Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj ipv6.google.com a imas i test na google https://ipv6test.google.com
odmah ce ti reci.
Ništa, piše da nije detektovana IPv6 adresa. U ruteru mi ona stoji u WAN sekciji pod "IPv6 Address"

Ipak sam otkrio, radi kada se pristupa preko Supernova rutera, ali pošto mi je nakačen Tenda AC10 na njega za WiFi, iz nekog razloga on stalno daje IPv4, a piše da podržava i IPv6.

Ništa, piše da nije detektovana IPv6 adresa. U ruteru mi ona stoji u WAN sekciji pod "IPv6 Address"

Ipak sam otkrio, radi kada se pristupa preko Supernova rutera, ali pošto mi je nakačen Tenda AC10 na njega za WiFi, iz nekog razloga on stalno daje IPv4, a piše da podržava i IPv6.
Moras na tendi da omogucis ipv6, mora da ima opcija posto je na ruterima ipv6 po defaultu dizejblovan.

Moras na tendi da omogucis ipv6, mora da ima opcija posto je na ruterima ipv6 po defaultu dizejblovan.
Prečešljao sam sve opcije, ali izgleda da nema opcije za IPv6. Da ne poveruje čovek, pritom relativno noviji Tenda ruter.

Isti slučaj i kod mene, modem dobija IPv6, ali Tenda N300 nema opcije za istu. Tendu sam povezao jer baca jači wifi od Technicolora.

Na koliko televizora mogu da koristim TV po tvom?

Kod mene dobija ipv6, a archer c6 ima ipv6 koju sam ukljucila, sve ok. Primetila sam kad hocu preko mibox da gledam eon, ne treba mi vise vpn, odma mi pusti n1, novu s..

Prečešljao sam sve opcije, ali izgleda da nema opcije za IPv6. Da ne poveruje čovek, pritom relativno noviji Tenda ruter.
*** izgleda da ti routeri koje provajder daje za dž. ne podržavaju IPv6 protokol...
Ovako izgleda setovanje za IPv6 na TP-Link-u koji sam dokupio!
Ali onako laički pitam zar nije samo dovoljno da njihov glavni modem/router dobija IPv6 adresu?

Prilozi

• IPv6.jpg
    IPv6.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 93
Ma i ja sam ovu Tendu dokupio, međutim nema IPv6 podešavanja.

Nebitno šta imaš SjBB tj United Cloud ekipa je ta koja blokira pristup N1, Nova S, SportKlub...

Pa ti im onda dojavi ako bas zelis da blokiraju. :p

Ne zanima me, ja vpn imam svakako na pretplati, najlakse je ukljuciti ga.

Dok ne dodaju blokadu na te Ipv6 IP adrese, posle će opet da radi VPN. Samo nemoj da pomisliš da je MTS/Supernova kriva ako postanu nedostupni u određenom trenutku, znaj da je SBB sve zakuvao. :D
Ne treba on ništa da im javi, ima njih i ovde, čitaju oni sve što se piše. 👀
SN daje dinamicke ipv6,nema ih mnogo
  • IPv6 uses 128-bit (2128) addresses, This is equal to 340 trillion trillion trillion IP addresses.
Evo jedna sveze za dezurne u sbb blokada timu:

Expanded: 2a06:5b01:84ff:c500:85c9:8060:d43f:c421

Hostname: 2a06:5b01:84ff:c500:85c9:8060:d43f:c421

ISP: Moja Supernova Doo Beograd

Organization: Moja Supernova Doo

Koja fora nisam u toku sa tim ipv6? :) inace zvao serviser i kaze ubedjen je da je sredio, bio mi neki sum na liniji ~ videcemo veceras...

Da ih podsetimo da su zaboravili da isključe podršku za IPv6 pristup servisu :D

aaa mozda i nije slucajno, blize se izbori ili sta vec, vazna im gledanost..

da ali iz raznih razloga im je bitna gledanost, kao kad za novu godinu otkljucaju kanale, da navuku ljude.
sve je to politika mogli su ranije da puste ipv6, da je neko odobrio.

Strpljivo čekam ipv6, nekoliko puta do sada resetovao modem, ali ništa :(
Da li je neko na ex Radijusu dobio ipv6?

Da li je neko sa ex Kopernikus mreže dobio IPv6 (pitam za coax mrežu)?
U odgovoru vas molim da napišete lokaciju

ex RV.-Borča...još uvek nema ipv6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno