Ma ljudi... Svi pričaju o raskidu a velika većina korisnika Supernove nema alternativu osim Supernove i ADSL Telekom
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatoka
E sad mi za nauk sve od sad potpisujem bez UO nek platim skuplje 500 din. neću žaliti. Ali zato ne valja otkačim i zdravo...
@M-tech Verovatno da jesu, meni je istekla ugovorna obaveza sa Kopernikusom i nisam nista potpisivao sa Supernovom, normalno koristim njihove usluge, racuni kao i pre
Послато са TA-1053 помоћу Тапатока
Korisnik ima pravo na raskid ugovora uvek. U ovom slučaju ima pravo i to bez troškova raskida. Član 107. Zakona o elektronskim komunikacijamaNi ovo nije tačno.Ako su se promenile okolnosti na štetu korisnika onda se ne plaćaju nikakvi penali bez obzira kakve ste pogodnosti dobili pri potpisivanju ugovora.Setite se VIP-a i povećanje cena paketa od pre neku godinu.
Pitanje je šta piše u ugovoru i da li je izbacivanje kanala šteta na račun korisnika?Poskupljenje svakako jeste ali izbacivanje pojedinih kanala teško jer su se oni u ugovoru ogradili od toga...Verovatno.
Ne bi me čudilo, evo sad nemam njihov net uopšte.Nuzno zlo prica se o tome da ce da blokiraju...![]()
Tako je bilo i kod mene. Oni tvrde da je to taj gratis, a ja da nikada nisam zapravo ni dobio mesec gratis. U svakom slucaju, imam mail da sam vise puta trazio objasnjenje kada ce mi biti realizovan mesec gratis sa brojem reklamacije. Nikada mi niko nista nije odgovorio, znaci nisam ni dobio na kraju tak gratis.22 novembra sam potpisao novi ugovor za Super Par varijantu i dobio jedan mesec gratis. Za novembarski racun mi je stiglo 1700 din, za Decembarski sam dobio 900 din (danas stigao). Kad bih ja uopste trebalo da dobijem taj jedan mesec gratis?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Sustina cista [emoji846].Bukvalno jel moguće?
Ako se držimo onoga što zakon kaže, a mnogi su to pre mene isto napisali ali ne vredi izgleda, ovo se raskida bez penala jer dolazi do bitnih izmena ugovorenog odnosa.
Njihovo je pravo da pokušaju da vas zeznu, sabotiraju šta god. Opet na vama je da nasednete na to ili da isterate svoja prava, što sami što uz pomoć Ratela, nejog udruženja, advokata čega god. Ali ne verujem da će praviti probleme. Neko je gore okačio onaj član 107 koji je sasvim jasan. Nemojte davati svoja proizvoljna tumačenja nečega ako niste 100% sigurni u to, samo zbunjujete ljude.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari