Kako se gleda taj sportski eon? Preko čega?
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Isto kao i sa Poštom. Sbb nije kriv. Supernova obaveštenje, sbb je kriv [emoji16]
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Da sagledamo stvari malo realnije. Ja sam bio korisnik poste net i raskinuo ugovor 25. 12.2019. Sto mislite da posta i super nova nece da nastavi saradnju sa united grupom po istim uslovima? Ja mislim da su uslovi drasticno promenjeni od strane united grupe, da su im ponudili mnogo vece ugovore koji su neprihvatljivi ili su im jednostavno rekli necemo vise saradjivati sa vama i to je to. Kad pogledamo malo dublje a i realnije je da sbb moze mnogo vise da profitira sa svojim eon boxom, mesecnim pretplatama a i korisnicima koji ce uzeti njihove usluge koji su raskinuli ugovore sa postom i super novom. Poverovao bi u ovu pricu sbb da je jedan od ova dva operatera uspeo da nastavi saradnju s njima a ovako sam ubedjen da je sbb odlucio da stopira te kanale ka drugim operaterima. Pogledaj te njihove cene uopste nisu male, sport paket 800 rsd, ehej da nije malo mnogo. Da ne ulazim u druge njihove pakete. Sve u svemu moje misljenje je da nisu krivi posta net i super nova vec sbb, eon ili kako se vec zovu.
Sportski EON košta 799 dinara mesečno + 6495 dinara za EON box koji kupuješ. Funkcioniše po sistemu pripejda. Ostavljaš svoj broj dinarskog računa sa kojeg ti skidaju mesečnu pretplatu.Kad ideš naprimer na godišnji odmor, isključiš na svom nalogu opciju korištenja dok se ne vratiš i ne skidaju ti pare sa računa. Jedini, eventualno, problem (bar za mene) je što jedan EON box ide za 1 TV. U mom sluaju bi trebao da kupim 2 box-a i plaćam 2 pretplate.
Ne misliš dobro. Ispravno je saopštenje SBB. Supernova je odbila produženje saradnje za gotovo istu cifru. Celi gradovi su ostali bez N1 i SK.Da sagledamo stvari malo realnije. Ja sam bio korisnik poste net i raskinuo ugovor 25. 12.2019. Sto mislite da posta i super nova nece da nastavi saradnju sa united grupom po istim uslovima? Ja mislim da su uslovi drasticno promenjeni od strane united grupe, da su im ponudili mnogo vece ugovore koji su neprihvatljivi ili su im jednostavno rekli necemo vise saradjivati sa vama i to je to. Kad pogledamo malo dublje a i realnije je da sbb moze mnogo vise da profitira sa svojim eon boxom, mesecnim pretplatama a i korisnicima koji ce uzeti njihove usluge koji su raskinuli ugovore sa postom i super novom. Poverovao bi u ovu pricu sbb da je jedan od ova dva operatera uspeo da nastavi saradnju s njima a ovako sam ubedjen da je sbb odlucio da stopira te kanale ka drugim operaterima. Pogledaj te njihove cene uopste nisu male, sport paket 800 rsd, ehej da nije malo mnogo. Da ne ulazim u druge njihove pakete. Sve u svemu moje misljenje je da nisu krivi posta net i super nova vec sbb, eon ili kako se vec zovu.
I ja sam ovog misljenja. Porucio sam Total tv, sad cu da ukljucim projektor i preko cele kuce cu da emitujem N1 i NovuS [emoji34]Ukidanje kanala UG od operatera koje kontroliše država je apsolutno i jedino politička stvar i ništa više! Ne bi oni nastavili da emituju N1 sve da im UG da sve besplatno! Idu izbori i sve ovo je urađeno smišljeno...
Послато са Mi 9T
Imaš i opciju da isplatiš pogodnosti koje su ti dali pri potpisivanju ugovora i onda da raskineš ugovor. U te pogodnosti spada i razlika u ceni između pretplate koja je na 24 meseca i cena tog paketa bez ugovorne obaveze za mesece koje si koristila uslugu.Ja bih rado raskinula ugovor, ali onda moram da platim sve pretplate do isteka ugovora. U mom slučaju 19 puta 1399 din.
Mogu samo da nastavim da gledam to što imaju do isteka ugovora, a da uzmem najjeftiniju varijantu EON-a samo zbog ovih kanala koje su ukinuli.
To se nikako ne isplati, jer ću nekoliko meseci plaćati duplo, ali je jedino rešenje.
Ja bih rado raskinula ugovor, ali onda moram da platim sve pretplate do isteka ugovora. U mom slučaju 19 puta 1399 din.
Mogu samo da nastavim da gledam to što imaju do isteka ugovora, a da uzmem najjeftiniju varijantu EON-a samo zbog ovih kanala koje su ukinuli.
To se nikako ne isplati, jer ću nekoliko meseci plaćati duplo, ali je jedino rešenje.
Nije tačno. Moraš da doplatiš samo one mesece u kojima si imala popust ( npr. ako si imala 6 meseci po 1 din.), a ugovor raskidaš jer su oni jednostrano promenili svoje obaveze na tvoju štetu. Ja sam potpisao u novembru 2019 na 24 meseca, tj. obnovio ugovor. Dobio 1 mesec za 1 dinar, i to mi je sad za januar došao račun na 1 dinar. Taj račun moram da im platim u potpunosti - 3200 dinara i raskidam ugovor uz vraćanje opreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari