Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi što vam puca net a imate još jedan ruter nakačen da vam uređaji nisu u konfliktu?

Cbn su oni stari što je imao Kopernikus?

Nisam nikad imao taj, ali ovo je trenutno najmoderniji ruter koji dodeljuju provajderi mana su mu jedino integrisane antene.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Svi vi kojima ne radi wifi kako treba kad se nakaci vise uredjaja, cak ako imate svoj ruter dok je njihov ruter u bridge modu, znajte da vam treba bolji ruter, znatno bolji, a to nije malo para i krece se od oko 100e pa na vise...

Da, takve smo dobijali od Kopernikusa, i on ima integrisanu antenu. Radi i on bez ikakvih problema, ali rekoh da proverim jel moze da se dobije taj kvalitetniji iako je stari ispravan.
edfbe250fc1e9d8587d2a9d418aee3da.jpg

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Kada će se otprilike spojiti Supernova sa MTS-om?

ODPRILIKE nikad.
Mislim da su napravili SN samo da bi parirali sbb-u u segmentu interneta, a onda i kablovske tv ...

Da li je neko dobio račun? Obično su mi do 10og u mesecu slali i SMS i mail.

Da li je neko dobio račun? Obično su mi do 10og u mesecu slali i SMS i mail.
Ja im trazio na mail da mi posalju jer sam juce vec placao neke racune i poslali za pola sata, za racune brzo odgovoraju.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Neće supernova i MTS nikad da se spoje

Račun za jednu lokaciju dobio danas, za drugu nisam.
Interesantno da mi je onaj HBO novogodišnji promo naplaćen 50 para i stoji kao stavka na računu tako da ne zaboravite da odjavite.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nije mi niko ogovorio, jel trazio neku zamenu CBN rutera za Technicolor? Jel pristaju na to?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Kazi da ti se pregreva, zuji ili nesto vec izmisli i zamenice ti.
Ali bez nekog razloga na tvoj zahtev ti nece zameniti.

Ja sam zbog problema sa slikom sa Move uređaja danas pozvao call centar. Objasnio sam operateru šta je problem i rekao da obični tehničari to ne mogu da srede. Večeras me je pozvao mnogo fin momak iz napredne podrške i namestio, međutim kada se uređaj upali i ugasi opet se vrati na staro. Pitanje za vas koji imate Move, koliko opcija imate prilikom podešavanja rezolucija? Takođe, da li vam je slika standardna ili je HDR?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Kod mene na move box slika je odlična. Vidno bolja nego na eon(kaon) boksu. Namestio sam na 1080i50. Slika na drugom tv sa cam je isto vidno bolja nego ranije sa d3 pds2100. Najveća razlika se vidi na hd kanalima.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

I kod mene je slika odlična, čak i mislim da ne za nijansu bolja nego što mi je bila u SBB-u, na sva tei televizora
, Move,kamkard i stb.
Nego mene interesuje jel imate Diskaveri? Ja ga nemam. Čak sada nemam nijedan Diskaveri, pre neki dan sam imao neki glupi sad ni taj nemam. Jel to uobičajeno u Supernovoj da tako neke kanale gase a neke pale. U SBB-u j ase ne sećam da je ikada neki kanal zarotiran ili da ga nema više. Možda neki smorski ali i to retko ali ovde šaltaju kako im dođe.

Oke, a koliko podešavanja imate za rezoluciju i da li je slika SDR ili HDR?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

I kod mene je slika odlična, čak i mislim da ne za nijansu bolja nego što mi je bila u SBB-u, na sva tei televizora
, Move,kamkard i stb.
Nego mene interesuje jel imate Diskaveri? Ja ga nemam. Čak sada nemam nijedan Diskaveri, pre neki dan sam imao neki glupi sad ni taj nemam. Jel to uobičajeno u Supernovoj da tako neke kanale gase a neke pale. U SBB-u j ase ne sećam da je ikada neki kanal zarotiran ili da ga nema više. Možda neki smorski ali i to retko ali ovde šaltaju kako im dođe.
Ja imam Diskaveri

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Kod mene je diskaveri na 27

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Haaaa jeste 27 i kod mene. Hvala bratija. A kako ovo pobacali ja ga tražio od 300 pa na gore.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno