Jel bolji Technicolor od CBN rutera? Jel trazio neko zamenu?
ODPRILIKE nikad.
Mislim da su napravili SN samo da bi parirali sbb-u u segmentu interneta, a onda i kablovske tv ...
Meni jeste Paraćin je u pitanjuODPRILIKE nikad.
Mislim da su napravili SN samo da bi parirali sbb-u u segmentu interneta, a onda i kablovske tv ...
Meni jeste Paraćin je u pitanjuDa li je neko dobio račun? Obično su mi do 10og u mesecu slali i SMS i mail.
Ja im trazio na mail da mi posalju jer sam juce vec placao neke racune i poslali za pola sata, za racune brzo odgovoraju.Da li je neko dobio račun? Obično su mi do 10og u mesecu slali i SMS i mail.
Ne, samo jedan njihov.Vi što vam puca net a imate još jedan ruter nakačen da vam uređaji nisu u konfliktu?
Ja imam DiskaveriI kod mene je slika odlična, čak i mislim da ne za nijansu bolja nego što mi je bila u SBB-u, na sva tei televizora
, Move,kamkard i stb.
Nego mene interesuje jel imate Diskaveri? Ja ga nemam. Čak sada nemam nijedan Diskaveri, pre neki dan sam imao neki glupi sad ni taj nemam. Jel to uobičajeno u Supernovoj da tako neke kanale gase a neke pale. U SBB-u j ase ne sećam da je ikada neki kanal zarotiran ili da ga nema više. Možda neki smorski ali i to retko ali ovde šaltaju kako im dođe.
Ja za rezoluciju imam 6 podešavanjaOke, a koliko podešavanja imate za rezoluciju i da li je slika SDR ili HDR?
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Mene si pitao?Koji broj, pomagaj. Ne gledam mnogo TV ali kad gledam uglavnom to gledam kad legnem.
6 podešavanja ili 6 strana podešavanha po 3 komada po strani?Ja za rezoluciju imam 6 podešavanja
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Šest podešavanja dve strane po tri6 podešavanja ili 6 strana podešavanha po 3 komada po strani?
@Milisav da to
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari