Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam uzeo paket. Sto ne pogledate na sajtu, ako ne verujete. Razlika izmedju plusa i maxa je sto max ima " tv po tvom" i video klub i naravno vecu brzinu interneta.

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

MOguce je sve, zato sam napisao "MISLIM" !!!

ch6kNYc.png

Klikni na sajtu gde pise 260 radio i tv kanala i videces listu
78731f94b3c61518c5cd6944907b0d5b.jpg
5cb144f342797682b8bc522215dd5836.jpg

MOguce je sve, zato sam napisao "MISLIM" !!!

ch6kNYc.png
Po meni glupost, ja bih samo npr. veću brzinu neta jer mi to više znači, a ono morate ceo paket, koji će mi ceo paket kad pola ne gledam. Trebali su još paketa da smisle gde bi se samo internet brzina menjala...

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Zato sto je televizija pala u drugi plan pa je sad guraju uz net da bi nesto prodali. Dobro je sto su uvedeni novi paketi samo za net.

Kad su uveli pakete nove za net, mogli su onda da povećaju brzine i za ove pakete uz Super Sve.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Izgleda da ce ovde jedino perma banovi vredeti nesto...

...riding on 720p...

Kako ko , neki nemaju, a neki imaMO ....[emoji23][emoji23][emoji23]

Pa oni koji su pre imali N1 i SK imaju ga i sada ;)

Ajde prosvetli nas. Koliko sam pratio postove ovde imaju ih samo korisnici koju su bili pod GroNetom. Ja eto kao korisnik ex Radijus vektora ih nemam, a koliko mi je poznato ni ostali korisnici ostalih ex operatera ih nemaju a to je 99 % korisnika.

Iskustvo

Skinuo Horizont sa interneta, i dobio tačan spisak kanala i tačan EPG.Kad je na serveru pola epg fali
Pošto imam OTT za vraćanje, ostaviću ovako, Horizont za gledanje i snimanje, OTT za vraćanje

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ajde prosvetli nas. Koliko sam pratio postove ovde imaju ih samo korisnici koju su bili pod GroNetom. Ja eto kao korisnik ex Radijus vektora ih nemam, a koliko mi je poznato ni ostali korisnici ostalih ex operatera ih nemaju a to je 99 % korisnika.

Da, na Gronetu rade sledeći UM kanali: N1 (HD), SK 1-6 (1,2 i 3 su HD) i Lov i Ribolov. Sinemanija je i dalje na listi, ali ne radi.

Sta mislite koliko ce vremena proci dok vam ne pogase sad te kanale kad ste se raspricali da rade a ne bi smeli da rade?
Zaboravili su na vas i vi ste morali da lajete kako rade, e pa sad i vama nece da rade, samo malo strpljenja.

Naravno, radiće dok ne istekne ugovor sa Gronetom.

Mislim da je krajnje vreme da prestanemo da pisemo o N1,SK .., jer je realno ta prica zavrsena . Kad bude i ako bude nekog saopstenja o ponovnom ukljucenju onda ok. Bolje da pisemo o tome kako izvuci neki popust i bar tako nekako profitirati iz ovog rata operatera.
Ja sam pisao i kome sam se zalio i popust koji sam izdejstvovao i ako neko ima nameru da se cima sa Supernovom neka pozuri, jer rok od 30 dana istice uskoro.

Tacno. Uzalud pricamo on N1 i SK
Jer vratice ih definitivno tek posle izbora. (zato su i ukinuti)
To je do sad svako iole malo pametan shvatio.

Em to, em i da nije legalna, mislim da iz SBB citaju forum i samo cekaju nekoga da im dojavi sta gde radi a sta ne. Oni mucenici ne znaju.
Nema tu dojave, onog momenta kada ugovor sa Gronetom istekne biće ugašeni.

Послато са Mi 9T

Ala bi lepo bilo kad bi otvorili Sci Fi, mislim da nije neki ekskluzivni kanal.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Pa zar to neko gleda?[emoji23]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Meni jedna stvar nije jasna....biću krajnje ozbiljan i kontruktivan.
Da ostavimo po strani "rat" provajdera i N1/SK.

1. Ovo je IT forum, a dobar deo korisnika se uhvatio priče oko TV kanala samo tako. Iskreno, nisam mislio da toliko ljudi ovde "zavisi" od TV-a. Meni npr. TV uopšte nije potreban, informacije koje ne kontrološe vlast mogu da nađem alternativnim putem, ostalo me ili ne zanima ili je tu internet. Naravno, smatram da svako ima pravo da zadovoljava svoje potrebe kako želi, samo komentarišem da mi je čudno.
2. Oba provajdera nas deru i to propisno, mislim da bi fokus trebao da se prebaci na to polje.
3. Oba provajdera imaju kriminalnu infrastrukturu, samo je sticaj okolnosti kod koga koji radi kako treba - kod mene SBB radi, do pre par meseci perfektno, od skoro i ne baš tako dobro. Da li se ovde nazire ikakvo rešenje?

Pa zar to neko gleda?[emoji23]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ja ga gledam ima sve moje omiljene serije. Kad isteknu ovih 15 dana probnog perioda bas ce mi nedostajati. Menjam komplet sve Arene za jedan Sci Fi :)

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

zar neko uopste gleda tv kanale? [emoji848]

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno