Kao bivši korisnik SBB-a dobio sam od SN ponudu 12 meseci za 1 dinar i naravno prihvatio. Ali danas mi posle 6 meseci od potpisivanja ugovora stiže SMS da treba da platim pun iznos za moj paket?! Da proverim ugovor a tamo nigde u stvari i ne piše ništa o bilo kakvim akcijama ni ovoj njihovoj od 6 meseci koja se može naći na njihovom sajtu niti ova koju mi je ponudio njihov agent prodaje. Zvao sam call centar i ona mi kaže da kod njih stoji da imam pravo na 6 meseci. Kako sada ja da dokažem da su mi dali 12 meseci i da sam samo zbog toga i prešao kod njih? Zvao sam i agenta prodaje i on kaže da je verovatno greška i da će se ispraviti, ali nešto mi tu sumnjivo. Mora da negde piše, a ja imam samo ugovor koji je tako napisan da o tome nema ni reči nego se samo u čl. 2 spominje da će to biti regulisano Opštim uslovima, Ponudom i cenovnicima, kao i u čl. 3 prvi stav. Da li je neko od vas dobio neki konkretan papir gde mu je naznačeno trajanje akcije? Šta ću morati dalje da uradim? Mislio sam da su oni to negde upisali u svoju bazu podataka o korisnicima.