Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ hvala ...Ako neko ima noviji Technicolor TC7210 16x4 kanala, da li moze da izvuce 150Mbps tacno ?!
ili u zavisnosti od paketa 120Mbps recimo, ne 115Mbps !

Poslednja izmena:
Ovi "noviji" TC 7210 imaju 16 down kanala i zanima me, da l' onda mogu da izvuku punu brzinu od 120/150 Mbps ? ...ne znam tacno, ali ja sam svojevremeno, mogao da izvucem max za moj paket tj. 120Mbps i u jednom trenutku se to promenilo i max je sad 115 ! nesto su mozda promenli i moguce da mogu ovi noviji sa 16 kanala?
hvala u svakom slucaju ;) @mylo85

Jel zna neko zasto Supernova nema CineStar Tv 2?
Btw, koji je default login za TC7210?

Poslednja izmena od urednika:
Kod mene se preko koaksijalnog kabla na modem pojavio pun signal zaključane bežične mreže pod nazivom Telenet-AE777. Nikakav uredjaj nisam povezivao. Sad ne znam da li je to internet od nekoga komšije,da li je možda Telenor optički Hipernet preko Supernove,ili je to možda Supernova optički internet,pošto sa moju šifru ne mogu da pristupim na tu mrežu.

Izgleda su počeli, malopre me zove burazer, move se ažurirao sa novim interfejsom.

Sta ti napisa covece.

Ažuriranje u toku move box, sad videćemo čega ažuriranje.

Prilozi

• 20211129_090134.jpg
    20211129_090134.jpg
    94.3 KB · Pregleda: 159
Kod mene se preko koaksijalnog kabla na modem pojavio pun signal zaključane bežične mreže pod nazivom Telenet-AE777. Nikakav uredjaj nisam povezivao. Sad ne znam da li je to internet od nekoga komšije,da li je možda Telenor optički Hipernet preko Supernove,ili je to možda Supernova optički internet,pošto sa moju šifru ne mogu da pristupim na tu mrežu.
Težak trip ili nešto drugo?

Dobro je za sada ne uslovljavaju korisnike da moraju da uzmu move box, tako da je dogovor da dobijam vecu brzinu interneta do 150mb/s plus sifru za gledanje tv-a na mobilnom telefonu ili lap topu. Ostalo ostaje isto, dve ci kartice i jedan stb uredjaj, a move box koji mi sleduje u paketu mogu da uzmem kad god hocu ako se nekad odlucim za njega.

Najveci razlog na poziv za ranije potpisivanje ugovora pre isteka, je taj sto ce od 15. januara da se menjaju paketi, tako mi je rekla, e sad da li je to tacno ostaje da vidimo.

Sta ti napisa covece.

Težak trip ili nešto drugo?

Dobar kvalitet... 🤣🤣🤣
Nije to nikakav trip... Ja preko modema vec koristim Supernova internet sa moju šifru preko moje mreže. Ova mreža: Telenet-AE777 je neka druga mreža koja se na moj modem pojavila. Ja na tu mrežu sa moju šifru ne mogu da pristupim. Već sam napisao da nikakav uredjaj nisam povezivao na mrežu. Ta mreža se uvek pored moje mreže pojavi i izgubi kad god uključim i isključim modem iz struje. A,vi ako mi ne verujete,onda ne morate. Pozdrav.

Udjes u podesavanja modema pa vidis koje sve mreze imas postavljene preko njega i kako se zovu. Onda ces znati da li je tvoja ili necija druga.

imate li zvuk na cinestar comedy

ima vec neko vreme kako ga nema , na ostalim kanalima sve radi normalno

Nije to nikakav trip... Ja preko modema vec koristim Supernova internet sa moju šifru preko moje mreže. Ova mreža: Telenet-AE777 je neka druga mreža koja se na moj modem pojavila. Ja na tu mrežu sa moju šifru ne mogu da pristupim. Već sam napisao da nikakav uredjaj nisam povezivao na mrežu. Ta mreža se uvek pored moje mreže pojavi i izgubi kad god uključim i isključim modem iz struje. A,vi ako mi ne verujete,onda ne morate. Pozdrav.
To ti je verovatno mreža koju modem/ ruter izbaca na 5 ghz, a ti joj nisi dodelio ime.
Uđi u podešavanja i vidi da li je to to.

I ja imam nesto slicno. Wifi na tc je iskljucen jer imam svoj ruter, ali on ipak daje neku svoju mrezu koja se vidi na dva lg smart tv i na lp dok je na fonu nema. Kad na tv kliknem na to onda mi izbaci foldere za fotke, muziku i sl. Moguce je da je to za usb na tc ruteru pa onda ubacis flesku i na taj nacin mozes npr slusati muziku na svim uredjajima sa nednog izvora. Nznm tacno, samo pretpostavljam ali neka mreza postoji i izgubi se kad tc iskljucim iz struje.

dok cekam njih da provere, ako neko zna:
u poslednje vreme mi je power parametar na nekoliko downstream kanala otisao solidno gore, izmedju +6 i +10, na ostalima je u sutini ok (krece se izmedju 0 i +3 recimo)
koliko se nesto prisecam od ranije, idealno je od -2 do +2?
da li je ovo uzrok toga sto imam male prekide od po recimo pola minuta/minut, nekad manje nekad vise? brzina mi cesto ode u totalni kanal takodje
sta utice na povecanje power parametra? mogu li sam nesto da probam bez njih?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno