Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sta kaze Efektiva :

79e1d66fbd17ac7f3a4bdf871e2a67eb.jpg

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ma bre ljudi raskida se bez problema, jedino ako sad ne postoji dil između Ratela i SN, jer su obe državne firme, jel tako :)
Ja sam onda pre godinu i više pisao Ratelu kad su ukinuli ona 4 kanala, sećate se...i koliko se sećam sve mi to prošlo kod Ratela, moram da nađem negde to pismo (da, pismo, ne mail ;)). Nego posle vratili kanale pa sam odustao, a čak mi RV tada dao kao znak izvinjenja neki paket na par meseci kao znak izvinjenja :)
Samo treba cepati preko Ratela, ovako direktno sa njima nema baš vajde...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Daj nam primer ako je tada bilo efektno tek sad će da bude. Šta si napisao?

Meni zao SK jer je tu bilo tenisa dosta, malte ne sve su prenosili prosle 2 godine...
Mada tv ionako sve manje gledam.

Da se lepo vidi:

PAŽNJA!

Zbog prestanka emitovanja određenih kanala, potrošači koji su pod ugovornom obavezom, imaju pravo na raskid ugovora i to BEZ PLAĆANJA penala!

Budite oprezni, službenici za podršku korisnicima Supernove su dobili određene instrukcije, prema kojima će potrošačima da saopštavaju da je do gašenja kanala došlo uz krivicu United media grupe. U saopštenju UM (tekst ispod) možete videti da oni tvrde suprotno!

Uz to, očekujemo da će službenici za podršku, identično kao kada su dobili instrukcije da prećutkuju potrošačima mogućnost raskida ugovora bez penala, kada je bilo aktuelno povećanje cena, da to rade i ovog puta!

Dakle, ako niste zadovoljni promenom programske šeme, a pod ugovornom obavezom ste, IMATE PRAVO NA RASKID UGOVORA BEZ PLAĆANJA PENALA!

Za par dana ćemo objaviti i dokument Zahteva za raskid ugovora, kako bismo vam pomogli da izbegnete komplikacije prilikom promene pružaoca usluge.

Ovo važi za sve kablovske operatore, ne samo Supernovu!

https://www.facebook.com/132173573549024/posts/2430150187084673/

Znači ima još elemenata protivzakonitog. Dovođenje pretplatnika u zabludu!

"Operateru Supernova je još 31. decembra istekao pravni osnov za emitovanje kanala United Medie. Rukovodstvu kompanije ponuđeni su gotovo isti tržišni uslovi koji su važili i ranije, ali nažalost, do nastavka saradnje nije došlo, dodaju iz United Medie."

http://rs.n1info.com/Vesti/a561674/...le-N1-Sportklub-Vavoom-Cinemania-i-Grand.html

Poslednja izmena:
Vi stvarno verujete saopstenjima obe kuce?

Ne vredi se raspraljati ovde ko je kriv jer ce i jedni i drugi da kazu suprotno.

Za mene je jedna stvar ocigledna. Iz ove situacije profitira jedino SBB, jer njima najvise ovo ide u prilog.

Pozdrav ljudi!

Prvo, moze li neko da napise mail Supernova korisnicke sluzbe?

A drugo, gledam sto su okacili na sajt ovaj novi paket (super sve max). Vidim da su tu naveli Cinemax kanale. Znaci li to da ce uskoro da ukinu i Cinemax, nama koji imamo super sve plus paket?

Malopre sam merio, sada i ne zelim, brzina 7/6mb. Poludeh. Ukljuceni uredjaji ne funkcionisu. Totalno ludilo u stanu. Sve se zaledilo.
Kod mene EON ne moze da se pokrene na LG smart tv preko wifi
Garant su blokirali ili ko zna sta uradili
Ne razumem se u to

Radi EON normalno na SuperNova internetu,ne širite dezinformacije.

@Zeha
mozda se nekako ovo i resi, uvek postoji neka mogucnosta da vlada pre izbora dobese neku uredbu kojom se primoravaju svi pruzaoci usluga da pod nekim od strane valde propisanim uslovima se izvrsi pruzanje usluge odnsono reemitovanje svih programa za koje postoji interesovanje operatera... na takav nacin da niko nece moci odbiti da prepusti "svoje" programe drugima da ih pustaju i da niko ne bude primoran da uzme sto ne zeli ili da se onemoguci nekom delu korisnika pracenje...

Ovo je toliko smešno da ne znam kako da okarakterisem.
Ovi ce da donesu? Sta? Ko?
Onaj što kaze da je zagađenje zbog povećanog standarda? Ahahaha

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Šteta što su uništeni mali operateri prelaskom u državno vlasništvo koliko god da su pre toga zavisili od većih igrača.
I šteta što nemamo otvoreno tržište i zdravu konkurenciju među kablovskim i iptv operaterima već gledamo ovu komediju sada.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

I šteta što smo u Srbiji

Ja na eonu ne mogu da gledam sk i novu sport, novu s, pise da ne mogu preko mog internet provajdera ostalo radi sve i video klub

Who gives a fak for N1... to je ionako CIA televizija, propagandna sluzba strane obavestajen agencije koja otvoreno deluje u našoj zemlji protiv interesa ove zamlje, laze, podrzava sve koji su protiv drzave, naroda, ako hocete srpske pravoslavne crkve, vojske, policije, srpskih interesa, srpskog drustva, mene, svih vas, svih nas kolektivno...
Ko to gleda i poveruje u sve sto se tamo prica je __________________ (dodajte sami sta god hocete).
Njome upravljaju strani plaćenici i domaći izdajnici, u njoj rade srebroljupci, prodaju maglu i mrak kao otkrovenje i istinu, a sve u interesu domaćih BOGATAŠA, stranih zelenaša i gadova najgoreg reda.

Zato ti gledaj PINK, HAPPY i ostale televizije koje predstavljaju olicenje pravog novinarstva i svakim danom svojim kvaitetnim programom opravdavaju posedovanje nacionalne frekvencije...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Radi EON normalno na SuperNova internetu,ne širite dezinformacije.

Je li ovo sigurno da radi? Uzeo bih SBB van mreze, na SN (Kopernikus) internetu?

Znao sam da ce ovaj dan doci sigurno pre izbora. SN vise gubi ovime kao firma (SN-a gubi ovime gomilu korisnika, a SBB ce priblizno novca da izvuce kao i da su potpisali), ali mislim da je Supernovi politicki u interesu( u smislu da je stigla naredba) da izbace N1 kako znaju do izbora. Tako da sam bio ubedjen da nema sanse da se dogovore.

Ne mozes zato sto koristis nalog nekog iz sbb mreze. Ako si do sad mogao to je bilo zbog toga sto je supernova imala te kanale u ponudi.Ako od danas ne mozes,to znaci da je sam SBB blokirao pristup svojim kanalima iz Supernova mreze. Ko ima nalog za eon van mreze njemu rade svi kanali na bilo kojoj mrezi u Srbiji.

Zato ti gledaj PINK, HAPPY i ostale televizije koje predstavljaju olicenje pravog novinarstva i svakim danom svojim kvaitetnim programom opravdavaju posedovanje nacionalne frekvencije...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Troluje, im istih u Kopernikus podforumu. Ako ne troluju, moliću se sutra u crkvi za njih i njihove.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Vidi, slazem se da su n1 strana djubrad ali su potrebni. Uvek si imao rezimske i kontrarezimske medije i tako treba da ostane. N1 ne smatram opozicionim vec kontrarezimskim. Preznojava se i djilas a i boško kad ga naduvaju za one ispade. A mora se priznati da su jedini pismeni novinari. Znaci, nema ih ko na studiju B. Barbara, bese?

Poslednja izmena:
Kod mene EON ne moze da se pokrene na LG smart tv preko wifi
Garant su blokirali ili ko zna sta uradili
Ne razumem se u to

Ne bi trebalo da postoji blokada od strane provajdera. Ranije je postojao problem i sa EON-on i sa nekim internet stranicama. Resili su to. Ako sumnjas na peoblem takve vrste, javi SBB-u obavezno.

Ja imam problem tri meseca sa brzinom internrta, koja se menja od 14-15-17h pa do jutarnjih casova. Brzina ne prelazi 8/7 mb. Svi uredjaji su mi na mrezi i bebi alarmi, kamere, tv, klima bukvalno sve sto moze na mrezi mi je. Plus, radim od kuce ozbiljan posao. Na video sastanku zaledi se prenos, kada nisam pao u nesvest. Ljudima, ovo sto se nama desava, nije normalno i ne mogu da shvate.

Što znači, da ni ugovori nisu važeći. :D

Nije ni Brend, ako nije registrovan u APR-u, on ne moze da potpisuje nista ni sa kim, jer zakonski ne postoji. Oni su hteli da uzmu kanale pa da ih preprodaju ko zna kome i kako, bez znanja UMG. Drzavni pilicarski sistem™

Niko od nas nije potpisao ugovor sa supernovom, pogledajte svoj ugovor. Supernova nije registrovani brend i može se zvati i cicamaca :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno