Evo danas. Da vidite kako lazu. Kad je supruga pozvala da vidi sta je sa internetom (5 dana bez istog) kazu da su mene zvali dva puta juce i nisam se javio (Laz, niko me nije zvao). Lazovi, prevaranti, jednom recju horor...
To ti aktiviraju samo iz centra supernove IT majstori pošto je uređaj deaktiviran. Možeš samo gledati to što piše dok oni ne aktiviraju.Pogledajte prilog 295882
Kako resiti ovo, samo je odjenom prestalo da radi? Ako ne moze da se sredi da li moze neki zaseban android sistem da se namesti pa da se instalira Kodi?
To ti aktiviraju samo iz centra supernove IT majstori pošto je uređaj deaktiviran. Možeš samo gledati to što piše dok oni ne aktiviraju.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Tako je.a da bi aktivirali mora prvo da se plati, jer taj koji mu je prodao verovatno je otkazao uslugu....a na čije ime da se plati to verovatno ni on ne zna jer je kupio taj uređaj od nekoga koga je možda video samo tad i nikada više......
dakle može samo da gleda to što piše na ekranu i što bi naš narod rekao: "može da se slika"
Ako se Move nakači na monitor, kakava je situcija sa zvukom, da li mogu nekako da nakačim zvučnike?
Razmatram da uzmem super sve plus move...
radi identifikacija, a mozes od njih traziti i telefon da ti daju.Kakva je sad situacija sa identifikacijom poziva, da li to radi na svim uređajima koji podržavaju tu uslugu ili ne?
nemoj da radis nista.Za vas kao 2 meseca po dinar max i po cenu raskida ugovora. Šta da radim?
Move ima 3.5mm audio izlaz.Zar nema taj Move uređaj audio izlaz?
Da ali sa 3.5 mm ne izlazi zvuk, proverio! Zvuk ide samo preko HDMI kabla. Bar je tako kod mene.Move ima 3.5mm audio izlaz.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari