Sve dok imaju monopol, što je slučaj u većini gradova, seva njih
Ma bre ljudi raskida se bez problema, jedino ako sad ne postoji dil između Ratela i SN, jer su obe državne firme, jel tako
Ja sam onda pre godinu i više pisao Ratelu kad su ukinuli ona 4 kanala, sećate se...i koliko se sećam sve mi to prošlo kod Ratela, moram da nađem negde to pismo (da, pismo, ne mail). Nego posle vratili kanale pa sam odustao, a čak mi RV tada dao kao znak izvinjenja neki paket na par meseci kao znak izvinjenja
Samo treba cepati preko Ratela, ovako direktno sa njima nema baš vajde...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kod mene EON ne moze da se pokrene na LG smart tv preko wifiMalopre sam merio, sada i ne zelim, brzina 7/6mb. Poludeh. Ukljuceni uredjaji ne funkcionisu. Totalno ludilo u stanu. Sve se zaledilo.
Umesto N1 sada ide BN TV !
Who gives a fak for N1... to je ionako CIA televizija, propagandna sluzba strane obavestajen agencije koja otvoreno deluje u našoj zemlji protiv interesa ove zamlje, laze, podrzava sve koji su protiv drzave, naroda, ako hocete srpske pravoslavne crkve, vojske, policije, srpskih interesa, srpskog drustva, mene, svih vas, svih nas kolektivno...
Ko to gleda i poveruje u sve sto se tamo prica je __________________ (dodajte sami sta god hocete).
Njome upravljaju strani plaćenici i domaći izdajnici, u njoj rade srebroljupci, prodaju maglu i mrak kao otkrovenje i istinu, a sve u interesu domaćih BOGATAŠA, stranih zelenaša i gadova najgoreg reda.
Radi EON normalno na SuperNova internetu,ne širite dezinformacije.
Troluje, im istih u Kopernikus podforumu. Ako ne troluju, moliću se sutra u crkvi za njih i njihove.Zato ti gledaj PINK, HAPPY i ostale televizije koje predstavljaju olicenje pravog novinarstva i svakim danom svojim kvaitetnim programom opravdavaju posedovanje nacionalne frekvencije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod mene EON ne moze da se pokrene na LG smart tv preko wifi
Garant su blokirali ili ko zna sta uradili
Ne razumem se u to
MaestralnoŠto znači, da ni ugovori nisu važeći.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari