Kandilom okadi modem i mozda ce doci... I tri puta oce nas.... Salim se. Nisam primetio da je neko iz Radijusa dobio. Bar po komentatima. Za sada samo Kopernikus.Strpljivo čekam ipv6, nekoliko puta do sada resetovao modem, ali ništa
Da li je neko na ex Radijusu dobio ipv6?
Ja dobio. Kopernikus. Lokacija Vranje city.Da li je neko sa ex Kopernikus mreže dobio IPv6 (pitam za coax mrežu)?
U odgovoru vas molim da napišete lokaciju
Ako Jagodina ima, znači da će i Aleksandrovac uskoro da dobije IPv6Svilajnac Ex Kopernikus nema jos IPv6, Jagodina ima.
Pa ti nisi iza CGNAT-a i imas IPv6Taj Google test i Whatismyip ne detektuju šesticu. Mada od jučerašnje "blokade" sam primetio promene na stranicama modema. Plus i torrenti se pokrenuli.
Dodao sam stranicu od modema, ne znam je li to neki pokazatelj.
PS: Promenio sam parametre na slici.
U test fazi su samo korisnici na coaxu.Svi koji ste dobili IPv6, jel ste na coaxu? Ili ima neko na optici? I da li možda planiraju da sve korisnike prebace na IPv6?
Evo dobio sam ja...Strpljivo čekam ipv6, nekoliko puta do sada resetovao modem, ali ništa
Da li je neko na ex Radijusu dobio ipv6?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari