Ljudi pare u koverat sa računom, kad sve prođe, lepo odeš platiš i ćao... I ne osetiš. Da ne bude posle sa kamatom... Ja koliko sam razumeo to važi za penzionere. Neka me neko ispravi.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
@Alister: izbotovao sam, radi. Minimalna pikselizacija po koji put. Dok kod mene na tv sa dvb-c je jos gore nego sto je bilo.
Nece da uhvati wifi..nzm dal je to moze da ima veze sa zidovima..?
samo da javim da je stigao tv (32" SMART TV po 765 din) i da jedino sto hvala je analogni signal.... no comment.
Napisao je većPa to je HD ready TV, vidim da moze da se nadje ~15k din ...i koliko para te izadje tako preko "kredita" ?
Inače si rekao da nema dvb-c... Inače poštom šalju tv, kako odmah da ti srede ako ih ne zoveš? Čini mi se prijatelju da si ti nama poseban.16k je po prodavnicama, da 18300 nego nzm izgleda ima los wifi prikljucak..
Inace sredili su tv kod mene, zamena kabla i dodavanje filtera. Jos je pitao zasto to nije uradjeno odma. Sto se tice neta i IP adrese kaze da sam mozda "jos na testu".
Kako meriš?Ja odustao, zvao 100X, ali znam da nema pomoci ovde.
![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Proveri parametre modema i šalji im screenshot na mail, moraju ti rešiti.Sada sam merio, preko telefona, ali nije bitno.
Danima merim, preko racunara, koji je kablom povezan na modem, i rezultati su isti
Tako je, tokom celog dana.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari