Na MTS ADSL kažeš rade mu svi kanali na eon app.
To prvi put čujem
Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Ne MTS ADSL, vec Supernova kablovski internet, bivsi RV.
Na MTS ADSL kažeš rade mu svi kanali na eon app.
To prvi put čujem
Pogresan post je citirao, djalf je rekao da bratu radi na mts adsl-u
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
@jovex032 : izvinjavam se pogrešan sam post citirao.
Stvarno nisam čuo da na MTS ADSL rade svi eon kanali.
Meni drug dao "eon app"za TV, i gledam preko mts ADSL-a. Sve osim "sport kluba i nova" nemam. Ostalo imam
Od ovih samo Comedy radi, ostali zakljucani.poslah ti DM ali nisi video, ili vec neko drugi ako zna .. posto si skoro produzio super par paket, da li jos uvek imas kanale extreme sports, comedy central i fine living?
Morate da pravite eazliku izmedju EON na sbb mrezi i Eon van mreze. Na ovom drugom rade svi kanali na bilo kom netu pa cak i telefonskom. Na prvom EON-u rade neki kanali van sbb mreze. Ne svi.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Morate da pravite eazliku izmedju EON na sbb mrezi i Eon van mreze. Na ovom drugom rade svi kanali na bilo kom netu pa cak i telefonskom. Na prvom EON-u rade neki kanali van sbb mreze. Ne svi.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Sta mu dodje GPON ispred paketa? Optika?
Jel vam rade sajtovi Supernove i MTS-a? Meni u Grockoj (Gronet) izbacuje ovo:
Supernova:
![]()
MTS: Ne radi uopšte.
Komso, na poslu sam tako da ne mogu proveriti IP adresu. Ja sam ih smarao letos, da me skinu sa nata, zbog posla mi pravi problem, ne rade mi kamere i skinuli me. Zovi sutra ponovo...Rade svi, zato i meni nije jasno, kako? Skoro je potpisan novi ugovor u BG za SBB, valjda tv osnovni i 50mbit net, 3050din. Da li to uopste ima veze, ne znam. Prvi dan kada je probao nisu radili svi kanali, i onda je sutradan probao na drugom racunaru i svi rade, i rade mu i na telefonu. Meni rade kad koristim VPN i adresu iz Srb, ali lose radi jer je neki besplatan. Zato me i bunilo kako njemu radi a realno smo oboje sad u Telekom opsegu IP adresa, sto verujem da ovi iz SBB-a blokiraju.
Jedino sto mi pada na pamet je da mu se modem za taj jedan dan restartovao a na ADSL-u se dobija druga adresa pa mozda je uhvatio neku novu koja jos nije na crnoj listi.
Komso kako tebi radi, jedino da imas IP adresu van ovog prokletog NAT-a na Supernovi? Koja ti je IP u modemu sad?
Od ovih samo Comedy radi, ostali zakljucani.
Ne iskljucuju oni nista, i dosta paranoje oko toga
vec sbb na taj nacin ogranicava koriscenje korisnicima samo za uslugu koju su platili i u zonu za koju je namenjeno.
Od ovih samo Comedy radi, ostali zakljucani.
Ja na super paru plusu imam cinemaxove kanaleMislim da su sad izvukli cinamax iz "super sve plus" paketa i ubacili u "super sve max" to je ta jedina razlika, i ako postoji verovatno su neki nebitni kanali ?
Ja na super paru plusu imam cinemaxove kanale
Послато са TA-1053 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari