Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Djolepn Hvala, ja imam 6 strana po 3. Ukupno 18. Danas kada mi je ovaj iz napredne namestio sliku bilo je manje. Nije mi jasno dal broj podešavanja rezolucije zavisi od modela TVa

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

@Djolepn Hvala, ja imam 6 strana po 3. Ukupno 18. Danas kada mi je ovaj iz napredne namestio sliku bilo je manje. Nije mi jasno dal broj podešavanja rezolucije zavisi od modela TVa

Iskreno neznam ja se slabo razumem oko toga. Možda i nema veze sa modelom tv. Možda je do samog podešavanja boxa.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Izgleda ima veze sa modelom tv-a

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Hvala vam za info. Obećao je ovaj iz napredne i da će se sutra uveče javiti pa ću sa njim videti. Samo mi nije jasno kada ga on podesi da slika bude kako treba, zašto to ne ostane trajno sačuvano već se poništi gašenjem i paljenjem Move

Baš tako
Ovako je kod mene.
639c5aeb007fb404a36aaa031d65d687.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Gašenjem hdmi sec ne rešavaš taj problem. Kad bi mogao preko toga da uđeš u ova podešavanja kao ja. Koliko sam video ne može da se ugasi hdr, ima 2 opcije i ne menja se ništa njihovom promenom. Kod tebe je možda uključen rgb mode. Tebi je možda feleričan primerak move box-a jer se podešavanja gube posle gašenja.

Kao bivši korisnik SBB-a dobio sam od SN ponudu 12 meseci za 1 dinar i naravno prihvatio. Ali danas mi posle 6 meseci od potpisivanja ugovora stiže SMS da treba da platim pun iznos za moj paket?! Da proverim ugovor a tamo nigde u stvari i ne piše ništa o bilo kakvim akcijama ni ovoj njihovoj od 6 meseci koja se može naći na njihovom sajtu niti ova koju mi je ponudio njihov agent prodaje. Zvao sam call centar i ona mi kaže da kod njih stoji da imam pravo na 6 meseci. Kako sada ja da dokažem da su mi dali 12 meseci i da sam samo zbog toga i prešao kod njih? Zvao sam i agenta prodaje i on kaže da je verovatno greška i da će se ispraviti, ali nešto mi tu sumnjivo. Mora da negde piše, a ja imam samo ugovor koji je tako napisan da o tome nema ni reči nego se samo u čl. 2 spominje da će to biti regulisano Opštim uslovima, Ponudom i cenovnicima, kao i u čl. 3 prvi stav. Da li je neko od vas dobio neki konkretan papir gde mu je naznačeno trajanje akcije? Šta ću morati dalje da uradim? Mislio sam da su oni to negde upisali u svoju bazu podataka o korisnicima.

Kao bivši korisnik SBB-a dobio sam od SN ponudu 12 meseci za 1 dinar i naravno prihvatio. Ali danas mi posle 6 meseci od potpisivanja ugovora stiže SMS da treba da platim pun iznos za moj paket?! Da proverim ugovor a tamo nigde u stvari i ne piše ništa o bilo kakvim akcijama ni ovoj njihovoj od 6 meseci koja se može naći na njihovom sajtu niti ova koju mi je ponudio njihov agent prodaje. Zvao sam call centar i ona mi kaže da kod njih stoji da imam pravo na 6 meseci. Kako sada ja da dokažem da su mi dali 12 meseci i da sam samo zbog toga i prešao kod njih? Zvao sam i agenta prodaje i on kaže da je verovatno greška i da će se ispraviti, ali nešto mi tu sumnjivo. Mora da negde piše, a ja imam samo ugovor koji je tako napisan da o tome nema ni reči nego se samo u čl. 2 spominje da će to biti regulisano Opštim uslovima, Ponudom i cenovnicima, kao i u čl. 3 prvi stav. Da li je neko od vas dobio neki konkretan papir gde mu je naznačeno trajanje akcije? Šta ću morati dalje da uradim? Mislio sam da su oni to negde upisali u svoju bazu podataka o korisnicima.
Pošto sam isto dobio 12m po dinar, na moje insistiranje, prilikom instalacije opreme i potpisivanja papira, monter je rečenicu da se radi o promociji 12 meseci po dinar dopisao hemijskom na čini mi se ponudu.

Ovako je kod mene.
b8698dd23c325ac27cdcbe16e2eb02f3.jpg
1bb1ae72b890c75304a01eb4f37c3c50.jpg

Da li od popisivanja ugovora postoji neko vreme do kada moze da se raskine bez penala?
10-15 dana??
Znam da je na totalu pre 3-4 godina moglo da se raskine ako niste zadovoljni uslogom posle 10ak dana?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Da li od popisivanja ugovora postoji neko vreme do kada moze da se raskine bez penala?
10-15 dana??
Znam da je na totalu pre 3-4 godina moglo da se raskine ako niste zadovoljni uslogom posle 10ak dana?

Ukoliko je ugovor zaključen van prostorija prodavca, u zakonu je naveden rok od 14 dana za odustanak.

Hvala za info. Zvali me telefoonom dali mi net 12m gratis ali svi u zgradi se žale na tet, tako da ako mi ne odgovara mogu da raskidam

10-15 dana??

Može, 14 dana. Ima baš ta stavka u ugovoru. Pre potpisivanja su mi monteri baš to naglasili, čini mi se član 14 u ugovoru. da ako nisam zadovoljan samo vratim opremu i to je to , nema penala

Hvala za info. Zvali me telefoonom dali mi net 12m gratis ali svi u zgradi se žale na tet, tako da ako mi ne odgovara mogu da raskidam

Čudi me u zgradi da je Supernova. U Kragujevcu MTS drži zgrade a Supernova kuće. To mi je rekao akviziter, i kolega je zvao da pređe a živi u zgradi, kaže zgrade Supernova NE, samo kuće, a MTS da, kad hoće. Možda njegovo naselje pojma nemam

Tako su i mene odradili za brzinu, za nat (ip), tako su mog komsiju odradili obecali mu sve i svasta... Samo na papiru tj ugovoru sto ti pise to ti je. Mogao je da kaze i 60 meseci za 1 din ako ne pise u ugovoru to ti je...Ne mozes da ocekujes od pilicara nista bolje... Kao i ono pre neku god imate 6 meseci po 1 dinar, i ja sam imao tv i kazu da ali popust vbazi samo za internet a to vam je nova usluga i na kraju dobio umanjenje od 600-700 din jer su dobro odradili igru reci(vektor) 6 meseci za novoizabranu uslugu ili tako nesto

Poslednja izmena:
Tako su i mene navukli, klošari obični.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Može da se odustane od ugovora u roku od 14 dana, ali ipak naplaćuju priključak i utrošak materijala (oko 15000din). To što akviziteri pričaju da može to može mački o rep da se okači. Ja sam hteo da raskinem odmah sutra ali su mi tak orekli u poslovnii i na telefonu. Čak mi je taj isti akvizier rekao da ne zna ništa (a kad daje ponudu kaže da može da se odustane), da nije imao taj slučaj do sada i da idem u poslovnicu. Sad sam se već ohladio, manje gledam tv. Jedino ako budu menjali cene, ali ne verujem da će se to desiti jer su sad digli cene.

Preko SN neta ne mogu da pristupim google pretraživaču i da odgledam neki video ako gledam sa nekog sajta. Ostalo sve radi, i google radi preko mobilnog interneta... Probao sam reset modema ali isto....

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Preko SN neta ne mogu da pristupim google pretraživaču i da odgledam neki video ako gledam sa nekog sajta. Ostalo sve radi, i google radi preko mobilnog interneta... Probao sam reset modema ali isto....

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Pokušaj da na mrežnoj kartici ručno ukucaš DNS pa vidi da li će da radi.
Dešavalo se da je do njihovog DNS servera.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno