ivanristic89
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.04.2019
- Poena
- 55
Da da, sto se gledalo tako gledalo se...
Radi li to u Srbiji?probajte sa Net TV Plus...mesec dana besplatno na 6-7 uredjaja
Da, zaboravih da kažem, nisam iz BGD iz Sremska Mitrovice sam. I evo danas u toku dana razgovarao sam sa nekoliko ljudi koji su korisnici supernove i svi do jednog mi kažu da im internet u večernjim satima loše radi. Samo oni su normalni ljudi koji ne igraju igrice pa ne pate od pinga i laga, tako da im kočenje YT i FB spada u nešto što i mogu da prebole...
Očigledno je ovaj problem na celoj SN infrastrukturi i oni znaju za to ali ako se ne žališ neće da reše...
Jos malo komparacije. Nesto sam cackao 2.4 i 5g parametre na sbb ruteru i zabagovalo se. Puca, koci itd.
Zovem call center. Odma se jave, prebace na naprednu ovi udju, aha, sređeno. Pitam sta. Oni objasne da znam. Cao. Rešeno. Poezija.
E sad par problema. Zvao ih fiksnim. Nesto se mešali glasovi. Ja nju čujem ona mene ne. Pa zovi opet.
Drugo, bitnije. SLIKA NA SN JE BOLJA.
malo, ali bolja. Moj cale od 70g je primetio a boli ga za to.
Toliko
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Aha. Onda je definitivno bolja SN. Tamo mi je arena išla na 9.5mbpsIdi na Podešavanja/Slika i zvuk/Video enkodovanje (stavi CBR)/Kvalitet videa (podesi na Najkvalitetniji, do 7 Mbit/s). To je maksimalan kvalitet, odličan. Mislim da je kvalitet slike gotovo isti na skoro svim kanalima u poređenju sa Supernovom. Na SN su jedino SD kanali lošijeg kvaliteta, a na EONu moraš da se zagledaš, AXN npr. deluje skoro kao HD. S druge strane, mislim da je kvalitet slike na RTS1 za nijansu bolji kod Supernove.
Jel to neki problem što sam ovde napisao. To što sam napisao, napisao sam zato što oni(Supernova) čitaju ovaj forum.
meni nije problem, ali ti imas problem koji je lokalnog tipa a ti ga ovde izlozis kao da ga imamo svi mi,Jel to neki problem što sam ovde napisao. To što sam napisao, napisao sam zato što oni(Supernova) čitaju ovaj forum.
https://www.speedtest.net/my-result/a/5815024862Moze li neko da proveri kakav je odziv sa Sbb servera sada ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari