Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ladno je onemogućena isporuka digitalnih kanala na teritoriji cele Srbije? Pa šou.
Pitanje za ove koji su potpisali skoro ugovor sa SN, dal u ugovoru stoji koji kanali su obuhvaćeni u okviru standardnih kanala (ne mislim na dodatne pakete)?
Pitam iz razloga, ukinu sutra Arenu, odem, žalim se, a oni kažu "u ugovoru stoji 200 kanala, ali ne i kojih".

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Ne stoji spisak kanala u ugovoru, cak ni broj kanala.

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Ne stoji spisak kanala u ugovoru, cak ni broj kanala.

Upravo se na to i pozivaju kada ne dozvoljavaju raskid ugovora bez placanja penala zbog ukidanja SK i N1. Da je suprotno lagano bismo svi mogli da raskinemo ugovore, posto se broj i spisak kanala menja
relativno cesto.

P.S. Sad sam bio do poslovnice u Sava Centru, to je sou sto se tice zahteva za raskid ugovora. A i ljudi non stop dolaze, red od 15 ljudi se stvorio.

Ugasise HBO i Cinemax kanale malopre, ex RV... Inace dok sam bio na RV nekako sam imao te kanale iako mi nisu bili u paketu, ukljucili promo i nikad nisu iskljucili. Sad pred novu godinu su iskljucili ovi iz SN, kad mi je istekao ugovor... Inace imam SYFY normalno, jedino to i gledam iako ponavljaju serije i dosadjuju sa poljskim reklamama za lekove (gori su od nasih)...

Poslednja izmena:
Ja kad potpisujemo ugovor uvek tražim da mi priheftaju trenutni spisak kanala

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Pametno, nisam se toga setio

Ugasise HBO i Cinemax kanale malopre, ex RV... Inace dok sam bio na RV nekako sam imao te kanale iako mi nisu bili u paketu, ukljucili promo i nikad nisu iskljucili. Sad pred novu godinu su iskljucili ovi iz SN, kad mi je istekao ugovor...
Kod mene radi, ja sam ih imao u ugovoru sa RV koji je i dalje važeći do tamo nekog aprila, iako su me nekoliko puta zvali nisam potpisao novi sa SN zato što mi ne daju 4 TV.

Imas sve kanale na smart tv aplikaciji, ali mislim da je zakljucano za druge mreze..

Nek me neko ispravi ako nije, posto bi i meni znacio info :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Kod mene ne radi nijedan kanal sa sbb ip adresom. Smart tv aplikacija.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Onda ne vredi da se ispomažemo unakrsno pristupima aplikaciji. SN je očigledno samo na svoju mrežu ograničila, a nema opcije "kupi van mreže". To bi mogao da im bude sledeći korak ako planiraju da se takmiče i da se približe konkurenciji.

Da li ima smart tv aplikacija za supernovu?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

O njoj se i prica u poslednjih par postova.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da li moze neki link za download?

Ako imaš podržani model LG ili Samsung smart tv imaš u njihovim prodavnicama.

Imam firestick. Da li tu moze da se instalira?

Ne, samo LG i Samsung, koliko ja znam. Možda ako skineš apk od aplikacije za mobilni telefon pa je instaliraš na Firestick, ali je ta aplikacija prilagodjena mobilnim telefonima, u smislu komandi i upravljanja aplikacijom. Verovatno će biti potrebno žongliranje sa mišem, tastaturom...

Postoji airmouse za te stvari

Imam tu aplikaciju i bas je gimnastika dok se pokrene kanal ili video klub

Hoću da uzmem samo net kod ovih 50/5 na godinu dana. Da li ima negde link ili da okači neko ugovor da iščitam detaljno.
I zanima me da li ima isp blokiranja

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

Kakvog blokiranja?

Internet Servis Provajder blokira odredjene sajtove, aplikacije, servise....

Call centar likusa kaze dostupni su televizori. Odem i ovi u kancelariji kazu nema i da imaju problema u komunikaciji sa njima :beat:

• Like
Reagovanja: M J
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno