Tema se rasplamsava kao nikad do sad ahahaaha
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Evo za discovery. https://corporate.discovery.com/
Ti kanali nisu u United Media. Znači supernova neće da plati kanale, već izigrava žrtvu. Tako izgleda? Ko je sledeći? Svi Arena kanali možda?
Ima i eon sportski paket za 799 din.Ja potpisao juce, ako odlucim da raskinem, sta placam? Predhodni istekao 19.12. Jos razmisljam sta cu, mozda ostavim samo net kod njih i uzmem EON ili Total TV. Koliko je samo EON? Total je valjda 1200 ali su N1, Nova S i SK u HD.
Sve VHS uštrojeni kanali osim SK i N1.Za par kanale iz discovery grupe UM je ekskluzivni zastupnik za prodaju preko CAS Media koja je isto u njihovom vlasništvu i to su ovi kanali.
N1, Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, NOVA S, Cinemania, Grand kanal, Pikaboo, Vavoom, SK Golf, Lov i ribolov, IDJ TV, Discovery, TLC, Animal Planet, Discovery ID, DIVA, AXN, Viasat History, Viasat Explore, Nickleodeon, E!, TV 1000, Travel.
A zasto izbacuju eurosport 1 i 2?Za par kanale iz discovery grupe UM je ekskluzivni zastupnik za prodaju preko CAS Media koja je isto u njihovom vlasništvu i to su ovi kanali.
N1, Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, NOVA S, Cinemania, Grand kanal, Pikaboo, Vavoom, SK Golf, Lov i ribolov, IDJ TV, Discovery, TLC, Animal Planet, Discovery ID, DIVA, AXN, Viasat History, Viasat Explore, Nickleodeon, E!, TV 1000, Travel.
Eon light par meseci po dinar, posle 1499 dinara, gledanje Smart Tv ili Chromecast ili Eon box uz doplatuKako se gleda taj sportski eon? Preko čega?
Kako se gleda taj sportski eon? Preko čega?
Upravo to radim, idem u ponedeljak po Eon box 3.500 din taksa , plus Full Eon, a skinuo neke stvari kod SNNaručiš EON van mreže, dobiješ box, priključiš i gledaš. Uz popuste koje si dobio kod SN pretplata za EON ti se neutralizuje, na tvom mestu bih ostao kod SN i uz dokupljeni EON imao sve što može da se ima, a opet za male novce.![]()
Koja zeznuta borba? Znate li vi uopšte koja je veličina United medie?Kod mene ima eurosport 1 i 2 i discovery ali N1 je odjednom nestao...
nije mi jasno da oni to odjednom tako ukinu bez najave?
kako misle da prodju bez eurosporta i discoveryja, ko ce da pristane na to kada su ti kanali u baznoj ponudi svakog provajdera?
Ko zna sta je pozadina cele price.
meni je tesko da verujem da SN nije htela te kanale, a N1 je uvek mogla da drzi na kraju liste kanala tako da niko ne moze da kaze da ga nema.
a ako je neko prepucavanje i ucena zaista bila to ce biti vrlo zeznuta borba jer i SN drzi mnogo toga u rukama.
Kod mene ima eurosport 1 i 2 i discovery ali N1 je odjednom nestao...
nije mi jasno da oni to odjednom tako ukinu bez najave?
kako misle da prodju bez eurosporta i discoveryja, ko ce da pristane na to kada su ti kanali u baznoj ponudi svakog provajdera?
Ko zna sta je pozadina cele price.
meni je tesko da verujem da SN nije htela te kanale, a N1 je uvek mogla da drzi na kraju liste kanala tako da niko ne moze da kaze da ga nema.
a ako je neko prepucavanje i ucena zaista bila to ce biti vrlo zeznuta borba jer i SN drzi mnogo toga u rukama.
Jel može EON sport na PC ili samo na SmartTv i Android ?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari