Da li mogu da raskinem ugovor sa njima, zbog ove situacije sa internetom, ako prilozim screenshots da net nikad ne radi kako treba ???
Naravno da možeš.Da li bi neko hteo da odgovori ?
Viasat History je prešao u HD.
ex Kopernikus. Mislio sam da je svima.Paaaa nešto ne vidim da je u HD rezoluciji. Ex RV
1. Da li je to O2 opet promenila ime i vratila se na staro B92?
2. Da li se zna hoce li ovi kanali sto pokrece, valjda danas, Zeljko Joksimovic, biti na SN?
3. Da li su Maja i Natasa otisle sa Prve pod objasnjenjem da rade sa Zeljkom na ovim TV kanalim koje on pokrece, a koliko mi se cini one imaju neku emisiju na NovaS...?
Da nisi na području Groneta?Ja ponovo imam SK i N1, kako?
ex Kopernikus. Mislio sam da je svima.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Jesam.Da nisi na području Groneta?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Već smo pričali ovde da njihovi korisnici i dalje imaju SK.Jesam.
Zna li neko koji je login za Cisco EPC3925 modem. Sve zive kombinacije sto sam nasao sam probao ali ni jedna ne funkcionise
Bio je zaključan, sad su samo ponovo otključali zbog #covid-19Imali su ga najduže. Međutim, bio je ugašen neko vreme. Sada ga ponovo ima.
Džaba, neće cisco/cisco. Moraću onda da ih cimam i jaDefaultni je cisco cisco ali i meni se desilo da nisam mogao da udjem cak ni sa tim pa sam morao da ih zovem i onda su oni nesto uradili i mogao sam da se logujem.
Nije cisco, ciscoZna li neko koji je login za Cisco EPC3925 modem. Sve zive kombinacije sto sam nasao sam probao ali ni jedna ne funkcionise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari