako imaš MTS optiku u zgradi, zovi MTS i pitaj ih kakva je procedura da se raskine PoštaNET/Supernova ugovor bez penala i da pređeš na MTS optiku na nove dve godine.
To je sve sad jedna firma. Slična je praksa bila i sa lokacijama 2020. i 2021. gde postoje zajedno Supernova i MTS mreža.
Zovi ih na 0800 100 100 i raspitaj se. Već su postojali korisnici koji su mogli bez penala raskinuti aktivan ugovor u Supernovi i preći na MTS optiku na nove dve godine bez promo benefita. Ovaj upload problem ti se očigledno neće rešiti.
Lele, šta ti dragi Bog da. Da nije u penziji, mogao bi da pitaš Morfeusovu proročicu za savet.😉Kakva iskustva generalno imate sa supernovom?
Raspitaj se kod komšija ako koristi neko.Tako ti je najbolje.Da nemaju neke probleme, uopšteno kako im radi.Kod mene bio R-Vektor ,ja nemam problemaPa trenutno imam VDSL2 od mtsa 20/4mb i iris tv, dal se isplati prelazak na supernova(nije optika) onaj paket Super par start move tj super plan 2 m+tv po tvom dodatak?
Kopernikus je ex provider
Takodje jel imao neko iskustva sa online narucivanjem prikljucka i kako ide, jel kazu vreme kad ce da dodju?
Probao, ista priča, radi nekih 1min ipo- dva i onda opet zabode, baci not_resolved i ništa dok ne uradim Release WAN lease -> Renew WAN lease, onda radi 2 min i opet ne, i tako u krug.Probaj na nekom uređaju konkretnom da staviš cloudflare ili google dns.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari