Identicno iskustvo... Samo sto meni iako sam potpisao ugovor na max i dalje sam na plus paketu jer " nema tehnickih mogucnosti da se pusti paket" ....Meni isporucivali brzinu 100-150, a potpisao sam ugovor za internet brzinu 350/20. Reklamirao 10 puta, pa tek 15 dan dosli, zamenili modem, i sad je ok, uglavnom izmedju 320 i 350 mbps. Fiksni sam takodje prebacio kod njih, nisu ga pustili 20 dana. Tek 21. dan posle pretnje raskidom. Zvao sam ih 20 puta i pisao mailove i nista, a posle pretnje ga pustili za 10 minuta. Naterao me djavo da uzmem TV kod njih. Rok isporuke 15 dana, evo vec 27 dan i jos se ne zna kad ce. Ne znam sta da im radim. Pretio sam im tuzbom, trzisnom inspekcijom, itd. i svaki put mi se kunu da ce da jave tacnu informaciju, sutra, preksutra. I naravno ne jave se.
U Svilajncu nocas pusteno 32 kanala za downstream i 4 za upstream. Kod mene na CBN je 8 down sto je maksimum za njega a bilo je 2, sad je 4 upstream, 60Mbit paket. 32 kanala je za Technicolor i one koji uzimaju 350Mbit paket.
Identicno iskustvo... Samo sto meni iako sam potpisao ugovor na max i dalje sam na plus paketu jer " nema tehnickih mogucnosti da se pusti paket" ....
Sent from my SM-N935F using Tapatalk
U Jajincima od juče nema interneta..a i kada ga ima, ne znam da li je do rutera ili njih samih, non-stop mi se gubi veza, a sedim pored njega. Da ne pričam da ga u susednoj sobi hvatam još teže. Cenim da je ovo dovoljno za raskid ugovora?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ja sam to radio tako, sto bi svakom ruteru u mrezi iskljucio DHCP, dodelio mu staticku adresu i prikljucio ga kablom na njihov modem. Onda u tom novom ruteru samo podesim Wifi i radi. Nisam bridge-ovao, neko sam kacio ruter na ruter (imam 3 u nizu, prvo Supernova, na njega nakacen drugi, koji baca wifi na jednom delu kuce a onda na taj drugi nakacen treci koji baca wifi dalje).
Ruteri si kablom povezivao?
Kako da razvlacim kablove po celoj kuci za to,mislio sam da to moze nekao lakse da se podesi.
Posto mi je ruter na spratu u mojoj sobi,uzeo sam ovaj drugi koji sam planirao da ukljucim u struju na spratu ispod. Nadao sam se da dva rutera komuciraju bezicno i da gornji net salje donjem i da i jedan i drugi bacaju wifi po kuci i dvoristu.
Da li uopste ovo moze ovako da funkcionise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari