Evo ako ti nešto ovo znači^ hvala ...Ako neko ima noviji Technicolor TC7210 16x4 kanala, da li moze da izvuce 150Mbps tacno ?!
ili u zavisnosti od paketa 120Mbps recimo, ne 115Mbps !
Težak trip ili nešto drugo?Kod mene se preko koaksijalnog kabla na modem pojavio pun signal zaključane bežične mreže pod nazivom Telenet-AE777. Nikakav uredjaj nisam povezivao. Sad ne znam da li je to internet od nekoga komšije,da li je možda Telenor optički Hipernet preko Supernove,ili je to možda Supernova optički internet,pošto sa moju šifru ne mogu da pristupim na tu mrežu.
Dobar kvalitet... 🤣🤣🤣Težak trip ili nešto drugo?
Imaš fotke gde se vide podaci šta se skida i koja je veličina fajla?Ažuriranje u toku move box, sad videćemo čega ažuriranje.
Isključi iz struje.U NS i dalje nema update-a za Move.
Da li ti treba, da slikam kad se kod mene pojavi?Imaš fotke gde se vide podaci šta se skida i koja je veličina fajla?
Mozes li da odes u podesavanja, o uredjaju i slikas ekran?Novi interfejs stigao... MOVE box.
Kod mene još nema update-a.Može ✅
Nema definitivno update-a za novi Move u NS.Isključi iz struje.
Sta ti napisa covece.
Težak trip ili nešto drugo?
Nije to nikakav trip... Ja preko modema vec koristim Supernova internet sa moju šifru preko moje mreže. Ova mreža: Telenet-AE777 je neka druga mreža koja se na moj modem pojavila. Ja na tu mrežu sa moju šifru ne mogu da pristupim. Već sam napisao da nikakav uredjaj nisam povezivao na mrežu. Ta mreža se uvek pored moje mreže pojavi i izgubi kad god uključim i isključim modem iz struje. A,vi ako mi ne verujete,onda ne morate. Pozdrav.Dobar kvalitet... 🤣🤣🤣
To ti je verovatno mreža koju modem/ ruter izbaca na 5 ghz, a ti joj nisi dodelio ime.Nije to nikakav trip... Ja preko modema vec koristim Supernova internet sa moju šifru preko moje mreže. Ova mreža: Telenet-AE777 je neka druga mreža koja se na moj modem pojavila. Ja na tu mrežu sa moju šifru ne mogu da pristupim. Već sam napisao da nikakav uredjaj nisam povezivao na mrežu. Ta mreža se uvek pored moje mreže pojavi i izgubi kad god uključim i isključim modem iz struje. A,vi ako mi ne verujete,onda ne morate. Pozdrav.
Ima, nije bio bez zvuka u poslednje vreme. preko cega gledas ? move/kartica/STB ?imate li zvuk na cinestar comedy
ima vec neko vreme kako ga nema , na ostalim kanalima sve radi normalno
Radi na svim.Jel vam radi vracanje na bilo kom od Fox kanala?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari