Po meni glupost, ja bih samo npr. veću brzinu neta jer mi to više znači, a ono morate ceo paket, koji će mi ceo paket kad pola ne gledam. Trebali su još paketa da smisle gde bi se samo internet brzina menjala...MOguce je sve, zato sam napisao "MISLIM" !!!
![]()
Pa oni koji su pre imali N1 i SK imaju ga i sada![]()
Vratili kanale Hrt3, Hrt4 i makedonski Kanal5. Ex Radijus vektor
Ajde prosvetli nas. Koliko sam pratio postove ovde imaju ih samo korisnici koju su bili pod GroNetom. Ja eto kao korisnik ex Radijus vektora ih nemam, a koliko mi je poznato ni ostali korisnici ostalih ex operatera ih nemaju a to je 99 % korisnika.
Sta mislite koliko ce vremena proci dok vam ne pogase sad te kanale kad ste se raspricali da rade a ne bi smeli da rade?
Zaboravili su na vas i vi ste morali da lajete kako rade, e pa sad i vama nece da rade, samo malo strpljenja.
To je legalna kablovska i nije me strah da napišem koji su kanali u ponudi. Toliko od mene što se ovoga tiče.
Kod mene nema tih kanala, ali su mi opet otkljucali HBO i Cinemax kanale. Isto RV.
EDIT: Ipak su tu, na pozicijama 712, 713 i 715.
Nema tih kanala na KopernikusuA na kojim frkvencijama su ti kanali na Kopernikusu !! (ako ih uopste ima ?)
Nema tu dojave, onog momenta kada ugovor sa Gronetom istekne biće ugašeni.Em to, em i da nije legalna, mislim da iz SBB citaju forum i samo cekaju nekoga da im dojavi sta gde radi a sta ne. Oni mucenici ne znaju.
Nisam kopernikus, vec radijus vektorA na kojim frkvencijama su ti kanali na Kopernikusu !! (ako ih uopste ima ?)
Ja ga gledam ima sve moje omiljene serije. Kad isteknu ovih 15 dana probnog perioda bas ce mi nedostajati. Menjam komplet sve Arene za jedan Sci FiPa zar to neko gleda?[emoji23]
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari