Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Viasat History u HD rezoluciji.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Bez obzira na okolnosti, ne verujem da kod bilo kod operatera raskid ugovora prolazi bez problema.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

ja sam uvek raskidao bez problema kada ima pravih problema sa uslugom... nikome nije u interesu da ima nezadovoljnog korisnika.
Ali ako neko misli da moze samo da se pojavi i samo da kaze da nije zadovoljan i da hoce raskid onda treba da ocekuje probleme.

U ponudi 3 nova kanala:
TV K1 HD redni broj 20 (658000),
DR TV HD redni broj 23 (706000),
TV KAZBUKA HD redni broj 199 (706000)

1. Da li je to O2 opet promenila ime i vratila se na staro B92?
2. Da li se zna hoce li ovi kanali sto pokrece, valjda danas, Zeljko Joksimovic, biti na SN?
3. Da li su Maja i Natasa otisle sa Prve pod objasnjenjem da rade sa Zeljkom na ovim TV kanalim koje on pokrece, a koliko mi se cini one imaju neku emisiju na NovaS...?

Poslednja izmena:
Ja ponovo imam SK i N1, kako?

1. Da li je to O2 opet promenila ime i vratila se na staro B92?
2. Da li se zna hoce li ovi kanali sto pokrece, valjda danas, Zeljko Joksimovic, biti na SN?
3. Da li su Maja i Natasa otisle sa Prve pod objasnjenjem da rade sa Zeljkom na ovim TV kanalim koje on pokrece, a koliko mi se cini one imaju neku emisiju na NovaS...?

1. Da
2. Ne znam
3. Vode svaki dan emisiju Medju nama koja se emituje na kanalu NovaS

Kanali su vec (ex Radijus) 199, 20 i 23

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Kod mene je u HD-u na Kopernikusu.

Imali su ga najduže. Međutim, bio je ugašen neko vreme. Sada ga ponovo ima.

Zna li neko koji je login za Cisco EPC3925 modem. Sve zive kombinacije sto sam nasao sam probao ali ni jedna ne funkcionise

Bilo je i meni tako, i nikad nisam uspeo da pristup podešavanjima , dok nisam dobio ovaj novi Tehnicolor... [emoji16] Jednostavno ništa od navedenog što bi trebalo da se koristi za Cisco nije radilo...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Zna li neko koji je login za Cisco EPC3925 modem. Sve zive kombinacije sto sam nasao sam probao ali ni jedna ne funkcionise

Defaultni je cisco cisco ali i meni se desilo da nisam mogao da udjem cak ni sa tim pa sam morao da ih zovem i onda su oni nesto uradili i mogao sam da se logujem.

da li se desava nekome da mu se konekcija ka provajderu konstantno resetuje. radi par minuta i onda nestanu dns-ovi i ostalo pa se pojave i tako u krug? u pitanju je netis WF2411.

Kod nas (opština Petrovac na Mlavi), do pre nedelju dana je bio i N1 i SportKlub kanali. Isključili su... Za sve one koji žele da prate N1, NovaS, SportKlub i mnogo drugih kanala uključujući i bisokop sa dosta stranih i domaćih filmova a sve za DŽ, predlažem da instalirate program KODI i ubacite Balkan Green Wizard i LiveTV Build. Za sve imate uputstva na netu a radi savršeno. Evo već par dana TV i ne uključujem, gledam preko KODI-ja.

Prilozi

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    184.2 KB · Pregleda: 179
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 167
  • Clipboard03.jpg
    Clipboard03.jpg
    169.2 KB · Pregleda: 145
Poslednja izmena:
Tri nova kanala na supernovoj.

https://mojasupernova.rs/a864/Vesti/Super-Vest-novi-kanali-na-Supernovi.html

Programska šema Supernove bogatija je za nova tri kanala koja će se ekskluzivno emitovati na telekomovim platformama

Ovi kanali su bazirana na sopstvenoj produkciji kao i na kupljenom premijernom sadržaju.

1. K1 (na poziciji 20) - zabavna televizija koja će imati vrhunsku muziku, orginalnu zabavu i emisije koje ce ljudima vratiti osmeh na lice. Premijum zabavni i muzički program u našoj produkciji pomeriće standard proizvodnje programa.

2. TV Doktor (na poziciji 23) - baviće se zdravljem, biće destinacija gde će gledaoci moći da saznaju sve o tradicionalnoj medicini, alternativnoj medicine, kao i o zdravom životu.

Jezikom običnog čoveka, bavićemo se najaktuelnijim pitanjima našeg zdravlja.

3. Kazbuka (na poziciji 199), televizija posvećena deci, njihovom vaspitanju i odrastanju. Kvizovi, emisije, igrani program proizveden u sopstvenoj produkciji koji ima za cilj da edukuje decu. Na zanimljiv način, sa nama će se smejati, učiti da broje, ili pogledati dugometražne crtane filmove koji su sinhronizovani.

Sve tri televizije će se izdvojiti po kvalitetu produkcije, kao i po izboru sadržaja koji je dugo pripreman i proziveden po najvišim standardima.

Vizija je da vratimo porodicu ispred ekrana I da ljudi opet počnu da gledaju televizijski sadržaj sa ponosom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno