IP adresa 192.168.0.1kako da pristupim supernova modemu? koji je ip a koji user/password? imam na poslu problem pa hocu da pokusam da resim....razvukli smo od modema 2 tenda rutera da bi dobili u drugom delu zgrade wifi i cas radi a cas ne.....sad bih da pokusam nekako da to resim ali mi treba pristup......hvala.
Mislim da beše bez user, samo pass je admin.IP adresa 192.168.0.1
user/pass - admin/admin
Isključite na tim pomoćnim ruterima DHCP tako da glavni modem dodeljuje IP adrese svim povezanim uređajima
Kod mene na Technicolor TC7210 traži oba za loginMislim da beše bez user, samo pass je admin.
Kod mene na istom samo pass (upravo proverio).Kod mene na Technicolor TC7210 traži oba za login
Možda sam pomešao ili već stoji upisano admin kod usera. Evo na poslu imamo stari modem i tu zahteva i jedno i drugo
Software-ski update bi trebao automatski da se ažurira prilikom restarta uređaja (ako postoji). Ili da isključiš uređaj iz struje na 20-ak sekundi pa ponovo pokreneš.Pozdrav.
Ranije dok sam koristio modul na jednom tv i SetTopBox na drugom, kada se pojavi novo ažuriranje, bilo je vidljivo (u listi kao kanal).
Sada kada imam moviebox, kako se radi ažuriranje?
Ne znam šta si time hteo da kažeš. Moj ruter je Techicolor TC7210 (crni, uspravni) i slika predstavlja njegovu login stranicu.
Dodaju još 3 nova kanala koja će se zvati Arena Sport Premium 1,2,3 , a svi Arena Sport kanali će biti pomereni za 3 pozicije.
![]()
Arena Sport
Sportske vesti uživo, rezultati iz fudbala, koÅ¡arke, tenisa. Najbolji momenti iz sportskih meÄeva, video hajlajtsi i sve o TV Arena Sport programu.www.tvarenasport.com
Oni to rade da bi pretekli SBB zbog Sportklub kanala. SBB Sportklub kanali ne naplaćuje posebno. Verovatno neće ni Telekom.Koliko ce biti arena kanala? zar je zaista potrebno toliko ?
Da je tako nazvali bi ih AS 9, 10...Oni to rade da bi pretekli SBB zbog Sportklub kanala. SBB Sportklub kanali ne naplaćuje posebno. Verovatno neće ni Telekom.
Plaćaš zamenu starog za novi uređaj, a CI modul možeš da uzmeš u poslovnici i sam ubaciš u tv samo je potrebno da ga oni upare sa karticom.Sad sam zvao za zelenu karticu za tv, kaze mora se vrati risiver a kartica se placa 500 din. Tj. koliko sam razumeo ne ona sama nego sto ono dodju na intervenciju 🤮
Mislim da ne.^ mogu proci free?
I hoce, Arena 1, 2, i 3 Premium idu na mesta od prve tri, a obicne Arene se pomeraju za 3 mesta, pocinje emitovanje novih arena sutra u 06:00Arene 1, 2 i 3 kod mene ne rade od malo pre, crna slika. Izgleda da ce ponovo biti tumbanja pozicije kanala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari