Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubacuju premium kanale zbog sledece godine i premijer lige, pa ce sigurno da uvedu neku premium pretplatu. Tako rece kolega u drugoj temi.
 
kako da pristupim supernova modemu? koji je ip a koji user/password? imam na poslu problem pa hocu da pokusam da resim....razvukli smo od modema 2 tenda rutera da bi dobili u drugom delu zgrade wifi i cas radi a cas ne.....sad bih da pokusam nekako da to resim ali mi treba pristup......hvala.
IP adresa 192.168.0.1
user/pass - admin/admin

Isključite na tim pomoćnim ruterima DHCP tako da glavni modem dodeljuje IP adrese svim povezanim uređajima
 
Pozdrav.
Ranije dok sam koristio modul na jednom tv i SetTopBox na drugom, kada se pojavi novo ažuriranje, bilo je vidljivo (u listi kao kanal).
Sada kada imam moviebox, kako se radi ažuriranje?
 
@zoxen
Pretpostavljam da ovo znači "Izvini moja greška" ;)
U svakom slučaju je nebitno. Napisao sam mu ono što ga je interesovalo, ako traži user upisaće, ako ne samo password.
U suštini on tom modemu i ne treba da pristupa, već pomoćnim u kojima treba da isključi DHCP, jer mu najverovatnije to pravi problem. A tu je već druga IP adresa, ne znam kako je tamo podešeno, mislim da je kod mene 192.168.1.2
Pozdrav
 
Pozdrav.
Ranije dok sam koristio modul na jednom tv i SetTopBox na drugom, kada se pojavi novo ažuriranje, bilo je vidljivo (u listi kao kanal).
Sada kada imam moviebox, kako se radi ažuriranje?
Software-ski update bi trebao automatski da se ažurira prilikom restarta uređaja (ako postoji). Ili da isključiš uređaj iz struje na 20-ak sekundi pa ponovo pokreneš.
A ako želiš da izvršiš pretragu novih kanala manuelno, onda klikneš Menu na daljinskom, pa ideš na podešavanja gore desno, zatim na dnu osnovna podešavanja. Tu izabereš rezoluciju, prilagodiš ekran i u daljim koracima će ti ponuditi pretragu ili osvežavanje kanala
 
Da li neko ima kontakt telefon od agenta prodaje Supernove u Nisu da mi prosledi u DM-u, ali od onih terenskih sto nude vece popuste. Hvala
 
Da li i Skymaster treba da dobije najavljeno azuriranje?... Kada odem na Proveru azuriranja preko OTA prijavljuje gresku... Ne znam da li treba neki posebni parametri da se unesu da bi to funkcionisalo?
 

Prilozi

  • IMG_20211023_134638.jpg
    IMG_20211023_134638.jpg
    502.4 KB · Pregleda: 105
Dodaju još 3 nova kanala koja će se zvati Arena Sport Premium 1,2,3 , a svi Arena Sport kanali će biti pomereni za 3 pozicije. :)


Koliko ce biti arena kanala? zar je zaista potrebno toliko ?
Oni to rade da bi pretekli SBB zbog Sportklub kanala. SBB Sportklub kanali ne naplaćuje posebno. Verovatno neće ni Telekom.
 
Sad sam zvao za zelenu karticu za tv, kaze mora se vrati risiver a kartica se placa 500 din. Tj. koliko sam razumeo ne ona sama nego sto ono dodju na intervenciju 🤮
 
Sad sam zvao za zelenu karticu za tv, kaze mora se vrati risiver a kartica se placa 500 din. Tj. koliko sam razumeo ne ona sama nego sto ono dodju na intervenciju 🤮
Plaćaš zamenu starog za novi uređaj, a CI modul možeš da uzmeš u poslovnici i sam ubaciš u tv samo je potrebno da ga oni upare sa karticom.
 
^ mogu proci free?
 
Ako se dobio samo move uredjaj jer zasad imam samo jedan TV, da li mogu da zatrqzim CI modul besplatno ili mora doplata? Nemam drugi TV, ali bih CI da koristim uz move.
 
Arene 1, 2 i 3 kod mene ne rade od malo pre, crna slika. Izgleda da ce ponovo biti tumbanja pozicije kanala.
 
Izgleda da ne idu, meni je upravo se na Arenama 1, 2 i 3 pojavio samo dodatan znak "PREMIUM" na logou kanala a nestalo ono "Sport". Izgleda da su gospoda iz Arena grupe loše prenele vest.
 
I meni tako deluje, ja sam mislio da ce biti dodatna nova tri kanala, ali izgleda da nije tako. Ovo je samo promenjen naziv, odmah iza Arene premium 3 je Arena sport 4.
 
Da, pozicije kanala su ostale nepromenjene. Sva tri kanala su samo dobila drugi logo. Sa kojim je ciljem ovo urađeno saznaćemo jer mi se čini da je Arena 1 i u najmanjem paketu dostupna??
 

Prilozi

  • 20211024_005018.jpg
    20211024_005018.jpg
    141.3 KB · Pregleda: 74
Arene premium su novi kanali a Arene 1 2 i 3 ostaju, evo u iris tv jos uvek premestaju kanale a poceli su oko ponoci... napravili su pozicije za nove arene i pomerili stare...
 
Auh kakva zavera. :)

Idu nove arene premium, a arene 1,2 i 3 su sada na 103, 104 i 105 pozicijama.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno