Stvarno mislis da oni to ne znaju?
Bukvalno.
Stvarno mislis da oni to ne znaju?
Ne stoji spisak kanala u ugovoru, cak ni broj kanala.
Послато са TA-1053 помоћу Тапатока
Novi kanal u ponudi DEXY TV HD,
redni broj 209.
586MHzNa kojoj je frekvenciji ??
Nisam se ni ja toga setio, realno nije obavezujuce za njih ali moze da pomogne ako raskidas ugovor.Ja kad potpisujemo ugovor uvek tražim da mi priheftaju trenutni spisak kanala
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Nisam zaheftao, ali sam uzeo spisak kanala po paketima i ostavio uz ugovor. Zlu ne trebalo.Nisam se ni ja toga setio, realno nije obavezujuce za njih ali moze da pomogne ako raskidas ugovor.
Kod mene radi, ja sam ih imao u ugovoru sa RV koji je i dalje važeći do tamo nekog aprila, iako su me nekoliko puta zvali nisam potpisao novi sa SN zato što mi ne daju 4 TV.Ugasise HBO i Cinemax kanale malopre, ex RV... Inace dok sam bio na RV nekako sam imao te kanale iako mi nisu bili u paketu, ukljucili promo i nikad nisu iskljucili. Sad pred novu godinu su iskljucili ovi iz SN, kad mi je istekao ugovor...
Kod mene ne radi nijedan kanal sa sbb ip adresom. Smart tv aplikacija.Imas sve kanale na smart tv aplikaciji, ali mislim da je zakljucano za druge mreze..
Nek me neko ispravi ako nije, posto bi i meni znacio info![]()
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Znam ja pošto je iako tu ne navode da se i priključak plaća.https://mojasupernova.rs/Privatni/Paketi/Pojedinacne-usluge#NET
Promeni na 12 meseci uo i eto ti cene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari