Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazacu im da kako pustim net tako zeza ionako su tv tek sad narucili nakon potpisivanja ugovora a ne jos 20 februara kada je "dogovoreno". Na tom drugom tv nema razdelnika ide diretkno u risiver samo sto je nov okrugli ulaz mozda on bolje pravi kontakt ili to nema veze?

Poslednja izmena:
Kolega mi kaže da kod njegovog burazera i dalje ima i Arena i SK, živi u M.Mokrom Lugu? Nije uopšte neozbiljan lik tako da mi ništa nije jasno.

To bi trebalo da je opština Zvezdara ako se ne varam. Na sajtu opštine pisu telefoni kablovskih operatera, među njima su Radijus Vektor i Kopernikus - sada Supernova. Kako je to moguće ako je na nekom od ova dva operatera da ima i SK i Arene..?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To bi trebalo da je opština Zvezdara ako se ne varam. Na sajtu opštine pisu telefoni kablovskih operatera, među njima su Radijus Vektor i Kopernikus - sada Supernova. Kako je to moguće ako je na nekom od ova dva operatera da ima i SK i Arene..?

Kolega mi kaže da kod njegovog burazera i dalje ima i Arena i SK, živi u M.Mokrom Lugu? Nije uopšte neozbiljan lik tako da mi ništa nije jasno.

Verovatno je Gronet došao u taj deo M.M Luga pa zato imaju još Sport klubove, tu gde on živi verovatno je i granica između Kaluđerice i M.M Luga pa su ovi iz Groneta ušli i štipnuli u po neku ulicu gde vlada SjBB!?:d

Supernova, da. Zato mi je sve i čudno, tako je , opština Zvezdara.

Nešto tu ne štima [emoji23]

Kazacu im da kako pustim net tako zeza ionako su tv tek sad narucili nakon potpisivanja ugovora a ne jos 20 februara kada je "dogovoreno". Na tom drugom tv nema razdelnika ide diretkno u risiver samo sto je nov okrugli ulaz mozda on bolje pravi kontakt ili to nema veze?

Da li su ti stavili filtere ispred svakog TV-a?

Da, filteri, stavljaju se da ne smetaju internet modemu koliko sam razumeo. Kod mene izmenjali sve i na tavanu razvodnik.

Meni su namontirali jedan filter, na racvi gde je prikacen ruter za internet.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Završih danas sa njima. Odneo opremu nakon 34 dana. Nisu rec rekli. Sutra dolaze iz sbb.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Da, filteri, stavljaju se da ne smetaju internet modemu koliko sam razumeo. Kod mene izmenjali sve i na tavanu razvodnik.

Ima 111.jpg danas nije seckalo..od kad je stala kisa al ozb

@dejan#7 da, kod caleta su montirali takav neki, kod mene je ostao stari ovako nesto blaaaa.jpg samo bez plastike

Poslednja izmena:
Meni je bio zezao net a i malo pixelizirala slika i dodje majstor, zameni taj 3u1 za dva komada 2u1, net na jednu granu prvog 2u1 a tv i stb povezali kablom sa prvim razdelnikom i onda iz njega ka tv i stb. Taj stb koristim u stvari kao snimac tv programa, a tv preko cam.
A u drugoj (u stvari prvoj sobi) sobi je jos jedan razdelnik 2u1 (prvi) iz kog koaksialni kabl ide ka mojoj sobi gde se sve deli kao u popisu gore... haos al radi bolje nego dok je bio 3u1.

Imaju neke nove razdelnike, sad to menjaju sve ako zeza signal zbog suma.

Dobio i ja ovaj novi Tehnicolor, za sada mi se cini ok. Ne vidim neku razliku u odnosu na Cisco epc3928, jedino sto so mnogo manje greje od Cisca, WiFi signal isti.

A i ovo mi je do sada najamanji ping ka mts BG serveru, do sada mi je uvek bio 9-11ms

parametri

evo i upstream..zaboravio da stavim

Poslednja izmena:
sdassdas.jpg meni je 6.64 max upload... uglavnom je oko 5.5, torent mi je jutros vukao na 69mbps

Menjao sam sve uređaje, pošto sam raskinuo staru UO koja je bila na drugoj osobi, i potpisao novi.
Mada Cisco je u poslednje vreme počeo da pišti, iritanttan zvuk, pa sam morao da ga gasim/palom i onda bude ok neko vreme...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Menjao sam sve uređaje, pošto sam raskinuo staru UO koja je bila na drugoj osobi, i potpisao novi.
Mada Cisco je u poslednje vreme počeo da pišti, iritanttan zvuk, pa sam morao da ga gasim/palom i onda bude ok neko vreme...

Meni se to dešava ali kad zabaguje net, kad nema interneta ispušta taj neki ultrazvuk i ja sam primetio to.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Meni nije nikad uticalo na internet, sve radilo ok samo što počne da pišti, i baš se mnogo grejao.

Pozdrav za sve na forumu. Imam jedno pitanje, tj dva pitanja? Kakav je supernova internet u Vranju i da li je ip adresa na ruteru dinamička tj promenljiva kad se ruter gasi i pali?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Negde procitah da su idealnie vrednosti za taj power od -8 do +8dbmV, mozda bi treblo da ti stave neku 'prigusnicu', ne valja ni kada je signal prejak.

Ne znam dal valja ili ne, ali ja problema sa netom nemam. Osim onih standardnih sto smo imali skoro svi kada su povecavali brzine.

Povezali danas sbb full paket. Dočekalo me i povećanje brzine. Može li bolje?
2d672e628aa902c81978309a2bd689f0.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno