nemojte praviti konfuziju
racun na mail mozete dobiti na zahtev, ali oni redovno ne salju racun na mail
Mislim da nisi u pravu. Ja sam se prijavio još pre 2 nedelje da na dalje dobijam račun na mail. I dobio sam ga juče. Očekujem ga i sledećeg meseca bez mog zahteva.
Možda je ovo omogućeno samo korisnicima bivšeg Radijus vektora. A možda i nije tako.
Bakara, ti si na Novom Beogradu. Da li si bio u Sava centru i tražio lično da ti račun šalju na mail?
I meni su poslali račun za april na mail (korisnik sam bivšeg Kopernikusa) u Aleksandrovcu
Da, tražio sam, zbog ovog vanrednog stanja i mislio sam da će mi poslati martovski račun, međutim oni su mi poslali aprilski. Videćemo da li će računi stizati od sada stalno na mail ili je to samo po zahtevu.Da li si im tražio to ili su to uradili samoinicijativno?
Lokacija je Batajnica, ali je ovde kod mene stavljena optika, ako sam dobro razumeo prodavca. Inače kablovi su tek razvučeni, tako da ovde nema korisničkog iskustva.
Ako je optika, licno, uzeo bih bez razmisljanja... tamo gde je mreza odradjena dobro, tu radi kako i treba, e sad, na tebi je da odlucis![]()
Uzmi sbb, to imaš u Bataji. Što je sigurno sigurno je.Lokacija je Batajnica, ali je ovde kod mene stavljena optika, ako sam dobro razumeo prodavca. Inače kablovi su tek razvučeni, tako da ovde nema korisničkog iskustva.
Kažu imam 10 dana rok da se predomislim, ako nema neću ih ni uzimati.
Ako neradi kako treba, šta će mi.
Naravno da sam se odlučio za njih čim ih zovem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari