bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
na sbb server je obicno najlosija brzina.Kod mene je sad puna brzina na MTS server.
Znam da RV nije davao opciju da uzmeš samo NET, već moraš i TV paket ako hoćeš NET. Dok TV paket možeš bez neta.Jedno pittanje za korisnike bivseg RV. Namerravam ovih dana ,ako mi telekom ne resi problem koji se manifestuje tako sto svake veceri od. 19-23 od mogucih 50mb imam 2-4Mb ka Sbb serverima,pa ne mogu da koristim Eon koji mi je primarna i jedina televizija.Uzeo bih samo net pket. 50/5 pa me interesuje koji modem daju i kakva je usluga. Ims li tolikih padova kao sto sad imam na Mts Vds-u? Mrreza kod mene je relaitvno nova,usli su u zgradu i sam grrad(Velika Plana) pre par godina. Kod mene u zgradi vecinom svi imaju telekom net i par njih Supernova televiziju pa ne mogu da probam. Svako iskustvo je dobrodoslo.
Da li si primetio prekid u televiziji dok si to merio?Čudne se stvari dešavaju,nešto verovatno crkava ili neko u komšiluku unosi ogromne smetnje...Dva merenja u razmaku od 20 minuta.
Pogledajte prilog 282459
Pogledajte prilog 282460
Dok je ruter uključen, stisnuti i držati bez prekida 20-30 sekundi stisnuto reset dugme na poleđini uređaja dok ne zatrepere sve LED -ovke. Pustiti dugme. Ruter će se restartovati i resetovati sva podešavanja nazad na fabička.kako da resetujem TEHNICOLOT tc7200
nemogu da se ulogujem
hvala![]()
Hvala puno na odgovoru.Dobio bi najverovatnije technicolor tc7200.20
Kod mene EON sport paket radi bez problema, Stara Pazova Kopernikus.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Da li si primetio prekid u televiziji dok si to merio?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Pitam zato sto sam takva slicna merenja sa katastrofalnim pingom imao nedavno kada su gasili tv signal oko ponoci.TV radi bez problema,
Ja dobio ovajHvala puno na odgovoru.
Od skoro je moguce. Zvao sam ih i potvrdili su da moze na mojoj lokaciji. Ako mi telekom ne resi problem planiram da predjem za par dana na Supernova intenet. Zato me i interesuje kakav je odziv sa sbb servera i koji modem daju. Da li je dual band ili samo na 2.4?
Za slučaj da SK ostane na SN, SBB je spremio rezervni plan. Od decembra je pokrenut Nova Sport na koju je polako počeo da prebacuje ekskluzivne prenose. Tako je znatno degradiran SK. Vremenom bi aktivirali Nova Sport 2 i sve što iole vredi opet ne bi bilo na SK, tako da bi džaba SN imala u ponudi SK. Upravo nema mančesterskog derbija na SK već samo na Nova Sport. Nama na SN ostaje da se za te prenose snalazimo.
Znam druže. Napisao sam svoje mišljenje za slučaj da je produžen ugovor za SK.Na SN nema ni jednog kanala UG (SBB) od 17. januara 2020. godine.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari